Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידה מהארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירחמיאל, לפי איזה מידע בדיוק החלטת מה "האנשים הללו" תכננו?

דווקא מרבית הסיפורים שאני מכיר הם של אנשים שחשבו/ היו בטוחים שהם חוזרים לארץ, אבל החיים השאירו אותם בארה"ב.

• תגובות 964
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל פעם שאני קורא שירשור כזה - אני מתבאס. מתבאס מהתרבות הישראלית, מהמצב הבטחוני, מהמיסים, מיוקר מהחיה ומהחום הנוראי.

ואז אני מסתגר בבית, מדליק מזגן ונכנס לדיכאון. את האוכל אני מזמין באינטרנט או מגיעה לסופר בשעות הכי פחות עמוסות בשביל לא להיות עד לחוסר תרבות, משתדל לא לנסוע ברכב בשעות עומס בשביל לא להתעצבן מההוא שחותך את התור לפניה שמאלה, קורא בויקיפדיה שעם כל השכנים שלנו - אנחנו עדיין נחשבים למדינה יחסית בטוחה ויש לי יותר סיכויים להירג בתאונת דרכים מאשר בפיגוע טרור, ושאירופה מדרדרת.

ואז הכל חוזר לשיגרה. איכשהוא אני ממשיך לנשום. מתנחם בזה שכנראה אני לא ארכוש פה דירה כי אני לא רוצה להרוג 10 שנים מחיי ולשבת על צוואר ההורים ולעבוד 25 שעות ביממה בשביל להגיעה להון ראשוני. איכשהוא הכל מסתדר והדיכאון עובר.

ואז מגיעה שירשור חדש \ התעקלות בישראלי המכוער \ מלחמה והכל חוזר חלילה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התרבות הישראלית אשמה בשגיאות הכתיב או שזה האוטוקורקט?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גם אני מכיר אישית 2 סיפורים של שני קרובי משפחה של אישתי, האחד ישב בפנסילבניה והיה מגיע לארץ כדי לקבל טיפולים רפואיים לביתו ולו עצמו, ולבסוף ביצע עלייה חזרה לארץ (עבד שם ב- SAP, במישרה חלומית). היינו שולחים לו שפורפרת משחה מהקטנות הללו, בדואר, בגלל שבארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות דרשו ממנו כמעט 100$ לשפורפרת. כ"כ לא האמנתי לו ששלחתי אותו להביא לי את זה בכתב.

השני שלו יש רשת מוסכים ושתי דירות במנהטן, היה מבצע ביקורים קבועים לטובת טיפולי שיניים וגם טיפולים אחרים שלא נדע, והבנאדם ירד לשם בתחילת שנות ה- 70, כן?

גם הוא אגב ביצע עלייה לפני כחמש שנים...

לא כל הנוצץ זהב הוא.

אני בדיוק ההפך

יש תרופה שאני צריך ובארה"ב למי שיש ביטוח היא עולה גרושים. גם למי שאין ביטוח המחיר די סביר. (עקב הOBAMA CARE)

אני צריך לשלם 500 דולר לחודש בשביל להביא אותה לארץ, וזה חוסך לי 6 זריקות כל יום.

כרגע אין לי כסף (סטודנט), אז חזרתי להזריק 6 פעמים כל יום.

מקבילי האמריקאי (אנחנו בני אותו גיל, הכרתי אותו פה שליוויתי קבוצה של אמריקאים ושם הכרתי את אותו והוא הכיר לי את התרופה), קונה אותה בעבור 80 דולר בחודש.

פניתי לחברה שיש להם זיכיון לתרופה הנ"ל, והם אומרים ש''הם לא יכולים להביא אותה'' (מי מונע? שאלה טובה)

עמיתי האמריקאי מזריק 365 פעמים בשנה. אני מזריק 2500 פעם.

מי שמנפנף ב"בריאות" צריך להבין שזה שחס וחלילה שברתם רגל ולא שילמתם 2000 דולר לא הופך את ישראל למערכת בריאות טובה ומתקדמת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
התרבות הישראלית אשמה בשגיאות הכתיב או שזה האוטוקורקט?

Ad hominem?

עברתי 3 פעמים על ההודעה שלי ומצאתי מקום אחד: "מהחיה" שזה פשוט בגלל הקלדה מהירה. כמו כן אולי יש מקומות בהם ה "ה" בסוף מיותר.

בכל מקרה, עיברית איננה שפת האם שלי.

אגב, סתם מחקר מעניין..

אבל סטינו מהנושא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק על זה אני מדבר. וגם התעקלות בישראלי המכוער. לא מתעקלים באנשים, נתקלים בהם.

פורסם
אני בדיוק ההפך

מי שמנפנף ב"בריאות" צריך להבין שזה שחס וחלילה שברתם רגל ולא שילמתם 2000 דולר לא הופך את ישראל למערכת בריאות טובה ומתקדמת.

בדיוק !

מערכת הבריאות הישראלית מצטיינת בטיפולים חד פעמיים ומהירים כמו טיפול ברגל שבורה, במחלות כרוניות ומחלות קשות הסיפור כבר שונה לגמרי. רק מי שנתקל בזה יכול להבין עד כמה החיים הופכים לקשים בישראל עם מערכת הבריאות ה"טובה בעולם" שכולם מנסים להתהדר בה.

פורסם
בדיוק על זה אני מדבר. וגם התעקלות בישראלי המכוער. לא מתעקלים באנשים, נתקלים בהם.

אתה מספיק קרוב לאפריקה, תבדוק את האפשרות של לעכל אותם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עבדתי בעיקולים, עדיף מאשר עיכולים.

פורסם
אני בדיוק ההפך

באותה מידה זה גם לא הופך את מערכת בריאות בישראל לגרועה ולא מתפקדת. אי אפשר לקחת מקרה נקודתי ולהשליך על מערכת אדירה שמטפלת במאות אלפי חולים בשנה ובעורקיה זורמים מיליארדים.

אמרתי בפעם ואגיד שוב מי שמחפש חרא ימצא. הכל מתחיל ונגמר ב-State of mind שלך. אם חיים בגישה שהכל חרא יהיה חרא. אם חיים בגישה יש לי מזל גדול כי אני נהנה מקורת גג, חשמל, מים נקיים בברז, מערכת בריאות מערבית, רכב מערבי, אלקטרוניקה מערבית, בגדים מערביים, אני טס לחו"ל, אני עובד במשרד בזמן שמעל 5 מיליארד בני אדם (לפחות) חיים ברמה הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה יותר נמוכה משלי החיים שלך יהיו הרבה יותר יפים. תיקח את החיים בקלות, תפסיק לרדוף אחרי הזנב של עצמך ותהנה ממה שיש לך.

פורסם
באותה מידה זה גם לא הופך את מערכת בריאות בישראל לגרועה ולא מתפקדת. אי אפשר לקחת מקרה נקודתי ולהשליך על מערכת אדירה שמטפלת במאות אלפי חולים בשנה ובעורקיה זורמים מיליארדים.

אמרתי בפעם ואגיד שוב מי שמחפש חרא ימצא. הכל מתחיל ונגמר ב-State of mind שלך. אם חיים בגישה שהכל חרא יהיה חרא. אם חיים בגישה יש לי מזל גדול כי אני נהנה מקורת גג, חשמל, מים נקיים בברז, מערכת בריאות מערבית, רכב מערבי, אלקטרוניקה מערבית, בגדים מערביים, אני טס לחו"ל, אני עובד במשרד בזמן שמעל 5 מיליארד בני אדם (לפחות) חיים ברמה הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה יותר נמוכה משלי החיים שלך יהיו הרבה יותר יפים. תיקח את החיים בקלות, תפסיק לרדוף אחרי הזנב של עצמך ותהנה ממה שיש לך.

יפה מאד!

פורסם

התרופות המוצעות לאזרח במקרה שלי זהות לתרופות המוצעות לאזרח בטורקיה.

אני לא מבין מה עירבבת בשר עם חלב, לא דיברתי על משכורת או איכות חיים או שום דבר אחר.

אתה מצפה ממני שאהיה גרופי של מערכת הרפואה ? לא יקרה. להגיד שהיא טובה ? לא יקרה. רשמתי שהיא לא מתקדמת, הדוגמא שנתתי לא מספיקה ?

להגיד תודה כל יום ? אומר לבורא עולם, בין אם אני גר בישראל או טיוואן

באמת תהיה בריא, רצון לתרופות מודרניות("מערביות") זה לרדוף אחרי הזנב של עצמי ? מאחל לך מכל ליבי שתמיד תהיה בור בנוגע למחלות כרוניות/קשות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

קשה לקרוא את הדברים כאן, ויותר קשה לקלוט שזאת באמת המציאות.

אני עוד לא "זכיתי" לשלם מיסים, ארנונה, שכר דירה/משכנתא וכל המשתמע מכך. אבל אני רואה את התגובות כאן ובאמת שכואב לי.

אני אוהב את המדינה הזאת כל כך, אני פטריוט, ולא מתוך אמונה דתית אלא לאומית, ולקרוא מה שרשום כאן זה מעציב.

לראות לאן הגיעה המדינה לטוב ולרע. לראות עד כמה ל99% מהחברי הכנסת לא באמת אכפת. לראות את המצב של החיילים, של הבריאות, של ניצולי השואה, של הסטודנטים, של הזוג הצעיר עם הילד, של ה"עולה" ושל ה"יורד", לראות לאן המדינה מדרדרת!

אני לא אומר שפה כל כך רע ,חס וחלילה(יכול להיות בגלל שאני עדיין צעיר. אבל יש מקומות הרבה יותר גרועים בעולם, והרבה מקומות כאלו), אבל לדעת שיש מקומות יותר טובים, יותר טובים בשביל חצי מהאזרחים במדינה, שזה בכלל לא אמור להיות כך.

במקום לשמר ולשמור על האזרחים כדי שיישארו, כמעט ולא רואים את המדינה פועלת לכך בכל תחום אפשרי.

לא יודע מה יהיה המצב עוד כמה שנים - שיפור, נפילה, המדינה תקרוס וכולם יברחו מאיפה שהם באו(או ההורים שלהם באו)...

אבל אני מקווה שיהיה טוב.

עריכה אחרונה על ידי SG159
פורסם
לראות עד כמה ל99% מהחברי הכנסת לא באמת אכפת.

מעניין שתמיד ה-1% שאכפת להם הם אלה שהצבעת עבורם.

וכך גם עבור אלה שהצביעו אחרת ממך.

קוראים לזה דמוקרטיה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...