Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידה מהארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 964
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שqil אמר והראה וכמו שmartines כתב - החברת ביטוח משלמת בהתאם לכיסוי את החשבון.

כתלות בכמה טוב הביטוח - ואז מי שמשלם את הסכום שאמרתי - יוצא מלידה של 28 אלף דולר עם כנראה 1000-2000 דולר חשבון לכיס אבל טיפול ברמה מדהימה , ומי שאין לו ביטוח טוב מסיים עם המכנסיים למטה בפשיטת רגל (בארה״ב קל נורא לפשוט רגל ולקבל מחיקת דוחות - אבל ההשפעות על ההתנהלות הכלכלית שלך מאותה נקודה והלאה מ א ו ד משמעותיות וזו יכולה להיות מערבולת שלא יוצאים ממנה).

מי שהביטוח שלה לא מכסה מראש את רוב ה28 אלף האלו - תלך למקום הרבה יותר זול לקבל את שירותי הרפואה שלה - הרבה פעמים על חשבון איכות הטיפול , איכות המרפאות , התורים וכו...

סתם מסקרנות - גם הסתכלתי על הרשימות שלי.

באיזור שלי - לראות רופא מומחה (במקרה הזה עור) - 250$ לפגישה (בלי שום אקשן) , פגישות עם טיפול הכי קטן - צפונה ל400$

רופא ילדים 135$

רופא משפחה 85$

כירופרקט לסשן - 350$ צפונה

מפה על כל טיפול או מרשם או משהו בסגנון - תתחילו לעלות בלפחות 100$

בלי ביטוח זה מה שתשלם לרפואה פרטית ברמה לא רעה בצורה יומיומית לגמרי.

עם ביטוח בינוני וכו - עלולים לשלם בערך חצי מזה.

עם ביטוח טוב שילמתי 20$ לפגישה + כל האקשן לרופא פרטי , 30$ למומחה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עוד דוגמא להבדל - יום אשפוז בבית חולים טוב ללא ביטוח זה כנראה סביב ל2000 דולר ליום (על זה שאתה מאושפז שם - לא כולל ניתוחים וכו)

עם ביטוח בינוני סביב ה500+ דולר

עם ביטוח טוב - 50-100 דולר ליום.

דידקטיבל - סכום הכסף שתוציא לפני שהביטוח נכנס לתוקף ומכסה הרבה בביטוחים בינוניים יכול להיות 5-6 אלף דולר בקלות (לאדם , שהוא צריך לשלם על רוב ההוצאות הרפואיות לפני שהביטוח מתחיל לכסות את הכל). בביטוח טוב זה מאות דולרים בודדים אם לא 0.

אז כן - אם אין לך הרבה כסף / ביטוח טוב מהעבודה (לא טריוויאלי) לא משהו לגור פה.

מ צ ד שני - אם יש לך - השירותי רפואה פה ברמה אחרת לגמרי מרוב מה שנתקלתי - ונתקלתי (עברתי לפה עם 2 ילדים מאוד צעירים)

Then dying is forgetting

פורסם

וכדי לסכם את הנושא ותפסיקו להתחכם בבקשה:

הסיבה מספר אחת לפשיטות רגל בארה״ב - חובות רפואיים (62%) מתוכם 72% היו בעלי ביטוח רפואי כלשהוא (אובמה קר?)

http://www.huffingtonpost.com/simple-thrifty-living/top-10-reasons-people-go-_b_6887642.html

״A recent Harvard University study showed that medical expenses account for approximately 62 percent of personal bankruptcies in the US. Interestingly, the study also showed that 72 percent of those who filed for bankruptcy due to medical expenses had some type of health insurance, thus debunking the myth that only the uninsured face financial catastrophes due to medical-related expenses.״

אתם יכולים לעצום עיניים חזק כמה שאתם רוצים, בין אם אתם גרים פה 10 שנים 5 דקות או כל החיים, בלי ביטוח רפואי טוב הייתי מעדיף לגור בקנדה או בישראל נקודה.

פורסם

גם באר, אם תפנה לטיפול רפואי ללא ביטוח תשלם, אבל סכומים הרבה יותר קטנים. קרובת משפחה שלי מארה"ב אושפזה בישראל לפני כ-10 שנים או קצת יותר, החשבון לאשפוז של שבוע הסתכם בפחות ממסגרת האשראי שלה, שהיתה די מצומצמת (אלפי דולר בודדים).

אבל ההבדל הגדול ביותר בין הביטוח המסחרי בארה"ב לממלכתי בארץ הוזכר כאן, וכנראה אף אחד לא שם לב: אצלנו הפרמיה נגזרת מההכנסות. סטודנט משלם כמה עשרות ש"ח לחודש (סה"כ בט"ל 125 ש"ח לחודש, בערך חציו לביטוח רפואי), ויש גג בסדר גודל של 2000 ש"ח לחודש (לשכיר), וביטוח זה מכסה לא רק את המבוטח אלא גם את ילדיו. כמובן שמעבר לכך יש אפשרות להרחבות, אבל גם הביטוח הבסיסי הוא רחב, יש גג לא גבוה להשתתפות עצמית בבדיקות וטיפולים וויש גם לא מעט אנשים שפטורים לפחות מחלק מהתשלומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני גר באיזור סיאטל

מצרף פה תמונה מהביקור האחרון שלי, שום דבר מעבר לשיחה סטנדרטית, וזה עם ביטוח מעולה ולא איזה רופא מנתח עם שם בין לאומי, בסה״כ רופא משפחה.

[ATTACH=CONFIG]459796[/ATTACH]

אז אתה ממש קרוב, תקפוץ לבקר מתישהו

Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk

haters will hate

פורסם
אז אתה ממש קרוב, תקפוץ לבקר מתישהו

Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk

אבי תיזהר - אתה קופץ רגע אחד לבנצי ואתה לא יודע איפה אתה מסיים :)

בנצי - דיר בעלק - זה אחי הקטן :)

חודש הבא בא לבקר בסן פרנסיסקו :)

Then dying is forgetting

פורסם

מזכיר לי את הפעם הראשונה שנסעתי על אחת הגשרים הצפים כאן באיזור, ואישתי אמרה שקצת יותר ירוק מכפר סבא :lol:

זה הגשר בגדול: http://previews.123rf.com/images/billperry/billperry1101/billperry110100071/8678988-I-90-Bridge-Seattle-Mercer-Island-Highway-Cars-Snowy-Cascade-Mountains-Bellevue-Washington-State-Pac-Stock-Photo.jpg

סופ״ש נהדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...