Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני נהג חדש והיום עברתי באור אדום. כן אני יודע שזה נורא תאמינו לי לא ישנתי כל הלילה מהמחשבה שעברתי באור אדום.

עכשיו אני רוצה לשאול- בצומת צבר בקרית ביאליק יש מצלמה מכל סוג שהוא?

אני אשמח רק לתגובות של מי שיודע ולא כאלה של הטפה על העבירה כי אני יודע טוב מאוד שזו עברה חמורה מאוד זה היה ברגע של היסח דעת וזה היה מפחיד וזה לא יקרה שוב אני יודע

פורסם
זה היה ברגע של היסח דעת וזה היה מפחיד וזה לא יקרה שוב אני יודע

אין מצלמה.

אני בטוחה שזה לא יקרה שוב.

יש לי שאלה ברשותך,

כתבת "זה היה ברגע של היסח דעת",

אתה יכל לשתף אותנו מה קרה באותו הרגע?

החלפת מוזיקה ברדיו? השתמשת בטלפון? היו עימך חברים ברכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן אין בצבר מצלמות (בנתיים :roll: )

השאלה שלי היא דווקא שונה טיפה משל נהגת שודים

באיזה מהרמזורים של צבר זה קרה?

מאז ששינו את צבר אני רואה יותר ויותר אנשים שעוברים שם באדום בגלל ריבוי הרמזורים ואופן הההצבה המבלבל של שלהם (אני מנחש שהרמזור המדובר הוא הרמזור החדש שהוסיפו שהוא קצת לפני הצומת עצמה בכיוון חיפה)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אני מעריך אותך על כך שלמדת מהמקרה הזה.

הרבה אנשים מזלזלים בכל נושא היסח הדעת. בנאדם יכול ללכת לחמישים קורסים עיוניים שבהם מסבירים על שלל הסכנות, אבל עד שזה לא יקרה להם בכביש רוב האנשים לא ישכילו להבין את הסיכונים.

עכשיו כשהגעת למצב הזה שבאמת ראית שעם תנועה קצת יותר ערה, היסח הדעת הזה יכל להרוג אותך ואחרים, אז אתה מבין מה החשיבות של כל הסיסמאות שמקריאים על הסחה בנהיגה, ועל החשיבות שלהן.

אש מח גם לשמוע תשובות על השאלות של ליטל. (אני זוכר נכון?)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לציין שמדובר בצומת עקומה לחלוטין ומי שתכנן אותה במילים עדינות עשה טעות.

כמות התאונות שנגרמות שם בגלל הרמזור החדש היא עצומה באופן יחסי לצמתים חדשים אחרים באזור.

פורסם

הצומת מתוכנן בצורה שערוריתית - במיוחד לנוסעים מצפון לדרום. מזמין טעויות ותאונות, והרמזור הכפול גורם פקקים בלתי סבירים.

יש שי בעיות של הטעיה: לבאים מצפון יש איחור בפתיחת הרמזור השני, כך שהראשון שעובר את הרמזור הראשון עלול לעבור בשני באדום בדיוק לפני החלפתו, ובכיוון ההפוך (מדרום לצפון) הרמזורים בשני הצמתים מתלכדים מרחוק ועלולים להטעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור אחד שגר באזור הצומת היא ביזיון! גם לפני ששינו אותה היא לא היתה ברורה ועכשיו הרמזורים החדשים שעשו הזויים ואין גל ירוק שהיה חוסך פקקים מטורפים שם.

מקווה שסיימו את המטרונית הזאת כבר הרסו את כל האזור!! ושיפתחו את עוקף קריות יחסוך הרבה כאבי ראש בשישי בוקר-צהריים.

• תוכן חדש...