Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רציתי כלב [ואבא הביא...]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממשיך כאן מסיבה טכנית:

אבינושה תודה, אולי ענק עושה לך את הבוקר אבל איזה קטנצ'יק גומר לי את הלילה- מיאווו.

504. אתה מנסה לעודד אותי שהרווחתי בזה שהפסדתי 146, תודה. אמינותה ,לדעתי סבירה, אך כאמור- רציתי גירגור.

המנוע המיושן הוא בדיוק הסיבה העיקרית. ניתן גם להזכיר הגה טוב, התנהגות טובה למרות שאין אחיזה מצוינת ועוד.

אבל נראה לי שלפרטים אתה מודע, אז אמחיש הנקודה: לאותו חבר בעל ה146 היה גם גולדן רטריבר ידידותי, יצאו שלושתם לטיול. בא איש רע עם כלב תקיפה, קפץ על הגולדן במהרה. הגולדן השלוו לא התבלבל. על כלב התקיפה התיישב והתכרבל. כך נגמר הקרב ולא בנקודות. ה146 1.6 עם מנוע לא חזק ובלמים די חלשים, היא כמו הגולדן- ייצור רגוע, אך אם צריך, תדע להשפיל ספורטיביות בכאילו, כל יום בשבוע.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יומן הספינה אנטרפרייז, עדכון.

אתמול נרשמה התקדמות: לראשונה חתולי עשה צרכיו בארגז ביוזמתו.

מאידך, מסרב לעבור לאוכל קשה שהשרתי במיים.

במשחקים, מתעקש לשרוט ויותר מזה לנשוך. כפי שבי רו הציע. במקרה זה אני מפסיק לשחק. למה לצפות בהקשר זה? והאם לקטוע המשחק לגמרי?

אני מקווה שלא אימצתי חתול קלינגוני.

היום בבוקר עשה לנו השכמה מוקדמת מאוד, איי שם בייקום מקביל, הבוקסר עשה השכמה למישהו והם יצאו לטיול בכביש מפותל. אני סתם מנחש, כמובן.

ועוד ספקולציה- אם הייתה לי ה146, אולי הייתי במוסך ולא רואה את חתולי בזמן. מן הסתם- לא היה חי היום, מאידך -לא הייתי יודע על כך. הנה כמה הרהורים, בלי החרוזים.

יחי חתולי. מקווה שגם ה146 הגיעה לידיים טובות. שבת שלום.

פורסם

אכן שבת שלום,

בין שתי ידיך המרחק הגיאוסינופטי המוחלט בין 146 משומשת לחתול נטוש מצטמצם לכדי אפס, ואני משער שאת שתיהן תטפח ותגדל באותה האהבה. אז תפסת מרובה לא תפסת. יש חתולי, אין אלפא. אולי יגדל ויהיה לך לזכר אלפא? חצי נחמה, וביללות/לילות של ירח מלא שים תקליט קונטרה (ממליץ על Punk Floyd, Meddle, Seamus ) שיסבן לך קצת את האוזן

כיף לקרוא אותך

המשך שבת נעימה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יומן הספינה אנטרפרייז

חתולי לא רוצה להתרגל לאוכל קשה למרות שאני משרה אותו.[ את האוכל], [החתול כבן חודש] במישחק הוא תמיד נושך ולעיתים שורט. מה עושים? לכמה זמן לנתק מגע? האם להעניש? הצילו.

כזכור מסע הספינה היה בעקבות אלפא 146, רכב קדום של יצורים תבוניים בעל מנוע שנשמע והגה שמרגיש, יתכן שזה רכב חייזרי שכן כיום אלו תכונות שאנו מתקשים להשיג והחייזרים השיגו זאת מזמן.

פה ושם מתערבבים ריחות האוכל וריחות הצרכים. יתכן שזה בואש חייזרי שהתחפש לחתול ארצי.

יצאתי מבייתי לנשום אויר צח והיכתה בי מציאות קשה: גם בחוץ יש ריח דומה. חשבתי שאני מדמיין, אבל לא. אולי הגיעה לארץ משלחת המונית של חתולים? ואולי יש בארץ גזענות מסריחה?

קראתי בעתון של השלטון שיש ריח כזה בכל גוש דן. אמרו שמשרד איכות הסביבה ביקש מהמשטרה לחקור בנושא.

האם זה אומר שיזמנו את חתולי לחקירה?

אם למישהו כאן יש נסיון בחקירות, או ראה הרבה סרטי משטרה, אשמח אם יתאר לי איך עשויה להיראות חקירה של חתולי.

אולי כדאי לתדרך אותו. יומטוב.

פורסם

לגבי האוכל, תשרה אותו למספיק זמן כך שיהפוך ממש לדייסה רכה. תשתמש במים בטמפרטורת החדר או קצת חמימים, לא קריםץ

אם הוא עדיין לא אוכל אותו גם כשהוא מרוכך מאוד, יתכן שהטעם הספציפי לא לטעמו ואולי תאלץ לעבור למזון של יצרן אחר.

לגבי הצרכים, ניסית לשים את הארגז באחד ממקומות המסתור שבהם הוא אוהב לעשות?

לגבי המשחקים האלימים, כך חתולים משחקים עם האחים שלהם, אבל הם לומדים לא להכאיב יותר מידי. כך שאם אתה נשרט קלות או מקבל צביטה קטנה אפשר למחול על זה, אבל אם המשחק הופך להיות אלים מידי, והוא ממש נועץ את הציפורניים והשניים להפסיק את המשחק (דקה מספיק). לא להעניש בשום צורה, לא פליק, לא דחיפה. אוסר שהוא יקשר אותך לחוויות לא נעימות, זה יגרום לו לא לבטוח בך.

אם הוא מאוד אליך אתה יכול להעזר בצעצועי "פרוקסי" לעטוף את היד באיזו מגבת או לתת לו להתעלל באיזו בובה רכה קטנה.

בנוסף, הוא אומנם קצת צעיר, אבל אפשר לנסות להתחיל להרגיל אותו לשייף ציפורניים על מתקני גירוד. בכל חנות חיות תמצא, יש כאלה שעושיים חבלים ואחרים מקרטון (שלדעתי עדיף להתחיל איתם בגיל שלו).

פורסם

המון תודה על העזרה, בי רו. בטח עוד יהיו שאלות. עם הצרכים מתחל להסתדר. לעיתים ניגש לארגז בעצמו. עם אוכל קשה.

אתמול עברתי ליד דלת השכנים[ שילדיהם לקחו את חתולי ולכן נאלצתי לאמצו] הסבתא אמרה לנכדות" בזכותכם הוא מצא בית חם"

נו... בערך.

שיקנו בוקסר[אלפא] יתייאשו מהר, וימכרו לי בזול. אשמח לספק בית חם....

פורסם

לגבי האוכל - תנסה, כמו שנאמר, להחליף סוג. אפשר גם לנסות שימורים (Fancy feast - מומלצים ושוברים שביתה לכל חתול) או אוכל יבש מתוצרת אחרת (הכלל שלי הוא ככל שהאוכל זול יותר, ככה החתולים נמשכים אליו יותר - כנראה ריכוז חומרי טעם וריח).

:turn-l:
פורסם

כרגע חשוב לדאוג שיאכל משהו, פחות קריטי להתעקש איתו שיאכל את מה שמתאים לנו. בהמשך תוכל לעשות עוד נסיונות להחליף למזון קשה, קודם שיגדל.

ולגבי השילוב, גם אצלי יש חתולים ובוקסר, רק שאצלי הבוקסר מזילה ריר (נזילה?) ונובחת (מנוע משתנק?)

פורסם

פנדוב, בהזדמנות הקרובה אני אביא לך שקית מהאוכל של המניאק שמסתובב לי בבית. מי יודע, אולי זה יערב לחיכו.

חוץ מזה, פתח לו פחית טונה ותראה איך כל הפיוזים שלו קופצים. חוש הריח שלהם גם ככה מחודד, והריח העז של הטונה מוציא אותם מדעתם. אין מצב שהוא לא מסתער על זה באמוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אהבתי את הכתיבה..

ממש אומנותי ומרשים!

יקר מאוד להחזיק כלב, מנסיון..

דורש המון אבל שווה את כל האהבה שהוא מחזיר, בתנאי שהוא מחזיר?!

פורסם

אני בטוח שהעצות על מזון מגרה באות ממקום טוב אבל לא מומלץ.

בינתיים תתעקש על אוכל חתולים יבש. שנה יצרן/צורה/צבע אבל תשאר איתו.

חתולים, בניגוד גמור לכלבים וילדים יכולים "להנעל" על סוג אוכל מסוים (למשל טונה) ולא לאכול שום דבר אחר עד כדי בעיות בריאותיות עקב תזונה לא מאוזנת. הם גם כן מסוגלים להרעיב את עצמם אם לא קיבלו את מה שרצו כך שמומלץ בחום להשאר עם מזון חתולים סטנדרטי כל שהוא.

• תוכן חדש...