Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי מכירות בצ'מפיון 5-7/9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי הרב, לא.

הלוואי שהיו לנו פרטים, יכולנו למכור מאות UP! לפחות על פי כמות השאילתות שאנו מקבלים...

אני ראיתי אותה בתערוכות פרנקפוקט וג'נבה ונשביתי בקסם.

אבי וייזל

פורסם

האם ידוע שסקודה סיטיגו וסיאט מיי אמורים לנחות בארץ ברבעון שלישי או רביעי לפני UP, האם יש קצת פרטים עליהם?

אני מחכה כבר הרבה זמן.

פורסם
אין פה טריקים ואין פה שטיקים!

היבואן פתח במסע פרסום שבו הוא מפרסם טיזר לגבי ארוע מכירות מרתוני של 72 שעות שבמהלכו יוצעו דגמי רכב שונים מהמלאי ו/או בהזמנה במחירים מפתים ובתנאי רכש מיוחדים.

לנו, כסוכנות המשנה הגדולה בישראל, אין עדיין פרטים כי היבואן שומר אותם קרוב לחזה משיקולים מסחריים.

יחד עם זאת, היות ובדר"כ במבצעים כגון אלה מדובר במלאי מוגבל שקיים בישראל ו/או בכמות מוגבלת של רכב בהזמנה, אנו מאפשרים ללקוחותינו לבצע "שריון" של הדגם בו הם חפצים.

כל שצריך לעשות זה להגיע בהקדם לסוכנות ברח' יצחק שדה 28 ת"א, להתרשם מהרכב באולם ו/או בנסיעת מבחן, גם ניתן להתקשר בטלפון לנמרוד 0572461473 או ל 6522*, לברר אודות זמינות הדגם המבוקש, צבע ואבזור ולבצע שריון של הרכב עד ליום המבצע - 5/9/2012 . ביום פתיחת המבצע הלקוח יתקשר וישמע אודות הפרטים המדוייקים. ירצה - יקנה. לא ירצה - נישאר חברים! אם יקנה, הרי שקנה בניחותא, בלי לחץ וקיבל בדיוק את הדגם/צבע/אבזור שרצה ולא "את מה שיש". זהו מצב של WIN-WIN לשני הצדדים!

אם יהיו לי פרטים לפני ה- 5/9/12, אני מבטיח לכם לפרסם אותם בדף הפייסבוק שלנו.

כל טוב ובהצלחה ללקוחותינו!

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

כל המבצעים הללו דופקים את המחירון של הרכב.

איך אני יכול למכור את הרכב שלי? אם אתם מוכרים את הרכבים במחיר של רכב שנה על הכביש?

איך? חברים לא נשאר כנראה...

פורסם

איך אני יכול למכור את הרכב שלי? אם אתם מוכרים את הרכבים במחיר של רכב שנה על הכביש?

:mm_yeah: אולי אם אתם "חברים" אז תקבל טרייד אין במחיר מחירון :fist:

פורסם

גם אתה יכולת לרכוש את רכבך החדש בהנחות בימי מכירות מיוחדים שמוצעים בכל שנה ואם העדפת לשלם מחיר מלא, הרי שאין לך להלין אלא על עצמך.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מה גם שהמחירים האלה ה עדיין מעל מחיר מחירון של רכב עם שנה על הכביש. מי שחושב שרכב עם שנה על הכביש יימכר ב- 10K מתחת למחירון המלא שלו כחודש - חולם.

ומה עם מבצעי "חבר"? הם הרי הרבה יותר משמעותיים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לצערי הרב, לא.

הלוואי שהיו לנו פרטים, יכולנו למכור מאות UP! לפחות על פי כמות השאילתות שאנו מקבלים...

אבי וייזל

תרשום אותי ל UP! GT.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה לא שמורידים עשרות אלפי שקלים...קצת פרופורציות.

פורסם

באיזה קסם בדיוק? ראיתי וישבתי במגוון גרסאות האפ/סיטיגו/מיי בז'נבה. אין במכוניות האלו שום בשורה. הן סתמיות.

קל וחומר שהן לא מציעות שיק או יחוד דוגמת פיאט 500 או רנו טוינגו מתוחת הפנים.

לטעמי, אופל אדם הרבה יותר מעניינת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
באיזה קסם בדיוק?

הקסם הוא המשכורת שמר וייזל מקבל מצ'מפיון כדי לקדם את ענייני פולסקווגן בפורום, וביניהם גם קידום מכונית מיני משמימה למראה כמו הUp.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
הקסם הוא המשכורת שמר וייזל מקבל מצ'מפיון כדי לקדם את ענייני פולסקווגן בפורום, וביניהם גם קידום מכונית מיני משמימה למראה כמו הUp.

כל עוד זה נעשה בצורה שקופה אין שום בעיה.

לא אמור להיות קשר בביקורת שלך בין העובדה הנ"ל לחוסר הערכתך את העיצוב.

לדעתי היא חמודה. לא כל דבר נחמד צריך להיות מתחכם. לפעמים בפשטות יש יופי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...