Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי ה Renault Sport - איך עונים כשמשמיצים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן שרשור קצת מיותר... אבל אם כבר התחלתם, זה הזכיר לי..

בתחילת הקשר חברה שלי שאלה אותי איזה אוטו יש לי אז אמרתי לה איביזה.

כשהיא ראתה הרכב בפעם הראשונה היא אמרה "אבל כתוב מאחורה קופרה"... לך תסביר.....

"לא מאמי, זה אומר CupRacing..."

היא: "אה..?"

אחר כך כשקניתי את הלאון {קופרה} היא שאלה אותי (סיפור אמיתי) למה החלפת את האוטו השחור באותו אחד בלבן?... :evil::evil:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה לך.

הייתה לי פולו 98 לבנה(מנוע 1000סמ"ק) והחלפתי לפולו 2001 כחולה (דור מתקדם יותר,כי הדור אחריו מתחיל ב2000 עד 2002 כולל).

כשהחברה ראתה היא שאלה "מה,צבעת את הרכב?" :shock:

:hihi::roflmao:

לך תסביר שזה דגם שונה,מנוע שונה,אבזור,וכדו'.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אכן שרשור קצת מיותר... אבל אם כבר התחלתם, זה הזכיר לי..

בתחילת הקשר חברה שלי שאלה אותי איזה אוטו יש לי אז אמרתי לה איביזה.

כשהיא ראתה הרכב בפעם הראשונה היא אמרה "אבל כתוב מאחורה קופרה"... לך תסביר.....

"לא מאמי, זה אומר CupRacing..."

היא: "אה..?"

אחר כך כשקניתי את הלאון {קופרה} היא שאלה אותי (סיפור אמיתי) למה החלפת את האוטו השחור באותו אחד בלבן?... :evil::evil:

אותי שאלו למה החלפתי את הצהוב באדום:x או למה צבעתי את הרכב:roll:

בדר"כ רוב הציבור קורא ללאון בשם "איביזה". יש כאלה שחושבים ששם היצרן הוא "איביזה" ולא סיאט. מכאן נולדה השאלה "איזה איביזה יש לך?":shock:

פורסם

אני הייתי לוקח אותם לסיבוב ושהכוח G ישחק להם בביצים הם יבינו טוב טוב למה צרפתיה.

כי אין הרבה רכבים שדורשים מהנהג לדחוף חצי גז באמצע הפניה.

במיוחד לא פחנוע כמו מאזדה 3 שיחד עם הגז יזרוק תחת או משהו דומה.

פורסם

אתה אומר את זה כאילו שזה דבר שלילי.

emotion of motion

פורסם
אני הייתי לוקח אותם לסיבוב ושהכוח G ישחק להם בביצים הם יבינו טוב טוב למה צרפתיה.

לא הבנתי את הכוונה.

אגב הזנב של המגאן ספורט הוא שמח.

פורסם

הכי מצחיק אותי לראות חובבי צרפתיות עם גרוטאות כמו שלך שקוראים למאזדה 3 פחנוע, התסכול פשוט הורג אתכם! והאמת זה מהנה לראות אתכם אוכלים את עצמכם מהצד.. :lol:

פורסם
הכי מצחיק אותי לראות חובבי צרפתיות עם גרוטאות כמו שלך שקוראים למאזדה 3 פחנוע, התסכול פשוט הורג אתכם! והאמת זה מהנה לראות אתכם אוכלים את עצמכם מהצד.. :lol:

גרוטאה? סבבה, אבל מתנהגת הרבה יותר טוב מכל משפחתית יפנית בת 8-10 שנים מעליה.

רק הצורה פי כמה יותר אווירודימנית מ90% מהמכוניות שמסתובבות לך על הכביש.

סביר להניח שגם לא נהגת בה. (לי הייתה מאזדה 3 מושכרת לאיזה סופש, הספקתי להכיר אותה בכבישים שהפיג'ו צברה פזם והשאירה שם סימנים של צמיגים.)

הזנב של המגאן הוא שמח!

אבל בטוח לא פזיז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני לא טועה, הכינוי "פחנוע" הומצא על הסיטרואן 2CV בכלל. הכינוי המתאים למאזדה 3 הנפוצה (לא ה2.3 הידנית) זה "ליסינגומטית" אם כבר :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חבל על ההכללה, יש לדעתי כמה וכמה "יפניות" שכנראה היית מאד מאד שמח לשים את היד עליהן....

מדובר ברכב ב 20,000 שקל. לא רכב חדיש ומיוחד אלא סטנדרטי לחלוטין (משרת את אשתי שעושה כ 8000 קילומטר בשנה)

ההשוואה היא לרכבים פרקטיים בתקציב הזה והסיבה שהוא יפאני היא שהיפאנית הקודמת התפגרה (הלך גיר) ופשוט החלפתי אותה במה שהיה זמין במיידית באותו הרגע כשהגרוטאה נמסרה כחלק מהתשלום (ואחר כך הסתבר שגם ראש מנוע הלך אבל העיקר שיפאניות אמינות). את היפאנית שהתפגרה לקחתי ממישהו שהיה חייב לי כסף וזו היתה הדרך היחידה להוציא חלק מהכסף (התכנון המקורי היה למכור אותה ולקנות רכב אירופאי נוח יותר אבל העצלנות הכריעה).

ואפרופו אנשים שחושבים שצבעתם את האוטו אז בעברי היתה לי רנו 5 בצבע אפור מטאלי. זה היה צבע מעולה כי מעל שכבת אבק מסויימת הוא רק הולך ומתכהה. פעם שטפתי אותו אחרי יותר משנה אז הנהג שלי חשב שצבעתי אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתמול ראיתי טופ גיר (עונה שלישית, סתום בשביל הנוסטלגיה) עם החברה שלי.

היה שם מבחן של S2000 אדומה, בוקסטר צהובה וZ4 כחולה.

החברה שלי התעצבנה ואמרה "למה הם בודקים שלושתם את אותו אוטו בצבעים שונים?" :evil::lol: :lol: :lol:

פורסם
הכינוי המתאים למאזדה 3 הנפוצה (לא ה2.3 הידנית) זה "ליסינגומטית" אם כבר :lol:

לא, הכינוי ההולם הוא "מאזדיינת", אם כבר.

רנו 5 עם נהג ?

נראה לי שהתבלבלת.

התבלבל אבל לא בהרבה- הוא התכוון להגיד, "מוביל".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...