Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? לא. מעידה על טעם רע במיוחד בבגדים

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? לא. מעידה על נוחות.

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? שינוי צורה זה הומואי לחלוטין. אני מסדר גבות כי אני חצי פרסי וחצי עירקי. אבל לא משנה צורה. רק מנקה באמצע ולמעלה. כדי שלא יתחבר עם הפדחת.

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO ? מה שפחות מ2 מנות אספרסו.

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? כל אחד והטעם שלו. אני מכיר אחלה גברים שלא אוהבים אלכוהול. אישית, ערק איילים פקק כחול (50%) נחשב לחריף לטוב במיוחד.

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? אין גבול ואין רע בטיפוח אישי.

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? לא. רק רצון בנוחות.

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? זה ערסי דה ליין.

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? בוקסר. כל הבננה האמוק למיניהם דוחים. גם רוב הבחורות אוהבות חופשיות ולא צמוד.

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? "מרטתי גבות, עשיתי ציפורניים, וכ"ו."

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ? לפורנו רך.

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! כי זה רק היגייני.

קדימה גבר,הגיע הזמן לשים הכל על השולחן,האם אתה גבר גבר,גבר מטרו (וואט דה פאק יז דאט ?!)

או שאתה פשוט חי בהכחשה ועכשיו תבין מי אתה באמת.

תשובותיי בסגול.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז תנסה גלנמורנג'י סונאלטה, חביות שרי פדרו חימנס, מתיקות מדהימה. אבל לא נפתח דיון על וויסקים :)

ורק נקי, בלי קרח :)

ניסיתי, עדיין אין על האסטאר :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דיון מרתק. אבל אין לי כרגע כוח להשתתף בו.

נראה לי שאני מגה-אולטרה-מטרו-סקסואל.

האמת, לא ידעתי שאני כזה.

פורסם
האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? על אופנתיות אני לא יודע. אולי על ביטחון עצמי מאוד גבוה.

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? תלוי איזה אזור בגוף. ידיים-ממש לא. רגלייים-ממש לא. לעומת זאת, רצון לגב חלק/כתפיים חלקות, אני יכול להבין.

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? כל מה שמעבר ללהפוך אחת לשתיים, עובר את הגבול.

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO? הפוך חלש בלי קצף מחלב סויה דל שומן!

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? בירות, ויסקי, קוניאק וכו'.

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? כל מה שמעבר לקרם לחות. אני משתמש בקרם לחות ואני לא מתבייש בזה! לעומת זאת, בחיים לא תתפסו אותי עם מסכה ומלפפונים על העיניים.

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? לגיטימי! אלא אם אתה מתחיל להשקיע בעיצוב צורות הנדסיות! :shock:

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? לדעתי סתם מכוערות.

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? אני אומר ללכת קומנדו. בלי! ואם חייבים, אז בוקסר.

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? לדבר בלשון נקבה לגבר אחר!!

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ? הסדרה של אלן דג'נרס :shock:

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! כל עוד זה לא רפואי (ציפורן חודרנית), אין שום סיבה!

קדימה גבר,הגיע הזמן לשים הכל על השולחן,האם אתה גבר גבר,גבר מטרו (וואט דה פאק יז דאט ?!)

אני גבר! אבל אני כן דואג להיגיינה בסיסית.

נראה לי שלאנשים אחרים הרבה יותר נעים להיות לידך כשאתה לא נראה כמו מוש בן ארי ומריח כמו רפת ביום קיץ חם.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? זה עוד כלום. ראיתי פעם הונדה סיויק קופה בצבע ורוד בארבי, ובתוכה מישהו שלא היית רוצה לפגוש לא בסמטה חשוכה, ולא ברחוב הומה אדם באמצע יום

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? תלוי איזה אזורים. גילוח חזה ורגליים לדעתי מוצדק רק אם אתה שחיין מקצועי.

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? ברגע שגבר מתחיל לסדר גבות, הוא עבר את הגבול

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO גבר אמיתי מכיר שני סוגי קפה - שחור ונס

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? אני לא חובב אלכוהול, אז אני מתאר לעצמי שזה משהו באיזור פליטורה/וודקה תוצרת בית/נוזל בלמים

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? כל מה שמעבר לשמפו/סבון/קצף גילוח/אפטר שייב

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? לדעתי כן

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? זה משהו שלא הייתי לובש, גם אם הייתי עשר פעמים הומו

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? בוקסר רחב

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש?

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ? כל מה שלא דיסקברי/נשיונל ג'אוגרפיק/ערוץ ההיסטוריה

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! תמיד חשבתי ש"ללכת לפדיקור" זה אומר "ללכת לקנות קוצץ ציפורניים ב-20 שקל"

5 תווים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? אופנתיות ? לא הסגנון שלי.

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? אפילו שאתה גבר אתה לא צריך להראות כמו קוף, שיער בגב זה פשוט TURN OFF!

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? ברגע שמתחילים לעשות צורה

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO ? חלש או הרבה קצף.

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? אני לא חובב אלכוהול, אז אני מתאר לעצמי שזה משהו באיזור פליטורה/וודקה תוצרת בית/נוזל בלמים

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? היגיינה בסיסית מספיקה. סטיק, בושם, קצף גילוח, אפטר שייב, סבון, שמפו, משחת שיניים, ג'ל לשיער. קרם פנים, קרם גוף וה' יודע מה זה כבר מוזר.

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? כן

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? זה משהו שלא הייתי לובש, גם אם הייתי עשר פעמים הומו

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? בוקסר

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? לדבר בלשון נקבה לגבר אחר, פשוט לא.

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ?

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - כף רגל סכרתית או ה' יודע למה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? לא יודע, אבל לי יש חולצת פולו ורודה

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? כן. רוצה חזה חלק? אהלן וסהלן

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? לעצב אותן... אני נותן לאשתי להוציא שערות סוררות בין הגבות

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO אמרו כבר, הפוך חלש דל שומן עם קינמון וחצי סוכר חום מפולי קפה שנקטפו בגואטמלה במזג אוויר טרופי בטמפ' 23 וחצי מעלות בין מאי לאוקטובר

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? גולסטאר, ג'יימסון, ג'וני בלאק

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? כל אחד ומה שטוב לו. אני גם עושה מסיכה ומוציא שחורים פעם ביובל.

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? כן, וזה גם נותן אפקט של יותר ארוך :wink:

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? כן. לא בטוב טעם בעיני

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? תחתוני בוקסר צמוד. צריך להחזיק, לא?

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? "יואו, אני מרגיש מפוצץ" "יואו בא לי משהו מתוק"

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ? "הכי גאים שיש"

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! כדי שהצפורניים שלהם יראו טוב

כל הדברים האלה זה כלום לעומת אם לקחת את הסוזוקי איגניס של זוגתך :oops:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? לא, היא מעידה על כך שורוד זה עוד צבע בדיוק כמו כחול, ירוק ושחור. אני כרגע במשרד עם מכנס אלגנט שחור וחולצה ורודה בהירה, עם חפתים, לא סתם.

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? לא, היא מעידה על כך שהבחור לא מאוהב בשיער הגוף שלו או שיש לו רצון להיות דולפין....

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? לגיטימי להפריד גבות ולהוריד שערות בולטות פה ושם.

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO הכל טוב

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? פליימינג למבורגיני עם גבות שרופות וצעקות "שיואו, איזה קטע נדלקו לי הגבות!!"

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? פעם זה היה נחשב נשי, היום זה לגיטימי.

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? או זה או תרגיל כדי להראות שיש לך גדול יותר. :lol:

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? בדיוק קניתי לפני חודש נייקי ריצה בצהוב זוהר, מת עליהן!!

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? אלה שמחזיקים את החבילה בלי חופש\לחצים מיותרים ויורדים בקלות, רצוי בלי תפרים.

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? לטרנד המטומטם הזה של חלק מהנשים לדבר לבן זוגם בלשון נקבה...

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ? הכי גאים שיש.....כאילו ברצינות, יוסי וג'אגר זה סרט על לסביות לעומת הסדרה הזאת.

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! למה לא?

.

אני הולך עם חולצות ורודות (בין היתר), לא משתמש במוצרי טיפוח (למעט דאודורנט ובושם) אבל לא מתנגד להם,שותה קוקטלים מתוקים וגם סינגל מאלטים, שותה דאבל אספרסו וגם קפה הפוך, יש לי נייקי צהובות צועקות, עשיתי פדיקור יותר מפעם אחת, עשיתי טיפול פנים פעם אחת.

מצד שני, אני נשוי באושר, יש לי בן אחד ועוד אחד בדרך.

לך תתווכח עם עובדות.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? לא, להפך. מה שיכול לתרום לגבריות - פחות אופנתיות = יותר גבריות

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? היגיינה? לא

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? בהפרדה מאחת לשתיים

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO זה שבא קר בפחית

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? בירה. קרה. צהריים. ממממ

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? קרם לחות בחורף, וגם זה רק אם נושר לך האף

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? כן, אבל לגיטימי - אפקט הגודל. זה לפורום שיפורים.

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? לי יש סקוני צהובות, אז אני לא אובייקטיבי פה

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? תחתוני סבא עם חלון מקדימה לשליפה מהירה

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? "ששיווו! ", "או מיי גוד!!" , "איי--ממאא!"

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף? ערוץ הסטיילינג

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! למה באמת? קוצץ ושיניים זה מספיק.

12345

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אני הולך עם חולצות ורודות (בין היתר), לא משתמש במוצרי טיפוח (למעט דאודורנט ובושם) אבל לא מתנגד להם,שותה קוקטלים מתוקים וגם סינגל מאלטים, שותה דאבל אספרסו וגם קפה הפוך, יש לי נייקי צהובות צועקות, עשיתי פדיקור יותר מפעם אחת, עשיתי טיפול פנים פעם אחת.

מצד שני, אני נשוי באושר, יש לי בן אחד ועוד אחד בדרך.

לך תתווכח עם עובדות.

:lol:

גם ריקי מרטין.

פורסם
כל הדברים האלה זה כלום לעומת אם לקחת את הסוזוקי איגניס של זוגתך :oops:

האם יש לנו את המועמדת הראשונה למטרומוביל האולטימטיבית ? :lol:

האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? שחור ,חום ,לבן ואפור הם הצבעים היחידים בארון

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? אני לא שעיר אבל אני יכול להבין את הסוודרים האנושיים...

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? הפרדת תופעת ה'בנץ' לא יותר מזה.

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב לאסור ? אצלי זה קפה שחור אלא אם כן אני מגיע למקום פלצני שלא מגיש שחור אז זה אספרסו

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? עראק בשבילי

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? המשחה נגד טחורים אצלי זה המקסימום

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? FISH סיכם יפה : אל תעשה לחברייך מה ששנוא עלייך.

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? ראה ערך 'חולצה'

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? כל דבר שיתפוס חזק וחלילה לא בצבע לבן...

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? 'תשבע!!.. ' 'ליפ גלוס' 'צפיחית בדבש'

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ? 'כוכב נולד' אלא אם כן זה כדי להסתלבט

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! וואלה לא יודע...

.

Gn'f'R

פורסם
האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? בחיים לא. המליצו לי, מדדתי, לא נראה טוב, ביי ביי.

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? עובר כל גבול.

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? כמו שנאמר, הפרדת גבה אחת לשתיים.

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO קפה שחור מידי פעם, נס כמעט כל בוקר

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? בירה טובורג קר, תענוג

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? קרם לידיים בחורף, יש יובש רציני מאוד בידיים.

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? קיץ- חם, מזיעים והתחשבות באיזשהו מקום

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? הגזמת

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? אך ורק בוקסר ולא צבע לבן

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? "ואווו"

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ? טלנובלות

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! באמת למה?!

אחלה שאלון :)

Kia Sportage, 2014 

פורסם
האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? לא. זה מעיד שהוא מאוד מחובר לצד הנשי שלו.

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? לא. ראה תשובה קודמת.

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? מניעת אפקט הבנץ כאמור.

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO? כל מה שלא שחור או נס.

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? גולדסטאר מהחבית כמובן.

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? קרם ידיים בחורף.

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? בהחלט. מותר ורצוי בעיקר בקיץ. חז"ל כבר מזמן אמרו שנאה דורש נאה מקיים.

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? בהחלט.

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? בוקסר שמחזיק טוב את החבילה.

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? אחותי, כלה (הנקבה של כלי, פשוט כי אין דבר כזה), נשמה.

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ? פורנו רך, עקרות בית נואשות והכי גאים שיש.

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! אך ורק מסיבות רפואיות כל השאר גם כן מאוד מחוברים לצד הנשי שלהם.

שרשור מרגש.

פורסם
האם חולצה ורודה על גבר מעידה על אופנתיות ? מעיד על מעצב הומו שרצה לראות גברים בורוד

האם גילוח הגוף שלא לצרכי ספורט מעידה על היגנייה ? תלוי אם אתה שעיר כמו קוף

היכן עובר הגבול בסידור הגבות בקרב גברים ? רק לנתק את הגבות

איזה סוג קפה בקרב גברים נחשב ל NO NO זה חדש לי

איזה משקה אלכוהלי בקרב גברים נחשב לגבר גבר ? ווסקי או בירה

מה הגבול לשימוש במוצרי טיפוח בקרב גברים ? אל תקנה בקבוקים ורודים

דילול שיער הערווה בקרב גברים נחשב להתחשבות באישה ? זה בשביל שיחשבו שיש לך גדול

נעליי נייקי צהובות הם OVER THE LINE? ורודות זה בעיה

מהם התחתונים הגבריים האולטימטיביים? בוקסר עם חורים

באילו ביטויים אסור לגבר להשתמש? זה יותר בצורת בדיבור מאשר מילים

לאילו תכנים בטלויזיה אסור לגבר להחשף ? שרה ג'סיקה פרקר ובעלה

למה גברים הולכים למניקור ופדיקור - למה?! תלוי כמה את עשיר,לישיבות של העשירון העליון צריך לבוא עם ידיים נקיות ולהראות שאתה לא אחד שמלכלך את הידיים.

כול התמונות שלך בפייסבוק אתה צריך להיות על אופנוע, לדייטים להגיע עם רכב ויום החתונה זה יהיה היום האחרון שתתקרב לאופנוע

אייל

• תוכן חדש...