Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רציתי כלב [ואבא הביא...]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים חלקית. כדאי לתת מזון לחתולים, ולא טונה משומרת, ביצה קשה או שאר מזונות לבני אדם.

שימורים עדיפים על אוכל יבש (אבל יקרים יותר). יש טענה שהחתולים שניזונים ממזון יבש (בניגוד לטבע שבו הם צדו טרף לח) עלולים לסבול מכשל כליות בגיל מבוגר (נפוץ בחתולים מעל גיל 10).

:turn-l:
  • תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולעומת זאת, אני מכיר טענה שגורסת שלחתול שניזון ממזון רטוב יש סיכוי גבוה יותר לפתח בעיות שיניים וחניכיים מכיון שסוג המזון הזה מאפשר לחיידקים להתקיים יותר בקלות ביחס למזון יבש.

אצלי המזון הרטוב הוא בגדר בונוס. מה שכן, הוא כבר למד לזהות היטב את הפחית של המזון הרטוב (או של הטונה), וכבר כשהוא קולט שאנחנו מחזיקים אותה ביד הוא מתחיל ליילל ולהשתגע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אצלנו התזונה העיקרית היא אוכל יבש. פיתחנו תיאוריה שהחתולים יודעים להריח (או אולי לשמוע? חוש שישי?) פחית של שימורים עוד לפני שנפתחה - ומתאספים ביללות ל"מסיבת שימורים" בשפתה של אשתי היקרה.

פורסם

לבעלי החתולים הבוגרים שבכם, לגורים צרכים תזונתיים שונים. יש לשים לב לכך.

תודה על העצות, אשמח אם תמשיכו בכך.

חתולי מסרב לאוכל קשה, גם אם מושרה. כנראה אנסה אוכל אחר. תוהה מה עוד לעשות?

בינתיים אוכל בתיאבון מזון רך -רטוב של גורים, יותר יקר משמן עשר שישים.

בכלל חתולי הוא אלפא קטנה- לטף אותו, קבל נשיכה.

סע לחו"ל, קנה לאלפא חלקים ותשקיע. תחזור הביתה, היא לא תניע.

היו לי בעבר הרחוק חתולים, לעתים נשכו, לעיתים נחמדים.

חתולי הזה , נושך שבנושכים, למה זה ומה עושים?

ואם אלפא דומה לחתול, שאלה למבינים: איזה רכב משול לדגים?

אתמול הוא אכל, די בתיאבון. לפתע ברח די בחפזון

נמלט מהר מתחת למקרר, בדרך לא נזהר ולא התכופף, לא נעים.

רק רציתי לשמוע קצת סמית'ס וכשהתחלתי- פשוט נבהל.

תגידו- רעש פתאום, זה הגיוני, אך הוא לא נבהל משואב אבק אימתני.

סמית'ס באמת, עניין של טעם. אבל יותר גרוע משואב? או מרעם?

אשמח להמשך יעוץ בנוגע לאוכל, נשיכות, והשוואת חיות למכוניות.

יום טוב וכשר.

פורסם

גם החתולים שלי היו פעם גורים. האחרונה לפני כשנתיים.

גורים משחקים, נושכים ושורטים. עם הגיל - ויש הטוענים גם עם הסירוס/עיקור (מומלץ להקדים - סביב חצי שנה), האופי "מתעדן". המפלצת הטורטית הקטנה שאספנו מהרחוב לפני שנתיים היום חתולה רגועה ומתלטפת.

פורסם

אלו נשיכות משחק, כך הם משחקים עם גורים אחרים, ולומדים להכיר את המגבלות שלהם ולדעת מה מכאיב לפרטנר וכמה כח אפשר להפעיל.

זה לא נעשה מכוונה לפגוע. אם זה מוגזם אפשר להמנע מלשחק איתו ישירות ולתת לו להתחרע על בובות, אבל עדיף לדעתי ללמד אותו איפה הגבול, מה נשחב כ"צביטה" מותרת, ומתי הוא כבר מכאיב באמת. אבל מי שלא רוצה להשרט כלל, פשוט לספק משחקים אחרים.

פורסם

ניר, הפכת את חתולך מזכר אלפא לזאכר טורט :-D. מקוה שגם שלי יהיה מתוק. חמוד הוא כבר. איי איי..

בי רו, לפי עצתך אני נמנע מכל ענישה פיסית, אני מסתפק באמירה - לאאא בטון כועס ומתנתק לכמה דקות, האם נכון?

אוכל אוכל,...מה אני קונה, ועושה לפני שהוא מתרגל לשימורי גורים מהוטרינר שמרוששים אותי?

אגב, יש עוד שרשור בפורום על חתולים ששורטים למישהו את הרכב, ובאוף טופיק של מתן פ.ר שמחפש אימוץ לגור שמצא.

לא רוצים שריטות ברכב? תאמצו[ ותקבלו שריטות במקום אחר] החתולים כובשים זמנית את הפורום מידי שלטון הולוסטאר והאיביזה. האיכות מנצחת.

פורסם

להמשיל רכב לדג זו מלאכה מייגעת. כמה נקודות לגעת!

החל בטעם, בצורה ובמרקם, כלה באופי, בשפה ובשפם.

C5.

הוא הזוכה. כל פעם מחדש, עושה אותי בוכה.

לא תרגיש בנסיעה, ולא תחוש מהמורות, אך גם הפניית הגה תיענה בשתיקה של דג נהרות.

כמובן שאין מה לדבר על המנוע השטוח, החיוור, שלהזניק את הרכב לא ממהר. על הגיר הארור (מה חשבו יוצריו, לא ברור). על כל חלקי הפלסטיק, שבשמש הישראלית הופכים למלכודת זבובים דביקה ונבזית. דוושת הבלם, הנושכת מיד, אך באותה מהירות נתלשות שיניה.

לסיכום, לא אכביר עוד במילים, מיקומה של זו, כמו גם הדגים, עמוק עמוק בינות לגלים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא נורא יובל, סולח לו. חייכתי המון. תודה רבה על הטיפים. כרגע צריך לחפש עוד אוכל קשה. השארתי לך הודעה.

פנדובים ויענים משוים דגים וחתולים.

פורסם
כאשר לחתולה יש גורים, היא נוהגת ללקק להם את פי הטבעת שלהם לאחר הארוחה במטרה לעודד אותם לעשות צרכים.

אינני יודע עד איזה גיל המנהג הזה מתקיים, אבל קח בחשבון שאתה צריך לחקות את הפעולה הזאת בכך שתעסה לו את פי הטבעת עם צמר גפן לח....

היה יכול להיות מחזה משעשע אם לא היית מוכרח לציין את המודגש :-)

פורסם

"מעשה באחד, בן דובים

שהלך לחפש ריגושים

עת חיפש אתונות

מצא רק חתולות

וכעת הוא כולו גירגורים"

וואלה, אתה מוציא את היצירתיות ממני, חבל רק שהיא כזאת מאעפנה! :lol:

אז מה בעצם הבעיה שלך עם הגור?

שורט? הוא משחק.

לא משתמש בארגז? עדיין צעיר מידי.

בעיות עיכול? גם כן עניין של גיל.

בסביבות 7 שבועות פתאום הכל מסתדר.

אין צורך לנסות "להרגיל/ ללמד" אותו לארגז, זה אינסטינקטיבי לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...