Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נמרי קצת מקטין ראש שם.

ובלי קשר שמח לראות שעמיאל יצאו צדיקים, בדרך כלל אני עושה עסקי צמיגים שם או באנטןן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

או שדוד נמרי לא יודע מהחיים שלו, או שהוא שכח את מה שלמד, או שהוא ממציא דברים כדי שיתאימו לקונצפט של התכנית.

כך או אחרת- שישאר בשידורים החוזרים של "על גלגלים".

והירידות של חיים הכט על הפנצ'ריה האחרונה לא היו במקום למרות שהוא יצא צדיק- לא צריך לחפש דברים בכח.

פורסם

נמרי מטעה ומסכן את הנהג ההדיוט. צמיגים שונים על אותו סרן יגרמו לסטיה בבלימת חירום וזה מסוכן.

הכט התייחס לאחרון כמו שהדיוט מתייחס. הדיוט רואה מקום יפה וציוד משוכלל ולא את המקצועיות שאין לו את הכלים לשפוט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הפוך גוטה, נמרי טען שיש להחליף זוג צמיגים ואת החדשים לשים מאחור. יצא צדיק :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא ראיתי את התוכנית, אך לאמא שלי התפוצץ צמיג שבוע אחרי שהוא נקנה!

אנחנו בתביעה מול הפנצ'ריה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
הפוך גוטה, נמרי טען שיש להחליף זוג צמיגים ואת החדשים לשים מאחור. יצא צדיק :wink:

איתמר.

ומה עם נהגי מלגזות? אפילו אוויר אין להם אז לא מגיע להם קצת יחס?:)

פורסם

פששש...כל הכבוד לתותחים שם

לפחות עכשיו אני יודע איפה להחליף צמיגים כי אני גר בראשל"צ :p

ואיפה במיוחד להתרחק - הפנצ'ריה של אוזן הזו הבחור הזה חרטטן ברמה שלא תיאמן, קומבינטור חולירה.

Opel Adam S 2017

פורסם

גם אני החלפתי את הצמיגים בגרנדה שלי השנה בצמיגיית עמיאל- מקצועיים ואמינים, וגם צמיגי כחלון ליד.

מה שמעצבן אותי זה העוזלת יד של החוק!

אם אדם גונב טישו מסופר זה תיק פלילי- אך הפושע הזה שמחבל ברכוש וגם מרמה וגונב 4800 שקל מאדם תמים - איך אין תיק פלילי+ תלונה והעמדה למישפט???

אין דין ואין דיין במדינה הזו!!!

תחשבו על כל הרמאים שעושים זאת על בסיס יומי ומתעשרים- וגם שתופסים אותם לא קרה כלום!!! איפה פה ההרתעה??...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

התחלתי לראות את זה עכשיו. שני דברים מעצבנים אותי - דבר ראשון, אנחנו לא יודעים מה היה המצב של הצמיגים בתחילת התוכנית. זה שאינג'יניר נמרי אומר שהם בסדר זה אחלה, אבל הייתי מצפה מהם לצמיגים חדשים למען הסר ספק.

דבר שני, זה שאינג'יניר נמרי מעודד החלפה של צמיג אחד בלבד זה חוסר אחריות משווע.

זה בעיקר נראה לי כמו קמפיין של נמרי נגד החלפת צמיגים. תמוה וביזארי.

ואם המלצה על פנצ'ריות - צמיגי שואף בז'בוטינסקי רמת גן. חבר'ה רציניים ומספקים לי אחלה טויו במחירים מעולים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כן, אתה צודק. אבל מבחינתו כאיש מקצוע - הוא צודק, כי אלו הקריטריונים שמגדירים צמיג "תקין" מבחינתו. ההמלצות לגבי החלפת צמיג אחת לשלוש שנים או 60 אלף מתאימות יותר למדריך נהיגה מתקדמת או מורה נהיגה, עכשיו רק צריך לחכות שהכט יעשה תכנית עליהם...

למה, לנמרי יש מעבדת טכניון בעין? מה שהוא עושה הוא לא פחות חובבני מהפנצ'רמאעכרים שהוא מפרשן, רק הרבה יותר מסוכן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...