Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא נותנים להם אישור להוריד מחירים?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 595
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים לגמרי.

מחירי הדירות מופרעים לגמרי ומייצגים בועה שסופה להתפוצץ ולשגר גלי הדף לכל הכיוונים (מאזני הבנקים, לווים שיגיעו לרחוב, מיתון כללי במשק וכו').

לכל השואלים אותי אני ממליץ להמתין עם רכישת דירה ולהמשיך לשבת על מזומן - זאת למרות שהפוזיציה הנוכחית מאוד נוחה לי (מחירי הדירות הגבוהים מאפשרים לי באופן תיאורטי להמיר את הבית בישראל בטירה באירופה... :shock:).

פורסם

אם אתה גבר המר את הבית למזומן או טירה, וקנה שניים כאלו אחרי שהבועה תתפוצץ :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
למה לא נותנים להם אישור להוריד מחירים?

כדי לאפשר לאחרים לתפוס נתח שוק משמעותי יותר. מעין מלחמה נגד (כמעט) מונופול.

פורסם
אם אתה גבר המר את הבית למזומן או טירה, וקנה שניים כאלו אחרי שהבועה תתפוצץ :)

מי אמר שאני גבר?

עכשיו ברצינות, הימורים והשקעות שאינן בטוחות ב- 100% עושים עם הון שמוכנים להפסיד, בית - לפחות אצלי - לא נמנה על הקטגוריה הזו ולפיכך הפוזיציה תישמר.

ד"א - הבנתי שיש סיכוי להמבורגר בחברתך...

פורסם

תלוי, תזכיר לי מתי אמרת שבוקובזה מקפל את הרגליים?

אלא אם כן אתה מתכוון להמבורגר שבגירה קונה, ואז אני מוכן להצטרף בכיף (ולשלם על עצמי).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יאללה, שולמן בשטח!

מזמין את שניכם להמבורגר ובירה על חשבוני!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כפי שכתבתי - "בזק" אינה קובעת את המחירים בעצמה, או לפחות לא יכולה לקבוע אותם בלי אישור ממשלתי. אם היה תלוי רק בה - היא הייתה שוברת את השוק בקלות עם מחירי היצף.

לא מדויק.

נכון למנויי הטלפון אבל אין שום פיקוח ממשלתי על הקישוריות, הגביה מספקי האינטרנט, המחירים הגבוהים לתשתית האינטרנט. למעשה בפועל משרד התקשורת מעודד את החמדנות של בזק, מכיון שכחלון חוזר ומדבר על הבעיות האלה אבל מושך את הזמן ולא עושה כלום.

יותר מזה, אם כחלון היה מקים מה שהבטיח כמה פעמים, ומחיר הקישוריות היה יורד מ 4 אג' ל 1 אג' , עלות הטלפון היתה יורדת דרמטית וסביר שהרבה היו נוטשים את בזק.

כאשר הקישוריות תהיה רק 1 אג' , יוכלו לקום שירותי CALLBACK , שהמחיר שלהם לדקה הוא מעט מעל פעמיים מחירי הקישוריות, נניח 2.5 אג' לדקה. נראה לי שהרבה היו נוטשים את בזק במקרה זה, ואז משרד התקשורת המושחת היה "נאלץ" להרשות לבזק להוריד מחיר לקו הטלפון.

יהודה

פורסם

יהודה - יש סתירה פנימית בדבריך - מצד אחד אתה טוען שאין פיקוח (לפחות) על הקישרויות, מצד שני אתה מתאר דמי קרישוריות הנקבעים על ידי הרגולטור. כמובן שהאפשרות השניה היא הנכונה.

עד כמה שאני מבין את העניין משהת,ק מגביל מאוד את בזקל, למעשה לא מאפשר לה לתמחר את שירותיה בעצמה, למרות ש"הגנת הינוקא" של הוט הסתיימה מזמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודק.

הנכון הוא כפי שכתבת- משרד התקשורת קובע מחיר מקסימלי לקישוריות, אלא שכחלון הבטיח כמה פעמים להוריד את דמי הקישוריות לטלפון נייח, ובפועל לא עושה כלום בנושא.

יהודה

פורסם

אלא אם כן אתה מתכוון להמבורגר שבגירה קונה, ואז אני מוכן להצטרף בכיף (ולשלם על עצמי).

לא אמרתי.

כתבתי שלהערכתי החברה הזו לא תשרוד לאורך זמן ותהיה הראשונה להניף דגל לבן, גם התחשיבים הכלכליים מראים שהחברה מדממת מזומן ומפסידה על כל מצטרף חדש.

לא יודע להעריך כמה זמן הם יחזיקו כך מעמד, אבל אג"ח של גולן - אם יונפק - לא הייתי קונה.

לגבי ההמבורגר, אל תדאג - גם בלי התערבות אפשר לפנק אותך. :lol:

פורסם

ובנתיים בבועה...

מחירי הדירות זינקו בכ-77% מתחילת גל העליות הגדול שהחל במאי 2007

מזל שגם המשכורות עלו ב77%, אחרת היה בלתי אפשרי לקנות פה דירה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רואים שאתה לא מבין כלום בחלחלה, המשכורות נשארו אתות דבר, זה יוקר המחיה שירד ב 80% אז אנחנו בעצם מורווחים!:x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחרי המבצע החדש של גולן, האם באמת יש בקהל מישהו שמאמין שזו תחרות בריאה?

מה שאני מזהה זו חברה שמנסה לחלץ בכל מחיר את הערבויות שנתנה למדינה.

• תוכן חדש...