Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלי יצא לנסיעה ארוכה, והרכב נסע כרגיל. בשלב מסויים תידלק, ולאחר התידלוק הוא התחיל לשמוע רעש בס מכיוון המנוע, רעש כמו של חור באגזוז(ככה הוא מתאר את זה).

הוא עצר את האוטו בצד. מה לעשות- להמשיך בנסיעה ולהתעלם מהרעש או להזמין גרר/משהו אחר?

תודה!

פורסם

אם הדילמה היא לעצור בצד בכביש בינעירוני (אפילו במקום רחב) או להמשיך לנסוע - בפירוש עדיף להמשיך לנסוע! לעצור - רק במקום בטוח שמופרד מהכביש, כמו תחנת דלק או כביש צדדי קטן - ואז להזמין גרר. שום נזק לרכב לא שווה סיכון עצמי בעצירה בצד הכביש!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש מצב שתדלק בסוג דלק לא נכון?

שידליק ארבעה ונקרים ויסע לאט לאט עד למקום בטוח. אם הרכב לא מניע ואין לו ברירה, אז שידליק ארבעה וינקרים, ישים על עצמו אפודה זוהרת ,ישים משולש אזהרה כ-100 מטרים מאחורי האוטו, ויעמוד כמה שיותר רחוק מהכביש, אפילו 30-40 מטרים מעבר למעקה הבטיחות, עד שיגיע הגרר.

אם אין לאיפה ללכת, אז עדיף כבר שישב בתוך האוטו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בעלי מילא בדלק נכון בוודאות- לפי הקבלה של התידלוק.

מה שקורה זה שהוא המשיך לנסוע ככה 10-15 ק"מ ועצר בתחנת דלק. ובנסיעה חוץ מרעש לא הרגיש ושמע משהו חריג ושונה- לא ירידה בכוח ולא רעידות.

השאלה היא האם להמשיך לנסוע ככה או להזמין גרר? - בהתחשבות בזה שהוא רחוק כ100 ק"מ מהבית, והגרר יקח אותו לחניון לילה ולא הביתה..

פורסם

קצת קשה לאבחן את התקלה דרך האינטרנט, יכול להיות שניתן להמשיך לנסוע ויכול להיות שמומלץ לעצור והמשך נסיעה תגרום נזק רב יותר.

אם הגרר של הביטוח לא מסכים לגרור את הרכב חזרה לאיזורכם (לא מכיר את הנהלים, יתכן וזה שונה בכל חברה), אני מציע לחפש באינטרנט גרר פרטי שנמצא באותו האיזור שהוא נתקע ולגרור איתו את הרכב למוסך שלכם.

פורסם

אני מניח שזה תלוי בפוליסת ביטוח, אבל לפני מה שידוע לי, הנוהג הוא גרירה 3 פעמים בשנה בחינם. שיזמין גרר שיגרור עד למוסך באיזורכם. ושמשם יקח מונית, או שמישהו יאסוף אותו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...