Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רציתי כלב [ואבא הביא...]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סןף בא הבאגירה, כבר חשבתי לפתות אותו בבירה.

אבל אין לי אף לירה,, אפילו לא לצאת העירה.

ועכשיו ברצינות, די עם רוח שטות.

חצי מהפורום כבר רושמים כמו דובים, אז אני אחזור, לשפת אנשים.

עניין הארגז, כבר די מסתדר.

נשיכות ושריטות, לא כואב אך זה מופיע בכל משחק.

הכי מפריע-שעדיין לא רוצה אוכל קשיח, גם כשהרטבתי אותו. אולי צריך לנסות כמה סוגים. חבל שאין דוגמיות מוזלות.בכל אופן יש עזרה בפורום ,זה יופי. נזמין את כולם לסוכריות טופי.

ועוד שאלה קטנה על הדרך- כשארצה לנסוע לח"ול ולתת למישהו עליו לשמור, למה לדאוג חוץ מאוכל וחול? והאם יש עדיפות לארגז החול הספציפי שלו, כדי שירגיש בבית?

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה נעדר למקסימום שני לילות, אתה יכול להשאיר אותו עם אוכל ומים והוא יסתדר לבד. אם זה לתקופה ארוכה יותר, בקש ממישהו שאתה סומך עליו לבקר אותו פעם ביומיים כדי לוודא שיש לו מספיק אוכל ומים וגם לגרוף קצת קקי מהחול.

בכל מקרה לא לשכוח להשאיר לו צעצועים וחלון פתוח למחצה שיאפשר תחלופת אויר בבית מחד, ולא יאפשר לו לצאת מאידך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אתה מגיע לאזור זכרון יעקב

תקבלו לחתלתול דוגמיות לרוב.

ינסה אחת, אולי בטעם ארנבת

יתלהב מאחת שבבשר קנגרו מתהדרת

בסוף יהיה שמן כמו אבא דב [פנדה].

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמעת אלעד?

בפעם הבאה שאתה בזכרון, אולי בשביל הבירה

קפוץ לקחת דוגמיות מבאגירה.

רק אל תשתה יותר מדי

כדי לא לטרוף הדוגמית, אלליי.

כי אז יאמרו כולם: הדינגו אכל את התינוק,

אך אלעד טרף קנגרו, זה לא צחוק.

פורסם

חצי מהפורום כבר רושמים כמו דובים, אז אני אחזור, לשפת אנשים.

quote]

פנדובמניה היא מדבקת ושכיחה

אנשים נשאבים לתוכה,

יש חתול שנמשך לבסיס מים

ואחר שעורג לשמן

כמו אמריקאית מפוטמת ,

למה אפשר לצפות מחתול [מפונדב ?

רק שימשיך לגרגר

כי הרי הוא חתול משורר

Gn'f'R

פורסם
ולעומת זאת, אני מכיר טענה שגורסת שלחתול שניזון ממזון רטוב יש סיכוי גבוה יותר לפתח בעיות שיניים וחניכיים מכיון שסוג המזון הזה מאפשר לחיידקים להתקיים יותר בקלות ביחס למזון יבש.

אצלי המזון הרטוב הוא בגדר בונוס. מה שכן, הוא כבר למד לזהות היטב את הפחית של המזון הרטוב (או של הטונה), וכבר כשהוא קולט שאנחנו מחזיקים אותה ביד הוא מתחיל ליילל ולהשתגע.

נכון אבל לא בגלל סוג המזון אלא בגלל מצב ה"צבירה" שלו. בעוד מזון יבש הוא קשה ולעיסה שלו מעסה חניכיים ומגרדת לכלוך מהשיניים (מקביל חלקית לצחצוח אצלנו), למזון הרטוב אין את זה. מזון יבש שהושרה במים יתנהג בדיוק כמו מזון רטוב מהבחינה הזאת.

פורסם

לרוב החנויות יש דוגמיות בשפע, בהחלט שווה לבקש מהם כאלה של מזון גורים.

דגש לגבי נסיעה, תמיד עדיף להשאיר את החתול בבית, אפילו במחיר השארתו לבד ושמישהו יבקר אותו מידי פעם לצורך מילוי קערות וניקוי ארגז (וגם צומי, אם מוכנים), מאשר להעביר את החתול למגורים במקום אחר. חתולים הם בעלי חיים טריטוריאלים, ומעבר מקום מצריך כרוך בלא מעט לחץ עבור רובם, כך שאם אפשר להמנע, מוטב.

אם אין ברירה, יש גם פנסיונים לחתולים. ואם נותנים לחבר לשמור והוא לא מכיר חתולים, לתדרך אותו להיות זהיר לגבי השאר דלתות וחלונות פתוחים כדי למנוע בריחה שנובעת מסטרס.

פורסם
שמעת אלעד?

בפעם הבאה שאתה בזכרון, אולי בשביל הבירה

קפוץ לקחת דוגמיות מבאגירה.

.

כשאלעד מגיע אלי אני דואג לפטם את הטוסיק השמן והמסריח שלו, אם אתה רוצה פיטום משלך, תבוא בעצמך.

ולכל אלא שמרימים גבה בתמהון, לחתול של אלעד קוראים טוסיק.

פורסם
כאשר לחתולה יש גורים, היא נוהגת ללקק להם את פי הטבעת שלהם לאחר הארוחה במטרה לעודד אותם לעשות צרכים.

אינני יודע עד איזה גיל המנהג הזה מתקיים, אבל קח בחשבון שאתה צריך לחקות את הפעולה הזאת בכך שתעסה לו את פי הטבעת עם צמר גפן לח.

כשהוא יהיה מספיק גדול, נפגיש אותו עם טוסיק כדי שילמד ממנו קצת (חוסר) נימוסים והליכות.

כשאלעד מגיע אלי אני דואג לפטם את הטוסיק השמן והמסריח שלו, אם אתה רוצה פיטום משלך, תבוא בעצמך.

אתם שובבים :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

עזוב טוסיק שמן ומסריח אבל אם היית רואה איזה שעיר הוא :shock:

אלעד,

תעלה להם תמונה של הטוסיק שלך!

פורסם

מה קורה בנות ? רוצות לשתף אותנו במשהו ? אנחנו אנשים נאורים שמוכנים לקבל כל אחד (תמורת תשלום הולם וכמובן לא תימנים), גם את מי שחיידק הכתיבה נדבק בן והוא מושח בעת. או שמא אולי צריך לפתוח שרשור חדש: "ליקוטי הגיגים מעומק הרקטום של מיצי"

כל כך רציתי להגיב אך אין לי חתול, אז זה מה שיצא, צתערט

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אבל שעיר, אחוש*מו@ה ! :twisted:

פורסם

בי רו, יובל ואחרים: אם למשל אסע לשבוע, חשבתי להשאירו אצל אימי ולתת לה את ארגז החול שלו. האם עדיף לפרק זמן זה לבקש מינה לבוא פעם ביומיים להאכיל ולשחק איתו?

אגב, כל עוד הוא עם אוכל רטוב, אני מניח שצריך האכלה תכופה יותר. אחרי כמה זמן בצלוחית מזון זה הוא כבר לא אטרקטיבי או בריא?

ניסיתי עוד אוכל יבש..כלומר הוא ניסה, לא רוצה. אולי עניין של גיל, מקווה שלא יתרגל רק לרטוב שמרושש אותי בקצב.

אלעד, זה טוסיק עם ציפורניים זה.

• תוכן חדש...