Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הגיע הזמן להחליף את כיסא העבודה שלי.

בגיחה לאופיס דיפו לא מצאתי משהו מעניין ובהשוואת כמה דגמים באינטרנט גם המחיר לא משהו.

אני מחפש המלצה לחנות גדולה באיזור המרכז (נתניה עד רחובות בא בחשבון) עם מבחר גדול ושירות שיהיה יותר טוב מהשירות הביזיוני של אופיס דיפו.

התקציב עומד על עד 800 שקלים, 900 אם יהיה משהו ששווה את זה.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מכיר במרכז, אבל אם תגיע לחיפה אשמח להכווין אותך לכמה מקומות.

כשאני חיפשתי כיסא לעצמי חיפשתי בדפי זהב חנויות ריהוט משרדי. פיניתי לעצמי ערב ויצאתי "לצוד". לא תמיד המבחר באינטרנט משקף את המבחר האמיתי בחנות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני אשמח לקבל המלצה לחנויות בחיפה :).

לפתוח השרשור - אני אישית שמתי לב שרוב הכסאות הספוג שלהם שוקע ואז מרגישים כאילו יושבים על הברגים .

אני כבר שנתיים מחפש כיסא נורמלי ועדיין לא מצאתי.

פורסם

אני לא מחפש יד שנייה, תודה.

נו מה, פעם ראשונה שיש המלצות בצפון ואין המלצות במרכז? :shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני כשנה, חבר פורום ותיק ומכובד (מנהל, לא סתם!) המליץ בחום על רהיטי WAXMAN.

אני מחפש כסא מחשב חדש לעצמי ומקווה לקפוץ לחנות העודפים שלהם בפ"ת בימים הקרובים (אני חושב שהיתה שם מכירת חיסול לפני מספר שבועות. אצלנו בעבודה יש מגוון רחב של כסאות שלהם).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

המנהל הזה פוטר ואינו עובד עימנו היום, עמך הסליחה.

אין לי כל טענות כלפי השירות של וקסמן, כן יש לי בעייה עם זה שלפני כמה חודשים הבוכנה פרצה את הבסיס והיא כבר עשתה חריטה על כל הרצפה.

אין אחריות, הכיסא כולה בן 4, לא היה בשימוש אינטנסיבי במשך התקופה ולמעשה רוב ימות השבוע אף אחד לא השתמש בו, גם לא החתול זצ"ל.

אז שירות מצויין יש, מוצר איכותי כנראה שלא כל כך.

איתמר.

פורסם

יש חנות אחת בעיר, מעל אייבורי מחשבים (רחוב יפו, 52 נדמה לי). מאד קטנה וקל לפספס מבחוץ, אבל אני יושב על הכסא שקניתי מהם עד היום בכיף (עבר החלפת בוכנה אחת למאסיבית יותר עקב משקלי). מחיר סביר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...