Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידה מהארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה שלי הייתה שאני לא משליך את אמונותיי המוקצות (בשרשור הזה) שלא הכל פה רע ושאני אשכרה רוצה לחיות פה, על אחרים.

בי מעולם לא נלחמו בסופר והאמת שמאז שהתחלתי לנהוג רגוע יותר אני גם פחות נתקל במלחמה בכביש. כנראה שהעסק הזה לא חד-צדדי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 964
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מה שאני עושה. צבוע קצת שמפיכם זה נשמע כביקורת, כשאחת הסיבות הנטענת להגירה מישראל היא חוסר סובלנות לדעות של אחרים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

על ראש הגנב בוער הכובע. לא רואה איפה שידלתי מישהו לעבור או אמרתי שיותר טוב פה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

emotion of motion

פורסם
אז תשאר בישראל ותהנה.

נראה שיצאת חוסר סובלנות לדעות של אחרים מישראל לחו"ל.

תשאר בחו"ל ותהנה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
על ראש הגנב בוער הכובע. לא רואה איפה שידלתי מישהו לעבור או אמרתי שיותר טוב פה.

אל תתממם. אתה כותב בפורום ישראלי בשרשור על ירידה מהארץ.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין לי שום כובע על הראש בכדי לבעור. אם תשים לב, אני לא היחיד שראה את הטון של התגובה שלך. אני ממש לא יוצא נגד אנשים שעוזבים לחו"ל וכאחד שיש לו כמה וכמה חברים שגרים שם אני מודע היטב גם ליתרונות וגם לחסרונות - מכאן כל אחד מתעדף אותם כפי רצונו. חוסר הסובלנות שלך כלפי מה שכתבתי, האמת, מאד משעשע כי אחד שנמצא במקום שהוא טוב יותר עבורו לא אמור להגיב כך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדבר על ירידה מהארץ זה כמו לדבר על קבב רומני מלא שום. יש מי שמת על זה ויש מי שמת בגלל זה.

חבל שזה יהפוך לוויכוח אישי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

פרנקוס - אני גר 20 קילומטר מטיימס סקוור.

בית פרטי, מכיר את השכנים ברמת שם אישי, גן מדהים, אחלה אירועים קהילתיים פה ובישובים הקרובים אלי.

ארהב רחוקה מלהיות הכל עיר תעשייתית ומנוכרת אחת גדולה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני פה מאז אוגוסט. רחוק מעשור.

המחקר היה מינימאלי והאיזור הזה (ברגן - צפון ג׳רזי) ידוע ככזה שיש בו עיירות עם קהילות של יהודים , של ישראלים , מעורבות מכל המינים והסוגים - מה שאתה רוצה - עם רמת חיים גבוהה (ויקרה) , חינוך ציבורי בטופ 10-5% של ארה״ב ובתים פרטיים וכל זה ממש קרוב לניו יורק (למעשה אני יותר קרוב לניו יורק מחלק מחברי שגרים בקווינס).

הנקודה היא שזה לא יחודי ולהכליל מדינה של 300 מליון איש כניו יורק זה כ״כ רחוק מהאמת, בדיוק כמו שאני אגיד שכל ישראל זה דרום תל אביב.

Then dying is forgetting

פורסם

נו, ברור.

התבלבלתי עם בנצי בקטע הזה.

ברור שאי אפשר להכליל את כל ארה"ב אבל אני ספציפית דיברתי על סוג אחר של קהילה שאפשר למצוא רק בארץ, ולא בעולם.

היהדות והישראליות שלי חשובות לי והן חלק מהזהות שלי.

גם הייתי חלק מקהילות יהודיות בחו"ל במשך עשור ולא מצאתי את עצמי שם.

זה לא שאני חושב שכל מי שלא חי פה הוא מנוכר ואין לו קהילה. ברור שיש.

פשוט סוג הקהילה שבשבילה עליתי קיימת פה.

פעם חשבתי שזה נעלם וזו הסיבה העיקרית שבגלל עזבתי ב2012 וחזרתי שנה אחר כך.

לא ראיתי איך אני מוצא פה קהילה נורמלית ואיך אני ממשיך חיים חברתיים וכלכליים נורמליים, כשאני לא חלק משום דבר חוץ מכמה מועדוני רכב.

זה השתנה ברגע שחזרתי והפסקתי לעבוד מהבית.

מה שניסיתי בעצם להגיד זה שזה עדיין קיים פה ואנשים שמבואסים מזה שהם חיים באזור המרכז פשוט יכולים לעבור למקום יותר טוב.

לאשתי לקח שנה וקצת להבין את זה עד שהיא הסכימה לעבור צפונה ועכשיו היא לא מבינה איך היא חיה במרכז במשך שנים.

פורסם
אני פה מאז אוגוסט. רחוק מעשור.

המחקר היה מינימאלי והאיזור הזה (ברגן - צפון ג׳רזי) ידוע ככזה שיש בו עיירות עם קהילות של יהודים , של ישראלים , מעורבות מכל המינים והסוגים - מה שאתה רוצה - עם רמת חיים גבוהה (ויקרה) , חינוך ציבורי בטופ 10-5% של ארה״ב ובתים פרטיים וכל זה ממש קרוב לניו יורק (למעשה אני יותר קרוב לניו יורק מחלק מחברי שגרים בקווינס).

הנקודה היא שזה לא יחודי ולהכליל מדינה של 300 מליון איש כניו יורק זה כ״כ רחוק מהאמת, בדיוק כמו שאני אגיד שכל ישראל זה דרום תל אביב.

את המואדם יש בישראל פה ושם גם :shock:

"המצחיק" הוא ששם מחפשים את החברה היהודית / ישראלית אפילו הולכים לבית הכנסת רחמנא ליצלן :shock:

תופעה שמייחדת גם מיעוטים אחרים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
את המואדם יש בישראל פה ושם גם :shock:

"המצחיק" הוא ששם מחפשים את החברה היהודית / ישראלית אפילו הולכים לבית הכנסת רחמנא ליצלן :shock:

תופעה שמייחדת גם מיעוטים אחרים

כתבתי את זה למי שמחפש או תוהה.

קהילות מעורבות באמת לא נראה לי שיש לך קרוב לרמה הזו בארץ עם כל הדתות והאיזורים בעולם באמת חיים ביחד כמו פה.

I couldn't care less ואת הילדים שלי בוחר לשלוח לגנים מעורבים ולא לגנים יהודיים ואני נמצא באחת העיירות היותר Diverse ולבת שלי יש חברים מכל המינים , צבעים ודתות.

יש בית כנסת יחסית קרוב לבית שלי (בכמעט כל אחד מהעיירות באיזור יש) - לא ביקרתי שם , לא חגגתי חגים כאלו ואחרים ואין לי עניין מיוחד להתערבב עם אדם כלשהו יותר או פחות בגלל זה.

אין ספק אבל שיש אנשים שמאוד מחפשים את זה / זה חסר להם.

מבחינתי היתרון העיקרי בזה - זה שיש לי בטווח של פחות מ10 דקות מהבית: כריות נוגט , במבה , שאוורמה ושקשוקה לא רעות בכלל וסופגניות (גרועות מאוד אם יורשה לי לומר) בחנוכה :)

ליביו

Then dying is forgetting

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...