Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי מכירות בצ'מפיון 5-7/9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד לפליקס, מדובר בסוכנות עצמאית של צ'מפיון ולא ב"מישהו שמקבל משכורת מצ'מפיון". וחוץ מזה, איזה אינטרס יש לו להסתיר מידע? מה, הוא לא היה שמח לבשר על בוא ה-MII, ה-UP או הסתיו?

We are the Human Race

פורסם
מה שמוזר זה רק שבעל תפקיד לא זוטר בצ'מפיון, לא יודע את מה שאודי עציון כן...

כי הרבה פעמים המידע מודלף לעיתונאים כדי שיפורסם כטיזר - וכעבור זמן, כשישנה הודעה רישמית מצד היבואן אז יש סיבה נוספת לחגיגה.

בשיטה שלך ה"חדשות" נגמרות מהר ואז צריך לעבור לפרסום בתשלום (רחמנא ליצלן).

פורסם
באיזה קסם בדיוק? ראיתי וישבתי במגוון גרסאות האפ/סיטיגו/מיי בז'נבה. אין במכוניות האלו שום בשורה. הן סתמיות.

קל וחומר שהן לא מציעות שיק או יחוד דוגמת פיאט 500 או רנו טוינגו מתוחת הפנים.

לטעמי, אופל אדם הרבה יותר מעניינת.

הן לא אמורות להציע שיק אלא שימושיות ויעילות עירונית. ה-500 יחודית אבל לפי דעתי גם יקרה בהרבה ממה שהקטנות של פולקסווגן יעלו לפי הצפוי. פיאט 500 אנשים קונים בעיקר לסטייל, העירוניות הקטנות שציינת אמורות להציע פרקטיות מבחינת מחיר, חניה וצריכת דלק וזהו

פורסם
הקסם הוא המשכורת שמר וייזל מקבל מצ'מפיון כדי לקדם את ענייני פולסקווגן בפורום, וביניהם גם קידום מכונית מיני משמימה למראה כמו הUp.

אני חושב שאודי יותר העריך את המחיר הצפוי ולא נתן מחיר מדויק, הוא נתן מחיר שצפוי לפולסקווגן להתחרות איתו בקטנות האחרות.

סביר להניח שמה שהוא אמר הוא מחיר נכון, אבל אם פליקס לא יודעים את המחיר (שים לב שגם לא שאלתם אותם, שאלתם מה יהיו המבצעים... ולא מה יהיה מחיר המיני) אני לא חושב שאודי ידע, אלא רק יעריך.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לא דיברתי כלל על המחיר אלא על הסופרלטיב "קסם" באמצעותו תואר הרכב הנ"ל, שהקשר בינו לבין המילה הוא בערך כמו הקשר בין דודג' דארט למילה "מדהים" או בין סיאט לאון ל"יפהפיה" (אני בטוח שיש עוד ביטויים תלושים מהמציאות בהם השתמשו חברי פורום לתאר רכבים בנאליים בזמן האחרון).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

גולף 1.2TSI ב 113K - מחיר יפה. לא לשכוח שהשבוע תחשף ה MktVII.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אפשר לבדוק על איזה דגמים הם נתנו הנחה שנה שעברה... בטח יתנו הנחה על פחות או יותר אותם הדגמים...

הימור שלי:

1. הנחה על הסיאט לאון ידני

2. הנחה על הפולו הידנית (5 ו-3 דלתות).

ידוע לך בערך מה יהיה המחיר של פולו ידנית 5 דלתות?

פורסם
זה לא שמורידים עשרות אלפי שקלים...קצת פרופורציות.

הנה, הסתבר שכן מורידים עשרות אלפי שקלים. :wink:

אמליץ לחבר לבדוק את ה-A1.

פורסם

ספציפית לגבי ה A1 אכן מורידים אבל זה לא שלא היתה הנחה דומה בעבר, מה גם שמדובר בדגם ידני ערום מבחינת אבזור. מעניין כמה יורידו על הדגמים האחרים. ובאותה הזדמנות, עדיין לא ברור לי מדוע לא ניתן לקנות פולו TSI ידנית בארץ.

פורסם
זה לא שמורידים עשרות אלפי שקלים...קצת פרופורציות.

סיאט לאון FR נמכרה ב-179 היום הם מוכרים אותה ב-150.... כמה זה?

גם אתה יכולת לרכוש את רכבך החדש בהנחות בימי מכירות מיוחדים שמוצעים בכל שנה ואם העדפת לשלם מחיר מלא, הרי שאין לך להלין אלא על עצמך.

נכון, אבל אני לא רכשתי את הרכב במחיר מבצע ולכן נדפקתי.

וזו לא פעם ראשונה.

או שיורידו את המחיר או שירימו אבל שלא ישנו אותו כל שני וחמישי נמאס!

דופקים לנו את המחירון!

פורסם

כל פרטי מבצע מרתון 72 השעות הגיעו הבוקר לאולם התצוגה שלנו!

לקבלת פרטים על הפולקסווגן שאתם חפצים בו, התקשרו לנמרוד 0572461473 או ל- 6522*

לתשומת לבכם - אין לנו מידע לגבי רכבי סיאט, אודי, סקודה. רק לגבי פולקסווגן!

פורסם
הנה, הסתבר שכן מורידים עשרות אלפי שקלים. :wink:

אמליץ לחבר לבדוק את ה-A1.

ה A1 בגרסא הפשוטה פשוט נראית עלובה.

emotion of motion

• תוכן חדש...