Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנטרל קאר-מוכר לכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם מדובר במגרש אמין שעומד בהתחייבויות שלו ?

האם קיים בכלל דרוג של מגרשי רכב מבחינת הקריטריונים שציינתי ?

ברור שגודל המגרש קובע, כמה שיותר גדול כך יירצה לשמור על המוניטין שלו , האם קיימים מגרשים מומלצים יותר ומומלצים פחות ?

תודה

פורסם

אתה מדבר על הסנטרל קאר שעקצה כ-100 לקוחות בסכום שמוערך בכ-40 מיליון ש"ח?

כי זה לא אני המצאתי, זה מה שכתבו ב-ynet ומצאתי בחיפוש זריז בגוגל...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי זה רק אני אבל צמד המילים מגרש ואמין ממש לא מסתדרות לי ביחד.

בכל מקרה אם אתה קונה ממגרש כך כל מילה שיוצאת למוכר מהפה בערבון מאוד מוגבל.

פורסם

בזמן האחרון , עסקות ליסינג הפכו ליותר פופולריות (נתעלם כרגע מהסיבות לכך)

גם הן מבוצעות במגרשי רכב, או שאני טועה ?

פורסם

ישנם מגרשים של חברות ליסינג גדולות (אלדן, אלבר, אויס, הרץ, וכו..) ויש מגרשי טרייד אין של יבואנים.

תתמקד במגרשים מהסוג הזה.

לכל חברת ליסינג יש מלאי רכבים שאותם הם מעדיפים לא למכור ישירות (כדי לא ללכלך את המוניטין), והרכבים האלה מגיעים למגרשי סוחרים אחרים.

יש מבין?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על ההמלצה.

אני רוצה להתמקד בשני רכבים פיאט פנדה או פיקאנטו.

היכן מומלץ לחפש ?

רכישת אחד הרכבים כחדש פסולה מבחינתי עקב אי יכולת מימון.

מה שנשאר זה עסקת ליסינג או קניית רכב משומש (וכאן רק הפנדה רלוונטית כי הקיה די חדשה בארץ)

תודה

פורסם

ניצול שרשור לאזהרה על חברות נוספות שקמון אחרי שרפי גינת חשף את העוקץ החליפו את השמות לחברות נוספות.היזהרו והישמרו חברי הפורום ! כל חברות השקר הללו מבטיחות 100% מימון וברגע שהן מקבלות את הכסף מהבנק מח-100/200 לקוחות הן פושטות רגל והלקוח נשאר בלי רכב ובלי כסף.

אם אתם רוצים לקנות רכב חדש,גם בסוכנויותשמוכרות רכב חדש (לא 0 ק"מ חדש מהניילון!) היום יש ליסינג פרטי לרכב חדש ומימון בשיעורים גבוהים מעלות הרכב.

אם אתם נעולים על יד 2,רכישת רכב מליסינג/השכרה מומלצת מחברות הליסינג הגדולות בלבד (אלדן/אלבר /הרץ/אופרייט ליס).

לגבי שלמה סיקסט,לא מומלץ השירות שלהם לא מדהים במיוחד ויש להם גם לא מעט רכבים שיירתו בכוחות ביטחון לשעבר ואף אחד לא יספר לכם על זה ולגבי אוויס למרות שנציג שלהם כותב בפורום הם מחזיקים גם רכבים שעברו חיים לא קלים כלל (כולל תאונות במקומות כאלו ואחרים) וזאת על סמך מספר דוחות בדיקה שקיבלתי מהם והחלטתי לוותר.

לא רק,שהרכבים עברו תאונות במקום לא עלינו (הרכב אצלהם במגרש,מוציאים לי דו"ח בדיקה עם פגיעה בעמודים ואז אומרים :"אנחנו לא נמכור את הרכב הזה ללקוח זה עובר הלאה לסוחרים"... אז מה יש לכם להציע ? לא ברור ! (ד"א היה מדובר במאזדה 3/יונדאי I30).

שוב,זה לא אומר שכל הרכבים שלהם כאלה אבל מקום שמחזיר רכבים כאלו ברשימת המלאי שלו /במגרש שלו לא ממש משדר לי בכל אופן אמינות.

בסופו של דבר ,אני רכשתי את הרכב שלי בהרץ ואבי היקר רכש פעמיים מאלבר במהלך ה-5 שנים האחרונות -ב"ה לא היו בעיות מיוחדות למעט בעיית אלקטרוניקה מסויימת (אצלי בפתאומיות השלטים אינם פתחו את הרכב אבל לצערי,אין על זה אחריות אך זה מובהר בחוזה ואין על מה לבוא בטענות וגם אצל אבי התקלקל השלט במשך הזמן ושוב במקרה כזה אין ממש מה לעשות.אף פעם זה לא יהיה מושלם עם 0 בעיות/תקלות,אלא אם תקחו רכב חדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...