Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחפש רכב] תקציב 20k-25k רכב ראשון שיהיה בבעלותי

ArgamanZa
שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, לפני כשנה השתחררתי מצה"ל והגיע הזמן שארכוש רכב ראשון שיהיה בבעלותי הפרטית,

(חיפשתי בפורום והנושאים היחידים שהיו דומים למה שאני מחפש היו ממש ישנים)

מה שאני מחפש זה רכב צעיר, ספורטיבי, חסכוני בדלק (יחסית, כמובן שאני לא רוצה שהחסכון בדלק יבוא על חשבון נוחות ויופי)

אם אני צריך לתת מודל אז האיביזה החדשה זה רכב החלומות שלי, אבל כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש משהו שינוע בין 20-25 אלף ש"ח.

עוד משהו הוא העניין שאני מחפש רכב שאני אוכל להשקיע בו ולטפח אותו ולא רכב שיקח אותי מנקודה א' לב' ותוך חצי שנה אחפש רכב אחר.

והנושא האחרון הוא שראיתי כמה רכבים אבל הבנתי שיש כמה שמאוד בעייתי בהם להחליף את מערכת הרדיו\CD וזה משהו שאני כן מעוניין לקחת בתור פרוייקט ראשון לרכב, החלפת מערכת במידת הצורך וקניית מגבר ומערכת רמקולים.

תודה מראש לכל העוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת CD,כול הרכבים שיש להם רדיו דיסק רגיל,אין בעיה להחליף,הבעתיות היא כשיש רכבים שהרדיו דיסק מעוצב לפי הדש בורד.

אתה צריך להגיד מה יותר חשוב לך,כי ביצועים וחיסכון בדלק אלו 2 ניגודים,אולי לאיזה חיסכון אתה מצפה? 1-15? 1-10? ככה יהיה יותר קל להמליץ.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת CD,כול הרכבים שיש להם רדיו דיסק רגיל,אין בעיה להחליף,הבעתיות היא כשיש רכבים שהרדיו דיסק מעוצב לפי הדש בורד.

אתה צריך להגיד מה יותר חשוב לך,כי ביצועים וחיסכון בדלק אלו 2 ניגודים,אולי לאיזה חיסכון אתה מצפה? 1-15? 1-10? ככה יהיה יותר קל להמליץ.

בקשר לביצועים אני לא מתכוון עכשיו לרכב שישרוף את הכביש ויגיע למהירויות וביצועים של רכב מירוצים, אלא רכב שלא יעשה בעיות בין אם זה נהיגה עירונית (כ97% מהנסיעות שלי) או נסיעה למרחק (אני מב"ש אז כל יציאה מהעיר היא בעצם נסיעה למרחק)

בוא נגיד שהחיסכון שאני מצפה לו הוא ביחס ישיר ליופי לאיכות ולנוחות הרכב, כלומר כמה שהרכב יהיה יותר יפה נוח ובעל ביצועים טובים אני מוכן להתפשר בחיסכון הדלק ולהיפך,

ובכל מקרה 1-12 הוא חיסכון די טוב בשבילי אחרי שנה של נסיעה ברכב בולע דלק של 1-8 אז כל דבר הוא שיפור יחסי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי הרבה חיפושים הגעתי למסקנה שאיביזה 1400 שנת 2003 זה רכב ששואף להיות מושלם מבחינת מה שאני מחפש,

המחירים נעים בדיוק סביב ה23-25k והוא מתאים לכל הדרישות, כמו גם המלצות על הרכב ונתוני צריכת דלק מצויינים...

מה אתם אומרים על הרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...