Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי ה Renault Sport - איך עונים כשמשמיצים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באמת לא מבין מה הבעיה?

מבחינתי מה שפותח השירשור אומר זה פלוס, פחות עיניים פחות הסברים יותר טוב, עד שמישהו כזה נכנס איתך במקרה לנסיעה לא הכי מנהלתית והוא כבר יבין :lol:

בקצרה, עדיף ככה - זאת הסיבה שאני כל כך אוהב את ה GOLF GTI ושות' זאב בעור כבש :).

פורסם

אם בעל רכב שואל אותי מה אני חושב על הרכב שלו אני תמיד אומר לו את האמת.

מי שמכיר אותי יודע. אני נוהג "להשמיץ" הרבה רכבים שהבעלים שלהם עושים מהם משהו שהם לא.

דווקא בעלים של מגאן RS החדשה בחיים לא הייתי משמיץ, כנראה ההשמצות נובעות מבורות.

חייב להוסיף...

כששואלים אותי חבר'ה שלא קשורים לתחום הרכב על מה אני נוהג אני תמיד אומר גולף וזהו.

אחרי זה שואלים איזה נפח ואני עונה 2.0 ליטר ואז אומרים לי פיי 2.0 ליטר איזה מפלצת הא? שותה דלק הא...?

תוך כדי החברים הקרובים שלי שומעים את זה כל פעם מחדש ומתים מצחוק, בזבוז אנרגיה להסביר לישראלי מצוי על רכב שונה מהעדר.

גם אם תספר לו תמיד הוא ינסה להראות שהוא מבין וזה בכלל מוציא אותי מדעתי!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נתתי לכם להביע את דעתכם ולא הגבתי עד ש.. ההוא מה GTI הגיע...:wink:

שיהיה ברור, אני לא בשלב בחיים שאני צריך להסביר דברים. הרנו הזו , זה הרכב שהכי מתגמל אותי (ראו את החתימה שלי).. והיו לי לא מעט רכבים בעבר ( כולל 159 (פעמיים, אחת ידנית טורבו)).

אתם , כאן בפורום, לא האוכלוסיה עליה דיברתי.. מי שמבין יודע מה הרכב הזה למרות הוא "רנו". לא כל כך מבין מה הבעיה כאן בארץ עם ה "רנו".. יכול להיות שהיתה בעיה אבל במעט פעמים שהייתי צריך שירות (דברים יזומים שלי) , קיבלתי שירות פי כמה מונים מכל מותג אחר שהיה לי.. בדוק.

כמו שאמר רובי, הבעיה היא שמאחר ואין כאלו הרבה בארץ, הסיכוי שאנשים ינהגו בה נמוך ולא יוכלו להביע את דעתם מתוך ידיעה ולא מתוך קולקטיב (מילה עדינה לעדר..).

אתם מה GTI , אתם לא נותנים לעובדות לבלבל אתכם.. או שאתם לא רוצים לקרוא..לראות.. (ההודעה נכתבה לפני שראיתי את התגובה של שמלוב.. גם אני חוטא בחטא ההכללה )

פורסם

אתם מה GTI , אתם לא נותנים לעובדות לבלבל אתכם.. או שאתם לא רוצים לקרוא..לראות.. (ההודעה נכתבה לפני שראיתי את התגובה של שמלוב.. גם אני חוטא בחטא ההכללה )

לא לגמרי הבנתי את הקשר לGTI, ואני בספק אם אתה מבין אותו בעצמך. לי זה נשמע כמו תירוץ לפתוח עוד שרשור על האוטו שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בורות נטו ,מי שיודע לא ישאל ,מי ששואל בדרך כלל בור שמאופיין במחשבה שההתנהלות שלו היא הכי נכונה ורכב אך ורק אמצעי מעבר בין a ל b ,בדיוק כמו יקירינו באגף התחבורע .

פורסם

ורכבים גרמניים זה הכי טוב, כשאני שואל אותם למה זה הכי טוב אין להם הסבר, פשוט כמו בארץ צרפתיות זה חרא וגרמני זה הכי טוב,

עוד לא ראיתי את לובינסקי סוגרים את החברה או את כל הרכבים הצרפתיים נעלמים מהכביש. יש כאן מספיק אנשים שקונים ונוהגים ברכבים צרפתיים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תכלס אתם סתם מקשקשים בשכל עם תירוצים והסברים. כל מה שצריך, זה את זה:

pxf0BuSr-is דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אין מה להסביר....90% יגידו שרנו זה חרא, מתוכם 89% לא ינהגו על האוטו הזה לעולם ולכן לא ישנו את דעתם.

ה10% הנותרים קרוב לואדי שיגידו "אוטו פצצה" אבל בלי שוק :wink: ויקנו GTI

אולי התכוונת האחוז הנותר?

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אני אישית מתעב את המעויין

נראה לי שאתה צריך ללכת לבדוק את זה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חבל מה המעויין עשה לך :lol:

כל אחד והצרכים שלו, בשבילי מתאים לי המעויין, אני ממתין שיוציאו גירסה חמה ללגונה סטיישן כמו שלי, ואז לא יהיה על מה לצחוק

פורסם

שקניתי את ה-GTI אבא של אשתי בדיוק קנה הונדה סיויק 2009 בסכום דומה.

לך תסביר עכשיו למה שילמת בדיוק כמוהו על רכב ישן יותר ב-3 שנים.

אחותה בדיוק הוציאה איביזה מהחברה, 75,000 אלף, 10 פחות ממני על רכב חדש מהניילון עם אחריות.

אשתי מבדילה בין 2 הרכבים שלנו כ- האוטו השחור והאוטו הכחול.

חבר טוב לקח מאזדה 3 מליסינג 2011, 88,000 אלף.

בקיצור, לא קל להיות מיוחד בעדר הישראלים ובמיוחד שיש את הגולף 1.6 בדיוק בחצי מחיר מה-GTI

ו90% מהאנשים לא ידעו להבחין, אבל זה חלק מהכיף :).

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...