Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי ה Renault Sport - איך עונים כשמשמיצים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקנה גולף GTI - גם תיהנה יותר וגם יעשו לך כבוד... :wink:

היחיד שיעשה לך כבוד הוא הערס שהיה בשיעורי אנגלית ויודע לקרוא את הסמל. רוב הערסים לא ישימו לב (זה היה הרציונל מאחורי השירוקו).

עבור האוכלוסיה הנורמטיבית, אתה סתם נוסע בגולף, אוטו של פנסיונרים צפון תל אביבים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך בכל שרשור על רכב ספורטיבי מגיעים למכונית האלמותית גולף GTI

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני בתומי הייתי חושב שיש לך מגאן 2.0 ליטר, או איזה מגאן שהיא קצת יותר מאובזרת, מהסיבה הפשוטה שכשאני טורח לשאול אנשים על מה הם נוהגים 50% מוסיפים את המילה ספורט בסוף. (סיויק ספורט, לנסר ספורט, אימפרזה ספורט, מאזדה 3 ספורט, פג'רו ספורט:shock:).

היום כל מה שיש לו ספויילר/3/2 דלתות ונוהגים בו עם כפכפים וכובע אדידס נחשב "ספורט".

מה הקטע בלנסות להסביר למה בחרת רכב ספורטיבי על משפחתית אוטומטית? זה כמו להסביר לאחד שאוכל כל החיים רק במקדונלדס למה סטייק אנטריקוט 400 גרם עשוי מדיום עם פירה/צ'יפס ביתי בצד ובירת חיטה יותר טעים.

פשוט תגיד להם שנתקעת עם זה. אתה מנסה למכור כבר 3 שנים ולא מצליח, ככה תמנע מאנשים כאלה לרכוש כזה רכב ולהרוס אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היום כל מה שיש לו ספויילר/3/2 דלתות ונוהגים בו עם כפכפים וכובע אדידס נחשב "ספורט".

מה הקטע בלנסות להסביר למה בחרת רכב ספורטיבי על משפחתית אוטומטית? זה כמו להסביר לאחד שאוכל כל החיים רק במקדונלדס למה סטייק אנטריקוט 400 גרם עשוי מדיום עם פירה/צ'יפס ביתי בצד ובירת חיטה יותר טעים.

כמו שאמר אייל גולן, לפעמים צריך להפסיק עם האנריקוט ולאכול קצת לחם עם שוקולד :lol:

פורסם

כששואלים אותי חבר'ה שלא קשורים לתחום הרכב על מה אני נוהג אני תמיד אומר גולף וזהו.

אחרי זה שואלים איזה נפח ואני עונה 2.0 ליטר ואז אומרים לי פיי 2.0 ליטר איזה מפלצת הא? שותה דלק הא...?

תוך כדי החברים הקרובים שלי שומעים את זה כל פעם מחדש ומתים מצחוק, בזבוז אנרגיה להסביר לישראלי מצוי על רכב שונה מהעדר.

עזוב.

אני עם מנוע 1.9 ליטר. ועל רכב פולו. כששואלים אותי איזה רכב, אני עונה פולו.

כששואלים איזה מנוע, וכשאני עונה להם, הם אומרים: וואו, זה ענק! בטח יקר הדלק, אה?

פה אני אומר להם האוטו שותה 1:18. זה משאיר אותם בהלם. ואז אומרים: "אבל זה לא יכול להיות!"

אני ממזמן התייאשתי מלהסביר איך, אז אני פשוט אומר: זה בגלל שהרכב גרמני, ושהגרמנים יודעים לייצר מכוניות".

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
איך בכל שרשור על רכב ספורטיבי מגיעים למכונית האלמותית גולף GTI

רק החזרתי אותו למציאות, עמכם הסליחה. נחזור למגאן.

renault-megane-rs-10.jpg

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הגולף מדהימה, המגאן מדהימה, כולן מדהימות ...

סוף, רות, עבור..

מיצינו.

עכשיו אני מתחיל להבין איך מגיעים לאלפי הודעות....

פורסם
לא מעט פעמים אני מקבל פרצופים עקומים כשאני עונה "רנו מגאן ספורט" כששואלים אותי איזה רכב יש לי.

כמובן שמדובר בחסרי ידע בסיסי.

אבל תמיד אני מפנה אותם לסרטון הבא:

כמובן שאתם צריכים להסביר מי הפרסונות שמופיעים שם.

קצת מוזר לקנות אוטו ואח"כ להתחיל להתחבט בשאלה איך הסביבה מתייחסת לבחירה שלך. ולמה זה בכלל מענין מישהו עד כדי כך שצריך להביא לכאן כל מיני תאוריות על הדרך להתמודד עם השאלה למה קנית מה שקנית ומאיפה הראש ה"דפוק" הזה שהביא אותך לקנות אוטו ישן שאפשר באותו כסף, אפילו עם קצת עודף, לקנות חדש.

פורסם

אני לא מבין על מה יש לך להיפגע. קנית את הרכב כדי שאתה תהנה ממנו או כדי שאחרים יעריכו אותך/יחזיקו ממך?

פעם בעבודה תפס אותי שכן בדיוק כשאני מסיים לכסות את הרכב ושאל אותי "איזה רכב יש לך שאתה ככה מכסה אותו?".

אז עניתי לו "כולה מאזדה".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני כבר מזמן לא מתרגש מבורות של אנשים.

כשקניתי את המגאן שלי עם גיר ידני כולם הסתכלו עליי כמו על משוגע חוץ ממנהל המוסך שטיפל בה שהסתכל עליה עם חיוך וריר נוזל מפיו (וכשהחלפתי אותה בפלואנס הוא בא לבכות לי שלא הצליח לשכנע את אשתו לקנות אותה ממני כי היא ידנית).

הבעייה שהבורות הזו קיימת גם אצל בעלי מקצוע. לפני כמה ימים הייתי במוסך שמטפל באוטו של אשתי (מכונאי מעולה. האוטו ד"א לצערי יפאני) וכשדיברנו אמרתי לו שאני מחפש להחליף אותו בבראבו או C4. התגובה היתה לא נוגעים בצרפתייה או איטלקית כי הן חרא.

אני החזקתי לא מעט צרפתיות שטופלו אצלו אז בשביל הספורט אמרתי לו שיכנס למחשב ויבדוק היסטוריה של הרכבים שלי (אני זוכר את כל מספרי הרישוי כך שלא היתה בעייה לאתר) והסתבר לו שדווקא שתי היפאניות היו יותר פעמים אצלו ועאלו יותר מהרנואים שהיו לי אבל אפילו זה לא גרם לו לשנות את דעתו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני כבר מזמן לא מתרגש מבורות של אנשים.

כשקניתי את המגאן שלי עם גיר ידני כולם הסתכלו עליי כמו על משוגע חוץ ממנהל המוסך שטיפל בה שהסתכל עליה עם חיוך וריר נוזל מפיו (וכשהחלפתי אותה בפלואנס הוא בא לבכות לי שלא הצליח לשכנע את אשתו לקנות אותה ממני כי היא ידנית).

הבעייה שהבורות הזו קיימת גם אצל בעלי מקצוע. לפני כמה ימים הייתי במוסך שמטפל באוטו של אשתי (מכונאי מעולה. האוטו ד"א לצערי יפאני) וכשדיברנו אמרתי לו שאני מחפש להחליף אותו בבראבו או C4. התגובה היתה לא נוגעים בצרפתייה או איטלקית כי הן חרא.

אני החזקתי לא מעט צרפתיות שטופלו אצלו אז בשביל הספורט אמרתי לו שיכנס למחשב ויבדוק היסטוריה של הרכבים שלי (אני זוכר את כל מספרי הרישוי כך שלא היתה בעייה לאתר) והסתבר לו שדווקא שתי היפאניות היו יותר פעמים אצלו ועאלו יותר מהרנואים שהיו לי אבל אפילו זה לא גרם לו לשנות את דעתו.

חבל על ההכללה, יש לדעתי כמה וכמה "יפניות" שכנראה היית מאד מאד שמח לשים את היד עליהן....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...