Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה מאוד זמן.

תמיד אחרי מילוי מיכל הדלק הרכב מרגיש הרבה יותר זריז ומלא מרץ וכשהמיכל לקראת סופו הרכב יותר עצלן ומרגיש כאילו קשה לו יותר.

אני יכול להבין למה הרכב יציב יותר כשהמיכל מלא אבל את ההשפעה על המנוע אני פשוט לא מצליח להסביר.

הדבר נכון לא רק לאיביזה, גם בטויוטה קורולה משנת 2004 הרגשתי את אותה התופעה וגם בסוברו B4 שנת 2006.

מישהו יכול להסביר את המוזרות הזאת?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לוגית, זה לא הגיוני (יותר משקל).

מכיוון שאתה מציין כמה רכבים, אז אני שולל בעייה מכנית (לחץ דלק וכו ..).

כול שנשאר זה, סתם הרגשה פסיכולוגית שלך.

אולי כשאתה לקראת סוף המיכל אתה פחות לוחץ על הדוושה (מפחד שתתקע בלי דלק).

ובמצב ההפוך אתה לוחץ בלי חשבון ...

רענן

פורסם

גם באיביזה שלי זה מרגיש ככה בדיוק, אתה לא לבד.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני מרגיש ככה כבר 15 שנה.

לדעתי זה נטו פסיכולוגי.

אחרי נסיעה מהירה אתה פתאום עומד 5 דקות בלי מהירות, או נוסע לאט במתחם התחנה.

כשאתה "זוכה" לחזור לכביש הראשי , הרכב מרגיש מהיר פתאום.

פורסם

שום טיעון לוגי או פיזיקלי לא תומך בתחושה שלכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעקרון למשאבת דלק קל יותר לעבוד כשמיכל מלא כי יש יותר לחץ בתחתית הטנק דלק.

אבל אני לא יודע אם זה מה שגורם לרכב להרגיש יותר זריז.

פורסם
היי,

שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה מאוד זמן.

תמיד אחרי מילוי מיכל הדלק הרכב מרגיש הרבה יותר זריז ומלא מרץ וכשהמיכל לקראת סופו הרכב יותר עצלן ומרגיש כאילו קשה לו יותר.

אני יכול להבין למה הרכב יציב יותר כשהמיכל מלא אבל את ההשפעה על המנוע אני פשוט לא מצליח להסביר.

הדבר נכון לא רק לאיביזה, גם בטויוטה קורולה משנת 2004 הרגשתי את אותה התופעה וגם בסוברו B4 שנת 2006.

מישהו יכול להסביר את המוזרות הזאת?

פסיכולוגי לגמרי.

תן לי לנחש: אתה גם מרגיש שהוא זריז יותר אחרי שאתה שוטף אותו (כי אני כן, ומודע לזה שזו הרגשה פסיכולוגית לגמרי :lol: ).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

פסיכולוגי לגמרי, וכן גם לי זה קורה :)

לפעמים אני אפילו חושב שאם הרכב חם כבר עד אחרי תידלוק הוא נוסע יותר טוב מאשר רכב קר שרק עכשיו תידלק.

פורסם

קרה גם לי, תחושה פסיכולוגית, כשאני רואה שהטנק מלא אני לוחץ בלי סוף ובגלל שתמיד הטנק מעל לפס האחרון אז יש זמן עד שהוא יורד ואני עוד יותר נהנה וחושב שגם הרכב לא שותה דלק למרות שאני לוחץ :D

Miata ND2

פורסם

זה תלוי היכן תחנת הדלק. אני למשל מתדלק בתחנה קבועה שנמצאת בעליה תלולה. אחרי התדלוק האוטו בקושי זז....

וברצינות, זה פסיכולוגי בלבד. הכרתי אחד שטען שיש לו הרגשה שהרכב שלו סוחב טוב יותר אחרי שהוא רוחץ אותו. נו , במקרה הטוב הרכב הסיר מעליו שני גרם ליכלוך, ומקדם החיכוך השתפר ב 0.0001 %

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

כשמיכל הדלק מלא אצלי, יש תופעה מעצבנת - אני שומע את הנוזל בתוך המיכל חובט בדפנות המיכל בעת עצירה, כאילו אני נוסע בתוך אמבטיה, רעשי החבטה נפסקים עם ההגעה ל 3/4~ מיכל מלא. ולא, זה לא פסיכולוגי. זה שם וזה מעצבן (אותי לפחות). ;)

פורסם

גם לי זה קורה,אבל זה פסיכולוגי לחלוטין,

זה לא אומר שיש מיקרים אחרים שבהם הרכב אכן מגיב באופן נמרץ יותר כגון,נסיעות ליליות בחודשי הקיץ לעומת נסיעות יומיות.

Porsche 944 turbo

פורסם

בכל הרכבים שציין פותח השרשור מדובר ברכב יחסית מיושן שיכול להיות שהמשאבת דלק עייפה.

אני חושב שמקרה כזה זה לא פסיכולוגי אלא באמת הרכב יסע יותר טוב שהמיכל מלא, המשאבה פחות מתאמצת.

נ.ב- אם הכל תקין אז אתם סתם חיים בסרט :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...