Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 החדשה - המפרט המלא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פורסם באתר של יונדאי המפרט המלא של הדגמים שיגיעו לארץ החל מחודש הבא:

סה"כ- אכזבה..

דובר פה בפורום על פנסי קסנון/מערכת חניה אוטומטית/מערכת מולטימדיה מקורית

קסנון אין, אין אפילו חיישני רוורס מקוריים, אין אפילו דיבורית בלוטוט' מקורית.

אפילו הכניסת AUX/USB שהייתה בקודם גם בדגם הליסינג, מגיעה רק ברמת גימור הגבוהה.

דובר על פתחי מיזוג לנוסעים מאחור, ואין אפילו בקרת אקלים!

ודברים חייוניים (שקיימים בפוקוס לדוגמא) כמו מראה מתכהה אוטומטית, חיישני גשם ואורות גם כן חסרים.

ומדובר על הדגם המואבזר, כן?

הפוקוס נשארה אטרקטיבית יותר.

עריכה: אני לא יכול לפרסם קישורים, פשוט כנסו לאתר של יונדאי והמפרט שם ב"אולם תצוגה">"i30 הדור החדש"

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://hyundaimotors.co.il/objects/mifrat_new_i30.pdf

ממפרטים שקראתי בחו"ל, הם הורידו בערך... כמעט הכל.

עדיף היה שהיו מאבזרים את הרכב בכל טוב ומורידים למשל את הגג הפנורמי, או לפחות לתת ללקוחות לבחור את רמת הגימור הרצויה עליהם (ובכך המחיר היה נשאר זהה עם התוספות והורדת הגג).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ליסינג בעיקרו הוא לאנשי ההיטק בחלקו הגדול , לרובם יש ipod או איפון לצורכי עבודה או הנאה , אז לא לשים להם aux או usb:

:roll:

אני חושב שהם יעדיפו את זה מאשר את המשענת היד.

אלא אם כן יבואני יונדאי משנה כללי משחק ומכוונת את המכונית לשוק הפרטי בעיקר ולליסינג את i35?

פורסם

הרבה יותר מוזר לי שמשהו שהיה סטנדרט בכל הדגמים האחרים פתאום יצא בדגם החדש, זה פשוט לא הגיוני, מי טרח לייצר מכונית בלי USB וחסך את הגרוש וחצי הזה ואני אפילו לא מדבר על דיבורית בלוטות' שהייתה אמורה להפוך לסטנדרט

פורסם

מסכים. שוב, חייב לציין, שבעקבות הפרסומים הראשונים בחו"ל על ה-I30 ומה היא תכיל בתוכה, הייתי בטוח שמדובר ברכב שיימכר הכי הרבה בארץ, בלי צל של ספק. אבל, כשאתה מביא רכב ערום לעומת מה שהוא בסטנדרט, הלקוחות לא טיפשים (רובם), ויניידו עצמם ליבואן אחר. פשוט חבל שיונדאי עשו זאת. אפילו I35 ו-I25 יותר מאובזרות, שלא נדבר על ולוסטר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האם נראה לכם שהיבואן מנסה לחסוך עליכם?

למיטב ידיעתי היו בעיות במיסוי הרכב בגרסאות מאובזרות כאלו ואחרות לכן לא ניתן להביא במחיר הגיוני את הרכב מאובזר.

הI30 מגיעה מצ'כיה ולא מקוראיה כמו מרבית דגמי החברה הנמכרים בארץ, לכן גם היה עיכוב בהשקת הרכב וישנו עיכוב באספקה,

אולי מעט מאכזב שאין USB בגרסת הבסיס אבל בתוספת של 3000 ש"ח מקבלים את כל האבזור וכן כבר מגרסת הבסיס ישנו גג פנורמי,

ככה שעד שלא יהיה רכב כזה בתצוגה אל תמהרו להתאכזב...

גילוי נאות: עובד אצל היבואן....

פורסם

המכונית בכלל לא מאובזרת, הם אפילו לא ניסו להתחרות בפורד פוקוס, שמציעה הרבה יותר דברים מעניינים כבר מגרסת הבסיס, אני ממש לא מוצא סיבה להעדיף אותה על פני הפוקוס.

פורסם
את מי זה מעניין גג פנורמי כשאין לי משהו בסיסי כמו USB? :roll:

חולק עליך.

קודם גילוי נאות - אני לא אוהב את התוצרת של יונדאי עם כי פתוח להתאהב בעתיד.

בסופרב שיש בה כמעט הכל - אין USB (ואנחנו מדברים על רמת גימור ELEGANCE) ולי יש אפילו שני אייפונים זהים, אחד לכל יד.

אין גם דיבורית בלוטות' מובנית, די טריוויאלי, לא? (לאמא שלי בניסאן NOTE יש....).

מצד שני מגג פנורמי אני אישית הייתי נהנה יותר מאשר מ-USB (יש AUX ויש דיסקים וזה עדיין מספק את הסחורה).

בכל מקרה - עצוב שהרכב לכאורה מגיע כל כך ערום... אני מעדיף אבזור על פני כ"ס/מראה חיצוני/סמל מותג והרכב הזה אכן יכל להפוך לפופולורי ביותר על כביש ארצינו בזכותו...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...