Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רציתי כלב [ואבא הביא...]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי בצבא. אכלתי דברים גרועים יותר.

גם קש אכלתי עד ששידרגתי לקני סוף.

אולי תדאג לי לקנה סוף חדש, במקום הקנה הסדוק, ליד הסעפת?

חשוב לנשום טוב, גם לסרעפת.

ומה דעתך בסוגיית ארוח החתול כשנוסעים לטיול? אפשר להשאיר אותו בבית זר, נכון?

נ.ב ובלי קשר- שמתם לב שלהונדה יש מנוע פולני?

פורסם

עדיף להשאיר אותו בסביבה אליה הוא רגיל + ביקורי נימוסין.

שימורים, בקיץ, נהיים מגעילים אחרי כמה שעות. עם אוכל יבש כמובן אין בעיה.

:turn-l:
פורסם

השיטה מאוד פשוטה!

קנה מזון לגורי חתולים מאיכות טובה בחבילה יחסית קטנה (יש אפילו חבילות של 400 גרם), ערבב מעט מאוד גרגרים בתוך האוכל הרטוב שאתה עומד להגיש לו (2-4 גרגרים), חכה כרבע שעה עד להגשה בכדי שהגרגרים יתרכחו וגם יספגו את טעם השימורים.

תן לו לאכול, הוא בכלל לא יבין שיש שם גרגרים.

כל האכלה תוסיף עוד כמה גרגרים.

אל תעשה קיצורי דרך ותוסיף בבת אחת הרבה גרגרים או תקצר את משך ה"השריה" כי הוא יעלה על התיכמון ויסרב לאכול.

לאחר כשבוע של האכלות (פעמיים ביום?) אתה אמור להגיע למצב שהוא כבר אוכל כמעט רק גרגרים.

כאשר אתה לא בבית, תשאיר לו רק צלחת גרגרים יבשים (ומים כמובן) ולפני שתשים לב פתאום תחזור מהעבודה ותגלה שצלחת הגרגרים חצי ריקה.

או חצי מלאה, בהתאם להשקפת העולם שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוומוס פאפא. למי שלא הבין- חסמבה חסמבה חסמבה. למי שעדיין לא הבין, נרשמה התקדמות קטנה אך חשובה: שלושה חרדים התגייסו לצבא, שלושה גרגירים אכל החתול. צעד קטן לחתול, צעד גדול לאנושות.

איך לא חשבתי על זה קודם, כלומר חשבתי ,אך לא במינון כה קטן והתקדמות כה איטית כפי שהציע באגירה.

מוקדם להתהלל: למרות שעטפתי האוכל הקשה ברך, הוא השאיר בצלחת. אבל אחר כך היה רעב ואכל, שלושה גרגרים.

אגב, אנו מאכילים הרבה יותר מפעמיים ביום, זה הרגל גרוע?

האם יש עוד דעות היכן משאירים בנסיעות? בית או משפחה? בבית לא יזכה להרבה ביקורים. מתי רוצה לנסוע? למשל עוד חודשיים.

באגירה- מעתה יקרא שמך "הלוחש לחתולים". אביר תהיה להוד מעלתו[פנקס הקטן, למי שמכיר]

פורסם

היו ימים שקטים שכתבתי וקראתי זכרונות, אך הם חלפו ללא שוב כשחתולי בא לישוב.

כרגע אנחנו מסתדרים ויש אומרים גם די דומים.

אבל יש ימים שפה ושם קצת רבים והוא עלי מטפס. אז ביננו צריך להפריד, ממש להחזיק. אבל אפשר ללמוד מהתמונות מי פה בעל הבית.

20120617_175440.jpg

20120617_174719.jpg

20120617_174408.jpg

20120617_175252.jpg

פורסם

פנדוב ,אתה גדול! אין לי פייסבוק וגם לא יהיה אבל אם היה לי הייתי עושה "טריפל לייק" לתמונות האלו!

מי מחזיק אותך ואת חתולי בתמונה ?

Gn'f'R

פורסם
אגב, אנו מאכילים הרבה יותר מפעמיים ביום, זה הרגל גרוע?

כרגע אתה נאלץ להאכיל בארוחות כי הוא אוכל מזון רך שמתקלקל מהר, ברגע שתצליח להעביר אותו ל 100% גרגרים יבשים, אין עוד צורך ב"האכלות", אצל חתולים אתה ממלא קערה והוא אוכל אותה טיפין טיפין, מספר גרגרים בכל פעם עד שהיא נגמרת. קערה נורמלית מלאה אמורה להספיק לחתול לכיום-יום וחצי, כל כמות מעל זה תאבד ארומות ואז אתה "מסתכן" שהחתול יסרב לאכול אותה.

האם יש עוד דעות היכן משאירים בנסיעות? בית או משפחה? בבית לא יזכה להרבה ביקורים. מתי רוצה לנסוע? למשל עוד חודשיים.

אצלי בבית 4 חתולים בוגרים. אם אני נוסע לשבוע, מספיק שמישהוא מגיע פעם-פעמיים רק לוודא שכולם בחיים ויש מים.

בנסיעות ארוכות יותר אפשר להביא מישהוא הביתה או להוציא אותם למישהוא שישמור עליהם אבל חשוב מאוד שזה יהיה מישהוא שמגדל חתולים בעצמו.

אני איבדתי פעם חתולה שהייתה איתי 14 שנים בגלל שהאידיוט יצא לסדר משהוא בחדר מדרגות ולא שם לב שהיא יצאה מהבית, במקום לרדת במדרגות , עלתה, הגיעה לגג וכשניסו לתפוס אותה, נפלה מבהלה מקומה שמינית :cry:

מי מחזיק אותך ואת חתולי בתמונה ?

זה אלוהים!

כלב שוכב על המחצלת, וחושב לעצמו:

מאכילים אותי, משקים אותי, מנקים אותי,מברישים אותי, דואגים לכל מה שאני רק חושב עליו, הבעלים שלי זה בטח אלוהים!!!

חתול שוכב על המחצלת וחושב לעצמו:

מאכילים אותי, משקים אותי, מנקים אותי, מברישים אותי, דואגים לכל מה שאני רק חושב עליו, אני בטח אלוהים!!!

כל מי שגידל פעם את 2 בעלי החיים המופלאים האלה יודע שזאת בעצם תמצית ההוויה וההבדל הכ"כ מהותי בין שתיהן.

פורסם

עדכון, שאלות, זוטות

כבר לא אנטרפרייז אלא הנוסע השמיני: היו לי חתולים מזמן- שיחקו ופה ושם נשכו. חתולי נושך בכל מישחק. רעיונות?

השכם בבוקר[סביבות 5] הוא רוצה לעלות למיטה. אם הולכים לאן שהוא , עוד לפני. מה עושים? כרגע משתמשים בשפריצר.

הוא מתרגל לאוכל קשה[תודה על הטיפים] האם להעדיף גיוון או להינעל על סוג אחד? כרגע אוכל אי.אן. אף. כ100 שקלים לאריזה.

כמובן מעדיף ומקבל גם אוכל רטוב.

עם ילדים הוא יותר סובלני וטוב שכך. כך גם אצל חתולים אחרים?

נ.ב האם במשך היום רצוי לאפשר לו כניסה לחדר שינה או לסגור את הדלת?

תודה

זוטות

בעבר הרחוק היה לי חתול, רכבתי על אופניים. חלמתי על אלפא.

כעת יש לי חתול, אני נוהג באלפא וחולם שיהיה לי הכושר לנסוע באופניים.

מה הקשר? בזכות חתולי, נאלצתי לסדר ולתת חפצים. האופניים הפכו לנגישים.

מילאתי אויר בצמיגים, והופ אני בדרכים.

האופניים אותם אופניים עם קצת חלודה.

ה[פנדוב אותו אחד עם הרבה חלודה.

לסיום שתי בקשות

בכביש הרבה חתולים דרוסים. אם ראיתם גור נטוש והוא באמת כזה. קחו והצילו, רובם אינם נשכנים.

למנהלי הפורום:השרשור הזה דיי מועיל למי שמאמץ גור. האם יש צורך להוסיף לכותרת כדי שהשרשור"יקפוץ"

כשיחפשו בנושא? אם כן, בבקשה הוסיפו לכותרת. תודה.

פורסם

גורים הם כאלו. זה משתפר סביבות גיל חצי שנה, והאופי משתנה לחלוטין בבגרות.

היה לי חתול שהיה מוקדם בכל בוקר מעיר את אשתי (למזלו, רק את אשתי, איתי לא העז להתעסק) כדי לקבל אוכל (עקב משקל יתר, הוחזק בדיאטה של מזון רפואי דיאטטי במנות קצובות). ניסינו את שיטת השפריצר, אבל היא נכשלה. הוא למד להעיר וישר לברוח, וגם אשתי גילתה שלהתעורר וישר לצלוף בחתול נע זה ממש לא קל (וכמה פעמים החזיקה את השפריצר הפוך וחטפה שפריץ לפנים).

ככלל, אתה צריך להשלים עם העובדה שבמאבק המוחות "חתול vs בעליו" (או בעיניהם, "חתול vs משרתו" :roll:) ידו של החתול תמיד בסוף עליונה.

:turn-l:
פורסם

קצת כמו לשאול על אלפות.חצי עצות וחצי השתתפות אמפתית בצער....[ובשמחה]

היו לי בעבר הרחוק שתי חתוליות קטנות ולא זכרתי הרבה נשיכות, אולי היו גדולות יותר.

ובשאר הסוגיות ששאלתי ,יש הצעות קונקרטיות? או פשוט, סבלנות?

פורסם

אין כמו לחזור לבית אחרי יום עבודה ,לפתוח את הדלת ולנשום לרווחה

ולראות את החתול שלך בעריסה תוקע לך מבט של "מתי תמות...?"

עיתון מגולגל (אימת החתול) .

Gn'f'R

פורסם

החתול והדוב נראים מבוהלים, האם זה עקב אוכל שהוא "על הפנים"?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

קוראים פילוסופיה יוונית, איך רצית שיראו? :lol:

ולראות את החתול שלך בעריסה תוקע לך מבט של "מתי תמות...?"

כמה נכון!

אחת מהנשמות הטובות אצלי תוקעת בי מבט כזה כל לילה כשאני הולך לישון ומגרש אותה מהמיטה שלה, מה שאני בד"כ קורא לו כרית השינה שלי :lol:

• תוכן חדש...