Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 החדשה - המפרט המלא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם נראה לכם שהיבואן מנסה לחסוך עליכם?

למיטב ידיעתי היו בעיות במיסוי הרכב בגרסאות מאובזרות כאלו ואחרות לכן לא ניתן להביא במחיר הגיוני את הרכב מאובזר.

הI30 מגיעה מצ'כיה ולא מקוראיה כמו מרבית דגמי החברה הנמכרים בארץ, לכן גם היה עיכוב בהשקת הרכב וישנו עיכוב באספקה,

אולי מעט מאכזב שאין USB בגרסת הבסיס אבל בתוספת של 3000 ש"ח מקבלים את כל האבזור וכן כבר מגרסת הבסיס ישנו גג פנורמי,

ככה שעד שלא יהיה רכב כזה בתצוגה אל תמהרו להתאכזב...

גילוי נאות: עובד אצל היבואן....

התשובה לשאלה - כן.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
חולק עליך.

קודם גילוי נאות - אני לא אוהב את התוצרת של יונדאי עם כי פתוח להתאהב בעתיד.

בסופרב שיש בה כמעט הכל - אין USB (ואנחנו מדברים על רמת גימור ELEGANCE) ולי יש אפילו שני אייפונים זהים, אחד לכל יד.

אין גם דיבורית בלוטות' מובנית, די טריוויאלי, לא? (לאמא שלי בניסאן NOTE יש....).

מצד שני מגג פנורמי אני אישית הייתי נהנה יותר מאשר מ-USB (יש AUX ויש דיסקים וזה עדיין מספק את הסחורה).

בכל מקרה - עצוב שהרכב לכאורה מגיע כל כך ערום... אני מעדיף אבזור על פני כ"ס/מראה חיצוני/סמל מותג והרכב הזה אכן יכל להפוך לפופולורי ביותר על כביש ארצינו בזכותו...

אין גם aux , בגירסאת הבסיס , אבל מצד שני ב125 אלף מקבלים את כל האיבזור לכן דווקא הלקוח הפרטי יכול להנות כאן . הרעיון שלא מובן אולי לנציג היבואן והוא חייב להבין שאם אתה מביא רכב חדש ומנסה לשווק אותו לקהל הליסינג אתה לא יכול ללכת אחורה באיבזור טכנולגי בסיסי.

בדור הראשון היה סנרוף בסטיישן וaux וusb והרכב נסע לא רע בכלל מנסיון , אז מה היתרון של הרכב החדש , הגג הפנורמי? דבר שני בטח שלא ברמת הפרש כלכך גדולה ממה שמקבלים בחו"ל , שם כן אפשרות למסך מגע למשל או פיקוד קולי , כי יונדאי היא יצרן שיש לו את הדברים האלה וחבל.

וכמובן שאותי לא ניתן להחשיד באי אהבת המותג להפך. אני טענתי שמערכת מולטימדיה וכו' זה לא הדבר החשוב כאן והנסיעה היא יותר והבטיחות והרכבה וכו' , אבל זה כבר דבר בסיסי מדי שויתרו עליו לדעתי שווה לחשוב שנית כי זה יפגע במכירות לדעתי וחבל.

פורסם

כבר בדגמים המאובזרים הישנים של I30 היו תוספות אבזור כמו חיישני גשם, חימום מראות צד.

לדעתי תוספת של בלוטות' פלוס הדברים מעלה ועוד כמה דברים כמו מראות מתקפלות או פנסי ערפל עוקבים היו עושים את ההבדל ואין אותם אפילו בדגם הפרימיום.

פורסם

מעניין איך ההבדל האבזורי עם קיה סיד סטיישן, אני יודע שבחברות ההייטק הרבה לוקחים גם אותה ואומרים שזה אותו די אותו רכב.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
אין גם aux , בגירסאת הבסיס , אבל מצד שני ב125 אלף מקבלים את כל האיבזור לכן דווקא הלקוח הפרטי יכול להנות כאן . הרעיון שלא מובן אולי לנציג היבואן והוא חייב להבין שאם אתה מביא רכב חדש ומנסה לשווק אותו לקהל הליסינג אתה לא יכול ללכת אחורה באיבזור טכנולגי בסיסי.

בדור הראשון היה סנרוף בסטיישן וaux וusb והרכב נסע לא רע בכלל מנסיון , אז מה היתרון של הרכב החדש , הגג הפנורמי? דבר שני בטח שלא ברמת הפרש כלכך גדולה ממה שמקבלים בחו"ל , שם כן אפשרות למסך מגע למשל או פיקוד קולי , כי יונדאי היא יצרן שיש לו את הדברים האלה וחבל.

וכמובן שאותי לא ניתן להחשיד באי אהבת המותג להפך. אני טענתי שמערכת מולטימדיה וכו' זה לא הדבר החשוב כאן והנסיעה היא יותר והבטיחות והרכבה וכו' , אבל זה כבר דבר בסיסי מדי שויתרו עליו לדעתי שווה לחשוב שנית כי זה יפגע במכירות לדעתי וחבל.

125K ש"ח הם לא מעט כסף ואני מניח שניתן למצוא רכב לא פחות מאובזר (למעט הגג) וסביר להניח שגם לא פחות טוב בתקציב הזה :|

בשנה שעברה באותו סכום הציעו לאמא שלי את הרנו מגאן, שהגיעה עם חיישני גשם, בקרת שיוט, מערכת מולטימדיה, חיישני רוורס מקוריים, פתחי אוורו מאחור, משענות ראש מתכווננות לא רק לגובה אלא גם למרחק ועוד שטויות שאני לא זוכר. היא די נהנתה מהבדיקה אבל הרכב היה יקר יותר ממה שרצתה להשקיע והיא נהנתה מאוד גם מהניסאן נוט שאותה רכשה לבסוף. ב-110K ש"ח היא הגיעה עם USB, AUX, בקרת שיוט, בלוטות', ציפוי עור להגה, פנסי ערפל, שליטה מההגה ושאר ירקות. מדובר על רכב מיושן

ולכן לא ברור לי איך יונדאי רוצים להשתלט על השוק עם תמחור כזה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הרכב שונה גם במכניקה , מנוע חדש, גיר 6 הילוכים וכו... לא רק אבזור..

פורסם

חבל, הייתה כאן הזדמנות שקצת הוחמצה.

לא שמערכת מולטימדיה וחיישני גשם/דיבורית BT זה הדבר המרכזי ברכב, אבל זה כן נותן את העוד אקסטרה שגורמים לך להעדיף רכב X על גבי רכב Y.

בכל מקרה, אני בטוח שהמון I30 יימכרו.

ולדעתי גג השמש הוא אופציה נהדרת ואני שמח שהם שומרים עליה.

פורסם
הרכב שונה גם במכניקה , מנוע חדש, גיר 6 הילוכים וכו... לא רק אבזור..

ידוע בהחלט השאלה אם לנהג הליסינג המומצע זה מעניין ?

אגב אם זה כמו בi35 מדובר בשילוב מצויין לדעתי

פורסם

אכזבה, אותי הפ הפסידו.פשוט הפשיטו את הרכב מהאיבזור המקובל בחו"ל. נראה לי שבפוקוס לוקחת בהליכה מבחינת האיבזור.

אני צריך להחליף בעוד מספר חודשים את ה I30 שלי ונראה לי שאבחר בפוקוס. מאד נהינתי מה USB ולא נראה לי שאחזור אחורה בזמן ואוותר על זה (ליסינג).

פורסם

נראה שיונדאי בוחרת בגישה של אופל, שמתמחרת את גרסת הטורבו ב-2000 שקלים יותר מגרסת ה-1600.

את גרסת האינספייר היא תייעד רק לליסינג, ובגלל זה היא העלתה מחיר וקיצצה אבזור.

את גרסת הפרימיום היא מייעדת לשוק הפרטי והיא הורידה את המחיר ב-1000 (לעומת הסופרים).

הפער בין הגרסה לליסינג לגרסה המאובזרת ירד מ-7000 ל-3000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חכו חכו, לא להספיד את היבואן. גם עם הולוסטר היה מקרה דומה עם דגמים שונים והבדלי איבזור דלים בגרסאות הזולות, עד שהיבואן קיבל שכל והבין שהפרימיום מיותר והוסיף גרסאת ביניים (סופרים, שכנראה ב i30 תהיה הגרסא הבחירה במידה ויכנס הדגם) נורמלית וגם יחסית לא יקרה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...