Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התחלתי לראות את זה עכשיו. שני דברים מעצבנים אותי - דבר ראשון, אנחנו לא יודעים מה היה המצב של הצמיגים בתחילת התוכנית. זה שאינג'יניר נמרי אומר שהם בסדר זה אחלה, אבל הייתי מצפה מהם לצמיגים חדשים למען הסר ספק.

דבר שני, זה שאינג'יניר נמרי מעודד החלפה של צמיג אחד בלבד זה חוסר אחריות משווע.

זה בעיקר נראה לי כמו קמפיין של נמרי נגד החלפת צמיגים. תמוה וביזארי.

ואם המלצה על פנצ'ריות - צמיגי שואף בז'בוטינסקי רמת גן. חבר'ה רציניים ומספקים לי אחלה טויו במחירים מעולים.

צמיגים חדשים הם בעייתים:

-> יש לך צמיגים חדשים, למה באת אלי ולמה לפנצרייה שהחלפת אצלה.

-> יש לך צמיגים חדשים, המכונאי לא יכול לחרטט אותך על שחוק, נגמר, הלך פייפן.

----

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין מתנגד למסר שעובר מהתוכנית הזו. האדם הממוצע פשוט לא יודע מתי זמן להחליף צמיגים, אולי נמרי כן. המסר הוא אל תחליפו צמיגים כי דופקים אתכם, וזה פשוט חסר אחריות - ואם אתם כבר מחליפים אז תחליפו צד אחד. במחי יד נמרי וחיים הכט מחקו הרבה מודעות שהרשויות ניסו להחדיר בתקופה האחרונה. בתור מי שצריך לחלוק את הכביש עם האנשים שנוסעים על הצמיגים האלו, זה מרתיח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נמרי עדיין תקוע אי שם בשנות השבעים בתקופה שבאמת היו נוסעים על צמיגים 10 שנים.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

צמיגי אוזן-שוד לאור היום , פשוט אין דברים כאלה.

נתקלתי בצמיגאים שמנסים לגרום להחלפת צמיג אבל לא ברמת נוכלות כזו.

נמרי גם נסחף :צמיג כדאי להחליף פעם ב 4, 5 שנים או 80 עד 100 אלף ק"מ אפילו אם הוא נראה טוב.(להתיחס להחלפת צמיג כאל תחזוקה מונעת, כמו טיפול תקופתי)

חייבים להחליף בזוגות.

מדובר פה בבטיחות, חיים, מרחק עצירה ,אחיזה.

בנושא בטיחותי כזה יש לקחת מרווח בטחון.

פורסם

ה"מומחים" של התוכנית העבירו מסר לא טוב לגבי הפריט היחידי ברכב שמתקשר עם הכביש.

החלפה כל 100K-150K?!

ניתן החליף רק צמיג אחד בסרן?

אורח חיים של עד 10 שנים?

איפה ההתייחסות הספציפית גם לרכבי 4X4 כמו חלק גדול מהטנדרים והג'יפים?

הנעה אחורית במכוניות ספורט/יוקרה?

נכון שרוב עם ישראל נוסע על הידיים, אבל עדיין...

בסוף הירשאלי הממוצע יחכה לחגוג בר מצווה לצמיג עד שיחליף אותו...

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

לפי מה שאתם אומרים זה נשמע ממש מכעיס. כאילו שהם בתכנית אמרו את כל מה שהלקוח רוצה לשמוע, כדי שההדיוט ירצה לראות עוד ועוד את התכנית במחיר של סכנה בטיחותית. להחליף צמיג אחד, להמתין 5-10 שנים...

טוב, מה אפשר לצפות, בתרבות הרייטינג, שגם חיים הכט ישאר מאחור?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
הפוך גוטה, נמרי טען שיש להחליף זוג צמיגים ואת החדשים לשים מאחור. יצא צדיק :wink:

איתמר.

בערך בדקה הרביעית הוא אותר שההיגיון אומר שאם אחד שחוק אז סביר להניח שגם השני ואז כדאי להחליף 2 אבל אין חובה כזו ובהחלט יכול להיות על אותו הסרן שני צמיגים שונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש פה כאלה שלא מבינים את נמרי. הוא מדבר על מכסימום בתנאים אופטימליים. על אורך חיים של צמיג משפיעים הרבה גורמים.

לא צריך לזלזל כל כך מהר בדעה של מומחה כל כך ותיק.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

אני רואה את הפרק הזה ואני כ"כ כועס.

רבאק, אני הייתי בפנצ'ריה ועלה לי על שני צמיגים 800 אבל לפחות בצדק...

למה יש אנשים שעובדים ככה? מה? חסר להם עבודה? צמיגים זה החיים שלנו, למה לחיות נכון צריך לעלות לנו יקר כ"כ....

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אם כבר בצמיגים עסקינן. מישהו מכיר צמיגיה טובה באזור ראשל״צ? כל דיבורי הצמיגים האלו גרמו לי להחליט על החלפת הצמיגים במכונית

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
יש פה כאלה שלא מבינים את נמרי. הוא מדבר על מכסימום בתנאים אופטימליים. על אורך חיים של צמיג משפיעים הרבה גורמים.

לא צריך לזלזל כל כך מהר בדעה של מומחה כל כך ותיק.

נמרי מדבר לקהל הרחב ולא למומחה. אדם טכני או עם הבנה מעל לבסיסית ברכבים יודע מספיק כדי שלא יחרטטו אותו.

כשאתה פונה לציבור כל כך גדול אתה חייב להיות הרבה יותר זהיר בדבריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רק רציתי לזרוק כאן המלצה,

צמיגי 'דחף' בתחנת דלק אלון נתב"ג (ליד צומת אלעל) בעל הבית ראובן בעל מוסר עבודה גבוה, ישר הגון מייעץ ומסביר ואני יכול להעיד שהוא עושה עבודה מצויינת.

:-) לקוח מרוצה יכול גם לפרגן.

פורסם

דוד נמרי חבר באתר הזה ומגיב פה לעתים רחוקות מאוד. הייתי שמח לקרוא את תגובתו לטיעונים שהועלו פה נגדו.

לגבי צמיגי אוזן: אני מקווה שהרישיון שלו להפעלת צמיגיה יישלל בקרוב מאוד. התוכנית הוכיחה מעבר לכל ספק שמדובר ברמאי ונוכל, שגרם נזק ללקוחה במזיד במטרה להגדיל את התשלום שאפשר לגבות ממנה.

אהבתי במיוחד את ההצעה שלו אליה להתקין לה צמיגים "הכי זולים, סיניים". אללה יסתור!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
דוד נמרי חבר באתר הזה ומגיב פה לעתים רחוקות מאוד. הייתי שמח לקרוא את תגובתו לטיעונים שהועלו פה נגדו.

לגבי צמיגי אוזן: אני מקווה שהרישיון שלו להפעלת צמיגיה יישלל בקרוב מאוד. התוכנית הוכיחה מעבר לכל ספק שמדובר ברמאי ונוכל, שגרם נזק ללקוחה במזיד במטרה להגדיל את התשלום שאפשר לגבות ממנה.

אהבתי במיוחד את ההצעה שלו אליה להתקין לה צמיגים "הכי זולים, סיניים". אללה יסתור!

יותר מזה אלעד, איני בקיא במחירים המדוייקים ולמען ההגינות אנו לא באמת יודעים מה הורכב על הרכב, אבל אם הוא שם כמו שהבטיח לה 4 צמיגים הכי זולים שיש + 4 ג'אנטים מגנזיום בטח ובטח גם זולים, הרי ש4800 ש"ח שהוא נקב בהם זה טירוף.

+- רביעיית מגנזיום כזאת נעה סביב 1600 - 1800 ש"ח אם אני לא טועה, לא? + נגיד 1500 ש"ח לרביעיה סינית זולה במידה סטנדרטית למאזדה 3 סה"כ העסק צריך לצאת 3200-3500, הלא כן? נראה לי שה4800 זה מחיר שחיטה, לא?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...