Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי מכירות בצ'מפיון 5-7/9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה היית אומר אם מחר היו מורידים את מחיר הGTI ב20-30 אלף שקל?

איזה יופי, אני צריך 20-30 אלף פחות כדי לקנות GTI חדשה.

emotion of motion

פורסם

מה היית אומר אם מחר היו מורידים את מחיר הGTI ב20-30 אלף שקל?

הייתי רץ וקונה ;-) כמו שאמר פעם דורי בן-זאב

וברצינות: תלוי כמה זמן עבר מאז הרכישה. אם זה קרה שבוע אחרי, הייתי רותח. שנה אחרי - אין לי כבר שליטה על זה.

העובדה שהם "לא זולים" (כדי לא להשתמש במילים חריפות במיוחד) כבר ידועה, אני חושב, לכולם, אבל הם לא היחידים בזה בישראל...

לפני כעשור, קבלה קרובת משפחה שלי טלפון מפתיע מכלמוביל:

"גברתי, אנחנו מעבירים לך היום צ'ק על 10,000 ש"ח. מחירון הרכב שקבלת לפני חודש ירד ב 10,000 ש"ח. החלטתנו לזכותך...".

!

בצ'מפיון אין סיכוי שזה יקרה, לצערי. להיפך, הייתי צריך לשלוח מכתב עו"ד כדי לקבל את ההנחה שהובטחה לי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הגולף 1.2TSI נמכרת במסגרת המבצע ב- 123K, כולמר הנחה של 7000 ש"ח ממחיר המחירון.

אתה בטוח? כי היה כתוב כאן בפורום שהמחיר הוא 112K. טוב. ב-123 הם יכולים לשמור אותה לעצמם. תתחדשו!!!!

פורסם

גם כן מבצע. גולף 1.2TSI עם ג'נטים "שכם ספיישל" וצבע מטאלי (כי אין צבע אחר מלבד לבן, מסתבר) עולה 135K על הכביש. כך נמסר לחבר היום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתה בטוח? כי היה כתוב כאן בפורום שהמחיר הוא 112K. טוב. ב-123 הם יכולים לשמור אותה לעצמם.

יש פרסומת בידיעות אחרונות היום בבוקר.

פורסם
גם כן מבצע. גולף 1.2TSI עם ג'נטים "שכם ספיישל" וצבע מטאלי (כי אין צבע אחר מלבד לבן, מסתבר) עולה 135K על הכביש. כך נמסר לחבר היום.

:lol: :lol: :lol:

אם היו מעבירים חלק מתקציב הפרסום לטובת הגדלת ההנחה ללקוחות זה היה באמת שווה משהו.

פורסם

מה שמוזר הוא שלמרות המבצע על הג'טה והגולף בחודש שעבר ולקראת זה הנוכחי עדיין לטרייד אין מסויים בצפון הגיע 2 ג'טות חדשות ובאוטודיל יש כמות נכבדת של פסאט CC מהדגם הישן וגם מספר טוארגים, חלקם מאובזרים במיוחד וזה עוד בלי להזכיר כמות נאה של Q5 והמון איביזות מלפני מתיחת הפנים, כולם כמובן חדשים לגמרי.

פורסם
מה שמוזר הוא שלמרות המבצע על הג'טה והגולף בחודש שעבר ולקראת זה הנוכחי עדיין לטרייד אין מסויים בצפון הגיע 2 ג'טות חדשות ובאוטודיל יש כמות נכבדת של פסאט CC מהדגם הישן וגם מספר טוארגים, חלקם מאובזרים במיוחד וזה עוד בלי להזכיר כמות נאה של Q5 והמון איביזות מלפני מתיחת הפנים, כולם כמובן חדשים לגמרי.

ככה מנפחים את נתוני המסירות- מוכרים כמה עשרות רכבים 0 ק"מ לאוטו דיל.

• תוכן חדש...