Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי ה Renault Sport - איך עונים כשמשמיצים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי מצחיק אותי לראות חובבי צרפתיות עם גרוטאות כמו שלך שקוראים למאזדה 3 פחנוע, התסכול פשוט הורג אתכם! והאמת זה מהנה לראות אתכם אוכלים את עצמכם מהצד.. :lol:

ידידי, אני נזהר פה להכנס לויכוח מביש, אך אם תוריד למאזדה את האמינות רוב המזדות יעלמו מכבישי הארץ, כי זה לא רכב שיש לו תכונות מיוחדות כאלה ואחרות, איכות החומרים ב 323, 3, 6, לא משהו התנהגות לא משהו, מנוע מתאמץ לסחוב את הרכב הכבד האוטומטי, יאמר לזכות ה3 מנוע 2 ליטר, כי אכן ההיגוי שלה מדויק והיא כן מחזיקה כביש.

אבל צרפתיות מכוניות מקסימות, כמו האלפות, שלמרות שהן מתקלקלות לעתים קרובות, זה חלק מהכייף באחזקתן, בגלל זה האלפות החדשות, לא באמת אלפות.

אני יאמר לך כך המזדה היא אולי לא פח נוע, אך גם לא הרכב הכי מגרה לנהגיה, ולא הרכב הכי מזמין לנהיגה.

אני נוסע יחסית מספיק זמן עם חבר ב3 שלו, וגם נוהג פה ושם ברכב, שמטופל בקפדנות, איני מבין מה כל הסיפור בה.

חוזר ל205 מבסוט מעל הראש, באמת בכנות אוביקטיבית.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

די לכתוב שטויות כבר. המאזדה 3 וה 6 הן המכוניות הכי מהנות לנהיגה בקטגוריה שלהם.

בטח הרבה יותר מ C4 או 308.

האלפות לא אלפות בגלל שהן לא מתקלקלות יותר? זה כיף להחזיק רכב שמתקלקל?

אתה נהנה מה 205, שיבושם לך, אבל מספיק עם השטויות.

emotion of motion

פורסם
וואללה? יש לך נהג?

נהג שלי לא שנוהג בשבילי אלא נהג חלוקה שנוסע עם משאית ועובד אצלי.

בלי קשר לרכבים שאחזיק אני לא אקח נהג אלא אם לא תהיה לי ברירה מסיבות שלא תלויות בי (בריאותיות/שלילה וכו').

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ידידי, אני נזהר פה להכנס לויכוח מביש, אך אם תוריד למאזדה את האמינות רוב המזדות יעלמו מכבישי הארץ, כי זה לא רכב שיש לו תכונות מיוחדות כאלה ואחרות, איכות החומרים ב 323, 3, 6, לא משהו התנהגות לא משהו, מנוע מתאמץ לסחוב את הרכב הכבד האוטומטי, יאמר לזכות ה3 מנוע 2 ליטר, כי אכן ההיגוי שלה מדויק והיא כן מחזיקה כביש.

אבל צרפתיות מכוניות מקסימות, כמו האלפות, שלמרות שהן מתקלקלות לעתים קרובות, זה חלק מהכייף באחזקתן, בגלל זה האלפות החדשות, לא באמת אלפות.

אני יאמר לך כך המזדה היא אולי לא פח נוע, אך גם לא הרכב הכי מגרה לנהגיה, ולא הרכב הכי מזמין לנהיגה.

אני נוסע יחסית מספיק זמן עם חבר ב3 שלו, וגם נוהג פה ושם ברכב, שמטופל בקפדנות, איני מבין מה כל הסיפור בה.

חוזר ל205 מבסוט מעל הראש, באמת בכנות אוביקטיבית.

אז מה אתה אומר, ממליץ לי לשדרג אותה ל205?

כמו שאלכס כתב, תהנה מה205, אבל באמת מספיק עם השטויות.

לא כל פעם צריך לזרוק ''מאזדה3'' כשאתם (חובבי הצרפתיות בפרט) חשים מן סוג של תסכול, זה סתם גורם לכם לכתוב דברים מבישים ולא נכונים.

פורסם

meir צודק לגמרי...

הרי הוא תמיד אובייקטיבי בכל הנוגע למאזדה...:?

נ.ב,גם אני משוחד משום שבעוונותי אני מוכר רכבים צרפתיים,אך אינני משחק את תפקיד "לוחם הצדק והפרקליט" בכל פעם שמזכירים רכב צרפתי.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
זה כיף להחזיק רכב שמתקלקל?

:oops: לחלק מהאנשים זה כיף להתעסק עם האוטו.

ובנוגע לשאלה איך עונים שמשמיצים?

לא עונים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

.

:shock::shock:

אוקי, סופית אפשר לנעול השרשור הלא רלוונטי הזה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
meir צודק לגמרי...

הרי הוא תמיד אובייקטיבי בכל הנוגע למאזדה...:?

נ.ב,גם אני משוחד משום שבעוונותי אני מוכר רכבים צרפתיים,אך אינני משחק את תפקיד "לוחם הצדק והפרקליט" בכל פעם שמזכירים רכב צרפתי.

סליחה, באמת, אתה צודק. בגלל שאני בעל מאזדה אני צריך לסתום את הפה ולא להגיב לשאר השטויות שכותבים כאן.

אם אמכור את המאזדה ואקנה טויוטה זה יהיה בסדר אם אחזור לשרשור הזה ואגיב לאותם האנשים את אותם התגובות? :roll:

פורסם

הוא לא אמר שאתה לא צריך להגיב כי יש לך מזדה, הוא אמר שאתה לא אובייקטיבי.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נו, ולמה אני לא אובייקטיבי? כי בפעם האחרונה שבדקתי אני לא עובד בדלק מוטורס או בכלל בתחום הרכב, בניגוד אליו..

חוץ מזה, לא מבין מה הקשר לאובייקטיביות.. אף אחד לא הזכיר את זה כאן חוץ מDJ הבית של קרסו.

פורסם

האמת היא שגם אני חושב שאתה לא אובייקטיבי כי הרושם שמתקבל מהתגובות שלך הוא שאתה מגן בחירוף נפש על מזדה. בהחלט יכול להיות שאני טועה וזה רק רושם שלי.

fiat x1/9

פורסם

מצטער שאני ''מגן'' על המאזדה שלי. הרי רק לבעלי הרכבים האחרים שכאן מותר להגן על הרכבים שלהם, ולהם אף אחד לא יגיד שום דבר.

פורסם

אני אדגיש הרושם שמתקבל מהתגובות שלך הוא שאתה מגן בחירוף נפש על מזדה.

fiat x1/9

פורסם

לי אישית יש גם צרפתיה 306-GTI6

ואני לא רואה שום רכב שיתן לי את התמורה שהרכב הזה נותן באותו סכום כסף.

ולגבי כל הסטיגמות של רכבים מתקלקלים, בעיות חשמל וכו, הכל תלוי על איזה רכב אתם נופלים, ואיך הרכב מטופל.

אצלי אישית זאת ה306 ה-3 שלי ואני מבסוט עד הגג.

מי שמחפש יציבות, רכב שיאכל את הפניה ולא יברח לך לשוליים, במחירים הגיוניים ברכבים הישנים יחפש צרפתיה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...