Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידה מהארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכון. אולי המצב ידרדר במערב (לשמחתם של ישראלים רבים, אגב). אבל היום אתה לא נדרש להקריב שם, כמו שאתה נדרש כאן.

אנחנו מדברים בשפה מנוגדת, כי אתה חושב שאני "מחפש את זה", ואני חושב שאתה "מתעלם מזה", וזה נובע מזה שאני לכל היותר אדיש לאידיאולוגיות, ואתה לא.

סתם, כאנקדוטה: ביום העצמאות נסעתי בתל אביב, וראיתי מישהו מנגח עם הרכב שלו את כל טור המכוניות שהיה מאחוריו (3 -4 רכבים), כדי שיהיה לו מקום להכנס. לא סנטימטר או שניים, מזיז אותן כמה מטרים טובים אחורה.

אתה אולי היית רואה כזה דבר, וחושב לעצמך שזה סתם ערס או דושבג מקרי.

אצלי זה מתחבר גם למה שאני טוען בחלק מהשרשורים הכלליים יותר. בדיוק כמו הנדחפים בתור, בדיוק כמו ההולכים מכות בסופר (ומניסיון, יש סופרים שבהם זה קורה על בסיס יומיומי).

וכן, ערסים יש גם בארה"ב, וגם שם אנשים נרמסים למוות בוולמארט. ועדיין, זה כמו כל פרמטר, שאתה יכל לנתק אותו ולהגיד שהוא קיים במקומות אחרים, אבל כזה מכלול, בחיבור לאידיאולוגיה עיוורת לחלוטין אתה לא תמצא במדינות שהן לא ישראל, ברהמ ואחרות מהז'אנר הזה.

עריכה: סלואורייד, מיסים אתה משלם? בצבא שירתת? אתה לא חייב לענות, אבל אתה מבין את הכיוון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 964
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי זה מתחבר גם למה שאני טוען בחלק מהשרשורים הכלליים יותר. בדיוק כמו הנדחפים בתור, בדיוק כמו ההולכים מכות בסופר (ומניסיון, יש סופרים שבהם זה קורה על בסיס יומיומי).

ואחרי זה אתה טוען שאתה לא מחפש את זה? אתה חושב שזה לא קורה באנגליה (שם זה לרוב שיכורים, ואז אתה יכול לפתח אחלה דיון האם הוא שיכור כי הקבוצה האהובה עליו ניצחה, או כי הוא ממשפחה חד-הורית שנהייתה חד-הורית כי המדינה הזניחה את ה-inner cities או כל טיעון אחר)?

וכן, ערסים יש גם בארה"ב, וגם שם אנשים נרמסים למוות בוולמארט. ועדיין, זה כמו כל פרמטר, שאתה יכל לנתק אותו ולהגיד שהוא קיים במקומות אחרים, אבל כזה מכלול, בחיבור לאידיאולוגיה עיוורת לחלוטין אתה לא תמצא במדינות שהן לא ישראל, ברהמ ואחרות מהז'אנר הזה.

באופן כללי בארץ יש פחות עבירות אלימות ממדינות אחרות בעולם, כולל המערב. הרעיון הזה של לפתור סכסוכים במכות לא ממש מפותח בארץ. העולם זה לא המקומות שאתה עושה אליהם רילוקיישן, כי הם, בהכללה מאד גסה, מקבילים לשכונות המוצלחות בישראל. העולם שם דפוק בדיוק באותה מידה, רק אולי בלי ציונות, נראה לי שזה מפריע לך. אגב אידיאולוגיה - אתה יכול לראות את העניין עם אנגליה/סקוטלנד, קטאלוניה, חבל הבאסקים, קוויבק ובטח פספסתי עוד כמה. לא רשמנו על זה פטנט.

עריכה: סלואורייד, מיסים אתה משלם? בצבא שירתת? אתה לא חייב לענות, אבל אתה מבין את הכיוון.

יש לך רעיון לעבור למדינה (מפותחת) שבה לא תשלם מסים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משלם מיסים ושירתתי בצבא מתוך אזרחות נורמטיבית, לא מתוך איזה אידאל ציוני.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוסטריה? גרמניה? שוויץ?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני ממש לא בקטע של להשליך על אף אחד את האמונות שלי, אבל בחיי שאף אחד לא נלחם בי בסופר. אני חושב שאף פעם.

מה, אף פעם לא יצא לך להיכנס חמוש בידית לג'ק מהאוטו כד לממש את זכותך על סירופ פטל ואבקת פירה?

אגב, סירופ פטל רואים פה בכל חור, אבל פטל טרי לא ראיתי אף פעם. ממה עושים את זה לעזאזל?

אף פעם לא שמעת על זקן שנוסע נגד כיוון התנועה באיילון? זה תמיד אותו אחד :lol:

אחד? יש פה מאות כאלה, אני היחיד שנוסע בכיוון הנכון (אנחנו עדיין חלק מהממלכה המאוחדת, לא?).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה, אף פעם לא יצא לך להיכנס חמוש בידית לג'ק מהאוטו כד לממש את זכותך על סירופ פטל ואבקת פירה?

מעולם לא. היו לי שני אירועי road rage, באחד מהם בן אדם (מוכר, מעורער בנפשו, למרבה הצער לא במובן של קללה אלא במובן אמיתי) יצא ועשה רושם של נפנוף בסכין, החבר'ה שלו הרחיקו אותו עוד לפני שהחבר'ה שלי נכנסו לתמונה ובמקרה השני בן אדם ניסה לפתוח את הדלת של האוטו שלי ולאחר שנוכח לדעת שהייתי חמוש, ויתר על התכניות. כל זה אירע, בסביבות 2002.

road rage לא כ"כ מפותח בארץ. בחו"ל לדעתי יותר, לחובבי הז'אנר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חושב שזה הסרטון הכי טוב מאז ומעולם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סתם, כאנקדוטה: ביום העצמאות נסעתי בתל אביב, וראיתי מישהו מנגח עם הרכב שלו את כל טור המכוניות שהיה מאחוריו (3 -4 רכבים), כדי שיהיה לו מקום להכנס. לא סנטימטר או שניים, מזיז אותן כמה מטרים טובים אחורה.

אתה אולי היית רואה כזה דבר, וחושב לעצמך שזה סתם ערס או דושבג מקרי.

מצד שני כל שבוע שבועיים אפשר לקרוא על חסדים קטנים שאנשים בחברה הישראלית מבצעים, למשל מאות אנשים שהגיעו היום להלוייה של נערה שלא הכירו בשיא החום כי אימה ביקשה זאת (לינק).

אפשר למצוא דוגמאות לכל דבר. אם מסמנים מטרה סביב החץ זאת לא בעיה להוכיח כל טיעון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רומן, זה שיח חרשים. אנחנו מסתכלים על החיים כאן משתי נקודות מבט מנוגדות. אין לי איך לשכנע אותך שגם הויכוחים בפורום הכללי על הזוחלים בנתיב השמאלי, וגם והויכוחים הפוליטים וגם הויכוח כאן קשורים לאותו הדבר בדיוק: נורמות בחברה הישראלית, שהן חלק מהתרבות המקומית, שהיא בין היתר תוצאה של האידיאולוגיה של המקום.

אני יכול לכתוב עד מחר שכל גוי מארץ זרה שפגשתי כאן (וגם לא מעט יהודים עולים) התלונן בפניי על האגרסיביות והגסות של המקומיים, אבל גם את זה אתה תפסול, כי גם בארה"ב יש שכונות כמו איפה שבצני גר.

באוסטריה ושוויץ משרתים גם בצבא. כן. באוסטריה מדובר בחצי שנה, ואני בטוח ששם לא תמצא מח"ט חי"ר סדיר שלפני מבצע צבאי מסביר לחייליו שנלחמים על הכבוד של האב, הבן ורוח הקודש. אבל הצבא זה עוד פרמטר. המיסים זה פרמטר אחר. כל דבר אתה יכול לבודד ולמצוא במדינה אחרת. שילוב כזה של ניצול האזחרים למטרות שהן פחות ופחות ברורות, תוך אינדוקטרינציה שמתחילה בגן למה אי אפשר אחרת, אתה תמצא רק במדינות כמו ברה"מ. אני מפציר בך שוב לקרוא את דובלטוב, בעיקר בקטעים שהוא עוסק באנשים שבקישו לצאת מברהמ בשנות ה70, ואיך הסביבה קיבלה את זה. תופתע לגלות כמה זה מזכיר את מה שקורה כאן.

שוגיפלקס, נכון. ובזמן המלחמות היו אנשים שפתחו את ביתם וארחו את מי שהגיע מאזורי המצוקה. באופן מאוד טבעי, לא כל מי שמעצבן אותי בדברים קטנים ביום יום, הוא בהכרח בן אדם רע ומרושע. אבל החיים מורכבים יותר מסיטואציות יומיומיות, מאשר מקרים חריגים יותר, למזלנו.

פורסם

לגבי היחס ליורדים, קצת איחרת, במשהו כמו עשור וחצי. שים לב שזאת הפעם הראשונה שהשתמשתי במונח, רק כדי להעביר נקודה.

לגבי האגסיביות - דווקא אין כאן ויכוח. ככלל השיח פה תקיף ותוקפני. אלא מה, בניגוד לדעה הרווחת המעבר לאלימות פיזית פחות נפוץ ופחות לגיטימי כאן מאשר ברוב העולם המערבי.

לגבי השכונות של בנצי - זה לא נכון? לא קיים? רוב ארה"ב, אנגליה, גרמניה - כל זה תעמולה ימנית ישראלית? המצאות שלי?

לגבי צבאות העולם - בכל צבא מערבי יש אנשי דת עם כותפות ולפני מלחמות ומבצעים זה נפוץ גם שם. אנשים צריכים תמריץ כדי לסכן חיים ודת היא תמריץ חזק.

אתה לא רק, כמו שאמרו לפני, מסמן את המטרה סביב החץ, אלא גם מבצע הן אידיאליזציה של כל מה שהוא לא פה והן דמוניזציה של מה שפה. כל מה שפה. בפועל זה רחוק מכך - לא גן עדן בחוץ (וגם לא גיהנום, שלא יהיה ספק) ולא פה.

אני יכול רק לשער שבארה"ב היית מלין על זה שכספי המסים שלך הולכים לעיראק או אפגניסטן או שאר העולם ותכלס בכל מדינה אפשר למצוא על מה להתלונן. עניין של השקפה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

במה אחרתי ביחס ליורדים? הפוליטיקאי האהוב עלי בכל הזמנים "כעס" רק לפני שלוש שנים על אלו ש"מוכנים לזרוק הכל לפח כי בברלין נח יותר". מה זה ה-"הכל" הזה שלו, והזלזול ברמת חיים גבוהה יותר במקומות אחרים, אם לא ההצדקה האידיאולוגית לכאורה לכל בעיה שיש כאן ושאני מדבר עליה? אתה חושב שמשהו השתנה מאז? פשוט זה קצת פחות נמצא בכותרות ממה שזה היה ב-2013.

שוב, אתה מנסה לבודד כל פרמטר ולהראות שזה קיים בעולם. לא טענתי אחרת. אני טוען שהשילוב ייחודי לישראל, בטח ההדתה של הצבא, ושל החברה בכלל. לא טענתי שגן עדן בחוץ. טענתי שישראל הרבה יותר קרובה להיות ברה"מ עם כלכלה פתוחה, מאשר שהיא קרובה להיות מדינה מערבית. בטח אם מסתכלים על מערכת החינוך, על האמונה ב"עם בונה צבא בונה עם" ו"טוב למות בעד ארצנו", על החלוקה לקסטות וכו'.

אבל, בפעם השלישית, אין לי איך לשכנע. בסוף לא משנה כמה עוד מילים נכתוב, הקו המפריד בינינו הוא אידיאולוגי, ובמקום שבו אתה תגיד "אז מה?" כי אולי המהות או הקונספט יותר חשובים לך, אני אתעצבן, כי מבחינתי המהות ריקה מתוכן, כשביויום היא משמשת יותר ויותר רק כתרוץ למה לא לשפר כאן שום דבר. אף פעם.

פורסם

יבגני

העיר ברצלונה העיר העשירה ביותר בספרד, נמצאת בחבל קטלוניה

אזרחיה רוצים עצמאות.

כך גם הבסקים בצפון ספרד,

שלא נדבר על עממים רבים בכל רחבי הגלובוס.

רק כאן זה דתיות משיחיות ועוד פנינים.

ממליץ לך , לך לחנות משקפיים, תן לו את המשקפיים השחורות שלך ורכוש משקפיים ורודות. החשבון עלי.

כן יש מקומות טובים יותר בעולם

אבל רק כאן זו הארץ שלנו

ארץ זבת חלב ודבש ולא מעט חארה.

שאלה

למה אתה עדיין כאן?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ארץ זבת חלב ודבש ולא מעט חארה.

אם תיקח קילו דבש ותוסיף חצי קילו חרא, תקבל קילו וחצי חרא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...