Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רציתי כלב [ואבא הביא...]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכם

לפני שבועיים חיסנו אותי, כמעט חיסלו אותי. כאב נורא.

הייתי בטראומה יומיים.

יומיים לא נשכתי לא שרטתי, כמעט לא רצתי. הייתי מבואס טיכו.

פתאום שמתי לב אני מבין מה [פנדוב אומר והוא ד'יבר עלי לא יפה- שורט, נושך, נגזור לו ציפרניים. כל זה הוא אמר עלי.

שהוא הלך, ראיתי המחשב פתוח על הפורום ונכנסתי למה היה מדובר על חתולים וראיתי מרכלים עלי.

גלשתי קצת בגוגל והבנתי מה קרה: זה החיסון נתן לי כוחות על והיומיים שישבתי בשקט נתנו לי זמן לחשוב.

אם [פנדוב כותב כאן, גם אני יכול. שמתי לב לא תמיד מבינים אותו. אותי אשכרה תבינו למה אני גדלתי ברחוב חודש.

אז מעכשיו אני פה ש[פנדוב לא בבית, רק יש לי בקשה אל תספרו עלי לפנדוב. לא רוצה שהוא ידע. אני נכנס רק לשרשורים שהוא כבר לא קורא. בינתיים שאלה: אני נושך כל הזמן והוא מתחיל לחשוב לזרוק אותי, מה לעשות? קשה לי ללהתאפק ועוד שאלה אחים שלי אתמול טיפסתי על חלון וכמעט עברתי לצד השני בחוץ, מה הוא צריך לעשות שאני לא יקפוץ בחוץ? האם שווה לי?

נ.ב סידרתי שחברים שלי יעלו לו על האוטו וישרטו. זה אף פעם לו קרהל[פנדוב והוא לא מבין, אזה צחוקים אה:twisted:

סליחה אל טעיוט אני מקליד ברגלימ.

החתול של[פנדוב

פורסם

אתה יודע, היוזר שליי זה בגירה כי זה השם של החתולה שלי, היא כל הזמן עולה על המקלדת וכותבת שטויות (לטענתי היא מנסה לתקשר עם החללית האם) אז אמרתי אם היא כ"כ מתעקשת, אז זה יהיה היוזר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

[פנדוב היקר [ולא החתול של [פנדוב].

כתיבה שנונה ומשעשעת כרגיל, וכמעט הולכת אותי שולל שהחתול שלך כותב הודעות בפורום ביוזר שלך. אבל בשורה האחרונה נפלת בטעות של טירונים בנושא חתולים. אף חתול לא יחתום ככה! בעיני החתול, אתה שלו, משרתו עלי אדמות. הוא מרשה לך לגור בבית שלו ולישון במיטה שלו. כל תפקידך הוא לספק את צרכיו ולשעשע אותו.

נ.ב. עד שלא תתעורר לפנות בוקר כשהשפה התחתונה שלך בין השיניים של חתול - אל תתלונן!

:turn-l:
פורסם

או תתעורר כשחתול עם הבל פה מצחין מעיר אותך בליקוקים חודרניים לתוך הפה...

אללה יירחמו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חתול,יש'ך כתיבה ערסית .אולי בגלל זה הוא רוצה להעיף אותך,

תפנה אליו בחמשירים.

אני במקום פנדוב הייתי ממרק את החלון עד שלא היית שם לב שזה חלון והייתי מתיישב לראות :popcorn: איך אתה נתקע בשמשה-

זה העונש על האלפא השרוטה.

Gn'f'R

פורסם
אף חתול לא יחתום ככה! בעיני החתול, אתה שלו, משרתו עלי אדמות. הוא מרשה לך לגור בבית שלו ולישון במיטה שלו. כל תפקידך הוא לספק את צרכיו ולשעשע אותו!

כלב שוכב על השטיח, מסתכל על הבעלים וחושב,

הוא מספק לי אוכל,

הוא מספק לי מים,

הוא מלטף אותי,

הוא מבריש אותי,

הוא מרפא אותי כשאני חולה,

הוא בטח אלוהים!

חתול שוכב על השטיח, מסתכל על הבעלים וחושב,

הוא מספק לי אוכל,

הוא מספק לי מים,

הוא מלטף אותי,

הוא מבריש אותי,

הוא מרפא אותי כשאני חולה,

אני בטח אלוהים!

וכל מי שגידל אותם יודע שזה בדיוק ההבדל בין כלב לחתול! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...