Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 החדשה - המפרט המלא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בולוסטר עסקינן , מצפה מאוד לקרוא סקירה שלך על הרכב (אם תהיה).

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות ההגה מתכוונן טלסקופית גם בדגמים הפשוטים...

האמת, שהאבזור נראה יפה מאוד, ולקונה הפרטי הדגם המפואר מאוד מפתה.

פורסם

הוא הביא אותו עם מכונת הזמן שלו?

תגיד ליאור7776, ממש משעמם בחופש הא?

לך תראה הכיתה המעופפת במקום לזבל ת'שכל כאן.

תגובה אחת במקום לא הבאת.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אכזבה, אותי הפ הפסידו.פשוט הפשיטו את הרכב מהאיבזור המקובל בחו"ל. נראה לי שבפוקוס לוקחת בהליכה מבחינת האיבזור.

אני צריך להחליף בעוד מספר חודשים את ה I30 שלי ונראה לי שאבחר בפוקוס. מאד נהינתי מה USB ולא נראה לי שאחזור אחורה בזמן ואוותר על זה (ליסינג).

היי, שים לב שבפוקוס מאוד צפוף במושבים מאחורה.

זה הדבר שהכי עצבן אותי ברכב הזה, כל השאר אחלה.

פורסם

האם באמת אין כניסת AUX ב-I30 הרגילה שמגיעה בליסינג? אם אין, אז זה שובר עסקה מבחינתי. חבל, כי הוא דווקא הוא נותן פייט יפה לפוקוס 5 דלתות. היתרונות של ה-I30 (תא מטען גדול יותר, גג פנורמי) יותר אטרקטיביים בעיני מערימת הפיצ'רים הקטנים של הפוקוס, אבל ה-AUX הוא משהו שאני לא יכול לוותר עליו כי אני שומע רק מוזיקה ופודקסטים מהתקנים חיצוניים (סלולרי, נגן מדיה) וכמעט לא משתמש ברדיו.

פורסם
האם באמת אין כניסת AUX ב-I30 הרגילה שמגיעה בליסינג?

חשבתי שיש רק AUX אבל עכשיו בדקתי את המפרט ואין אפילו את זה - מטורף בשנת 2012.

פורסם

אלוהים ישמור מה הבעיה לשים חיבור כזה קטן כמה זה כבר עולה? עוד שקל וחצי למכונית? היום זה כבר צריך להיות סטנדרטי במכוניות!

פורסם

זה נראה כאילו היבואן בארץ מכוון את רכישות הליסינג ל- i35 ולא ל- i30, כנראה עניין של שולי רווח או ביקושים בכל זאת בשוק הליסינג יש יותר ביקוש לדגמי 4 דלתות או סטשיין מאשר תצורת 5 דלתות.

אמנם ה- i30 בקודמת בתצורת 5 דלתות היתה נפוצה בליסינג אך זב בגלל שלא היה דגם 4 דלתות אטקטיבי ליבואן תקופה ארוכה וכאשר הגיעה ה- i30 cw פחות i30 רגילות הגיעו לשוק הליסנג.

אני בטוח שיגיע הדגם של ה- i30cw החדש הוא כבר יהיה מותאם יותר לשוק הליסנג מאשר ה- i30.

פורסם
זה נראה כאילו היבואן בארץ מכוון את רכישות הליסינג ל- i35 ולא ל- i30, כנראה עניין של שולי רווח או ביקושים בכל זאת בשוק הליסינג יש יותר ביקוש לדגמי 4 דלתות או סטשיין מאשר תצורת 5 דלתות.

אולי זה מה שהיבואן מתכנן, אבל זה לא ממש עוזר לי. אין מצב שאני לוקח מכונית 4 דלתות (די מדהים שהתצורה הזו כל כך פופולרית בארץ). בקיצור, יונדאי לא רלוונטיים עבורי.

• תוכן חדש...