Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד לתוכנית שחשפה את פרצופם האמיתי של הנוכלים, גם אם זה היה בדרמטיות יתר.

את צמיגי אוזן הייתי סוגר במיידי ותובע אותם על הנזק שגרמו לחישוקים המקוריים ולצמיג של הרכב.

צמיגיית עמיאל ויעקוב הם באמת צדיקים אמיתיים שאמנם "הפסידו" כסף על זמן הבדיקה, אבל ירוויחו הרבה לקוחות כתוצאה מהפרסום.

כל מי שמנסה להגן על הרמאים וכועס על נמרי, טועה- המטרה של התוכנית היא שהצרכנים יהיו יותר עירניים ופחות פראיירים ושכל הנוכלים למיניהם יחשבו 20 פעם, לפני שהם גונבים כסף.

פורסם
אבל אם הוא שם כמו שהבטיח לה 4 צמיגים הכי זולים שיש + 4 ג'אנטים מגנזיום בטח ובטח גם זולים

נדמה לי שהוא דיבר על חישוקים מקוריים/אורגינליים של מאזדה. מה הוא שם בפועל? רק הוא יודע.

פורסם
א. יש פג תוקף לצמיג, אבל! כאשר צמיגאי (פנצ'רמאכער) מתייחס לתוקף של צמיג, הוא מדבר על צמיג שפג תוקפו כי הוא יבש עד כדי כך שהוא בסכנת התפוצצות! במלים אחרות: הוא מסתכל על הצמיג כרכיב מכני נטו. לעומת זאת, נהג מחפש בצמיג משהו מעבר: בעיקר אנחנו מחפשים בצמיג שתהיה לו אחיזה גבוהה ויוכל לעצור אותנו מהר ככל הניתן בבלימת פתע (אם נזדקק לה) ולכן מבחינתנו, פג תוקף של צמיג זה ארבע שנים של חיי מדף מקסימום!

ב. בהחלט צריך, אלא אם כן ההבדל בין שני הצמיגים הוא ממש קטן, כלומר שני צמיגים זהים שההבדל ביניהם הוא פחות מ-10 אלפים או שנה.

ג. ראה תשובתי ב-א'. מבחינת הצמיגאי, הצמיג טוב כל עוד הוא שלם. מבחינתנו, הצמיג צריך גם לתפקד כמו שצריך ולכן מבחינתנו, צמיג נוסע עד 80 אלף קילומטרים וגם זה במקרה הכי טוב! בפועל, רוב הצמיגים אצל רוב הנהגים - זקוקים להחלפה אחת ל-60 אלף או שלוש שנים ולפעמים גם לפני כן.

ד. גם כאן, ראוי להקפיד ולהימנע מפשרה אלא לעשות מה שאתה עשית: להשים את הצמיגים הטובים - על כל ארבעת הגלגלים! צמיגים טובים מאחור - יציבות טובה אבל בעיות בלימה (!) והיגוי. צמיגים טובים מלפנים: בלימה טובה אך בעיות יציבות קשות. לכן, כאשר מדובר בצמיגים עם פער של יותר משנה וחצי או 30 אלף - יש להחליף את כל הרביעיה!

לגבי סעיף א', לצמיגאי על פי חוק אסור למכור צמיג ששוכב מעל לשנתיים על המדף

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

איך תדעו מתי להחליף צמיגים? פעם בשנה עושים טסט ואם צריך מחליפים.

תמיד אומרים שהצמיג זה הקשר שלך לכביש ולכן זה אביזר בטיחותי ממעלה ראשונה. אני דווקא לא משנה לי הצמיג, אני יודע לבד מתי האוטו יחליק ומתי לא, אז אני נוסע בהתאם למצב המכונית. אין סיבה (לדעתי) לשלם יותר מאלפיה על 4 צמיגים. שיהיה צמיגים סיניים מה איכפת לי... יאללה נוסעים. התפוצצות צמיג? אללא איסטור, אבל זה די נדיר.

בקיצור - הגורם האנושי מהאחורי ההגה הרבה יותר חשוב מאשר צמיגים חדשים/ישנים. אני לא מתכוון להכעיס אף אחד - זו רק דעתי.

(עוד משהו - אחיזה ויכולת בלימה באים על חשבון צריכת דלק)

פורסם

האמת שהבחור מצמיגי אוזן פשוט מביא את הסעיף. להיות נוכל ברמה כזו, להוציא מאדם

תמים 4800 שקל, ועוד לשים לו זבל של הזבלים, ולגרום נזק מכוון לצמיגים והג'אנטים הישנים.

לא חסרים כאלה שיגידו לך שהצמיג הלך וידחפו לך צמיג או שניים, אבל כזה דבר עוד לא ראיתי.

פורסם

תעשו חיפוש בגוגל צמיגי אוזן , מובטחות לכם הפתעות תומכות הכט. האמת , קשה להאמין שזו אמת אבל המציאות משכנעת מעל ומעבר, השתכנעתי .

פורסם

בצמיגי אוזן הוא החליף לה את החישוקים המקוריים בחישוקי מגנזיום ודאג "לשפץ" את הישנים עם כמה מכות פטיש ולהחזיר לה חישוק של אקסנט.

הכי מצחיק, שהוא עטף לה את אחד החישוקים כדי "לא ללכלך רכב כזה יפה ונקי". חבל שהוא הישראלי המכוער והמגעיל!

פורסם

אני במקום התוכנית הייתי מגיש נגדו תלונה במשטרה על גניבה והונאה וכל מה שרק אפשר להכניס בו

אברה קדברה

פורסם

+ למגיב מעלי- התוכנית הזו חייבת לערב את המשטרה!! כמו שעושים בכולבוטק!

יש הבדל של מישהו שלא יצא צדיק לבין נוכל, רמאי ועבריין בפלילים כמו שרואים בתוכנית את צמיגי אוזן, תיק פלילי + עונש בית מישפט!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני חייב להגיד שהנוכל מצמיגי אוזן שחקן רע מאוד, כל אחד עם טיפת שכל בקודקוד היה יכול לשים לב ששיחת הטלפון מפוברקת.

אם חס וחלילה הייתי נתקע שם אחרי שהיו מטילים לי מום באחד הג'נטים התקינים שלי, הייתי פשוט גורר את האוטו לפנצ'ריה אחרת. האמת? התכנית הזו של יצאת צדיק הייתה במקום, מאוד מאוד קשה למצוא פנצ'ריה שאפשר לסמוך עליה, התחום מלא בנוכלים, והאנשים ההגונים סובלים בגלל זה. מגיעה להם קצת חשיפה שנדע איפה למצוא אותם.

פורסם

במדינה מתוקנת, צמיגי אוזן היו נסגרים למחרת השידור עם העמדה לדין.

בישראל הוא כנראה ימשיך לעשות קומבינות והישראלי עם הזכרון הקצר אפילו לא זוכר שאתמול בערב התוכנית שודרה.

יותר מעניין אותי לאן אותו כוכב המשיך (נאמר כי הוא כבר לא עובד בצמיגי אוזן), זה הרי ברור שהוא חתיכת קומבינטור מסריח (אופס, סליחה, נפלט לי) שיעשה קומבינות ושקרים בכל תחום אשר יפנה אליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מזכיר לי כשקניתי את רביעיית היוקו ממכר שהשיג לי אותם במחיר טוב דרך פנצ'ריה שהוא מכיר

כשהבחור התקין לי אותם הוא עשה איזון גלגלים עם משקולות איזון לחישוקי פלדה רגילים למגנזיום שלי

חשבתי שאני לא רואה טוב כמובן שאחרי חמש דקות נסיעה שמעתי את כל המשקולות עפות מהגלגלים ונסעתי למקום אחר

שיעשו לי איזון גלגלים כמו שצריך עם משקולות מודבקות. המצב היום הוא שאי אפשר לסמוך על אף אחד וצריך להכין שיעורי בית לפני כל קניה ולהבין באופן כללי את העבודה שעתידה להתבצע, הימים של פעם שסמכו על בעל מקצוע בעיניים עצומות עברו מהעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...