Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן, תמכור את הרכב בשוק הפרטי ותקנה משומשת בת שנה , כבר אכלת ירידת ערך של רכב אחד למה לסבול עם עוד אחד ?

הכי ידוע שטרייד אין זה בולשיט אחד גדול ואף אחד לא יפסיד עלייך כסף, בשורה התחתונה אתה זה שעובד בשביל הכסף שלך אז תתחיל לדאוג לו. הסיפור מצער, מבאס ומה לא.

הם תקועים עם רכב ספציפי מה שאומר שהם יתנו עליו הנחה טובה, בוא ונאמר 180K או פחות והיא שלך, ה94 משמעו 86K עבור השירוקו שלך, לא תוכל לקבל יותר בשוק הפרטי? הרי יש מישהו שמוכן לתת לך 10K פחות ממחירון.

ולגביי טרייד אין בשאר העולם, אתן דוגמא מארה"ב, בסוכנות אינפיניטי בה אני מטפל יש תעודה על הקיר שאומרת שזאת הסוכנות הכי מוכרת בדרום קליפורניה, המוסך עם איזה 30 ליפטים והם עמוסים, עדיין הציעו לי מחירון על האוטו שלי + הנחה ללקוח נאמן + $2500 החזר כספי + $2000 כנגד אבזור אם אני רוכש אינפיניטי חדשה (גם עם מימון) או מחירון כנגד מחירון על דגם משומש עם אחריות יצרן לשנה.

למה? ככה, זה שירות טוב. זה מפתה, זה מחזיק אותי קרוב אליהם במידה וארצה להחליף.

סוכניות של אינפיניטי יש בכל מקום ובדיוק כמו שעשיתי ברכישת הג'נסיס - ביררתי ב15 סוכניות שונות על רכב זהה ולא התביישתי להציג לסוכנויות את ההצעות מהמתחרים, איך זה נגמר? המחירון של הרכב לפני מיסים היה קצת מעל 30K, תוסיפו את החבילות והמחירון המשוקלל עולה, על זה יש לשלם כמעט 10% מיסים ורישוי וכבר מדברים על משהו באיזור ה$35K, שילמנו $25.5K כולל המיסים והרישוי, המחירון של הרכב לא ירד לסכום הזה לפחות בשנה הקרובה, יד ראשונה עם אחריות לעוד 4 שנים ו100K ק"מ.

וד"א 5K מהסכום פרסנו ל10 תשלומים ללא ריבית רק בשביל להעלות את הקרדיט.

מה הנקודה? בישראל אין תחרות, אף אחד לא יזיז את התחת בשביל להרוויח אותך כלקוח, נותנים לך תחושה שעושים לך טובה.

אל תתבאס בן, תלמד מהטעויות, נכון רכב חדש זה ריח של חדש אבל אחרי חודש זה רכב משומש, תמצא משומשת שמישהו כבר ספג את ירידת הערך ותהנה. אני לא קונה רכבים חדשים לא כי אני לא יכול, כי אני לא רוצה! כי מה שאפסיד על ירידת ערך יכול ללכת על טיול גדול ומפנק, על אופנוע או רכב נוסף, בגדים או מה שבא לי. כי למרות שאני באמריקה עדיין לא מצאתי את העץ שגודל עליו כסף.

haters will hate

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנצי אתה צודק, אין תודעת שירות בארץ וחבל.

שאתה מוכר 1000 מכוניות בחודש אתה בתור בודד לא מעניין אותם, שאני לקוח שמחליף כל שנתיים שלוש רכב.

הם כנראה הפסידו אותי בתור לקוח.

הם לא מנסים לבוא לקראת הלקוח, אותם מעניין העוד 1000 שקל שהם ירוויחו עליו ולא על זה שהוא יהיה מרוצה.

אני לא אומר שהם צריכים להוריד את התחתונים, אבל להראות נכונות לפחות.

וכן , העסקת טריד שהציעו ממש לא מראה נכונות. זה מה שכולם מקבלים אצלהם.

Got To love It

פורסם

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לנסות למכור את הרכב בעצמך.

ככה תהיה עם כסף ביד מה שנקרא, לא תצטרך טובות מאף אחד. הם יתקשרו אלייך ויציעו לך הנחות.

פורסם

הנה פיתרון בשבילך,תיצור קשר עם השירות לקוחות של היבואן ,תעביר מכתבי תלונה ואיום בתביעה,אני אומר לך בוודאות לשירות לקוחות יש כוח לתת לך הנחה או מחירון איך שלא תסתכל על זה,אתה מרים ידיים מוקדם מדי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
טרייד אין הוגן? זה סוג של אילוץ מבחינתי ההחלפה, הרי רק הפכו את שעון החול ויקח עוד זמן עד שהוא ילך שוב.

כפי שאמרתי בשרשור אחר שעוסק בVW- המנועים האלה נמכרים בכל העולם, בארצות עם מגוון סוגי אקלים ודלק, ובעיה כוללת של מוות מוקדם של המנועים הללו אינה מדווחת, ויש לי ספק רב ש"עשרות" מנועים כאלו מתו בארץ כי בינתיים אף אחד לא הציג הוכחה אמפירית לכך. מנועים מתים כי סטטיסטית כשמוכרים המון מנועים אחד מהם ימות. בשל סיבות אלו אם תכנס לגוגל תוכל למצוא מקרים של אנשים שהמנוע שלהם התפגר, ומצד שני אם תחפש בגוגל toyota corolla engine failure תוכל לקבל יותר מ800000 תוצאות מהשנה האחרונה.

ובקיצור, אם אתה רוצה להמשיך לחיות בסרט שהמנוע החדש שלך הולך לנפוח את נשמתו הרי שאתה מוזמן, אבל לטובת בריאותך אולי כדאי שתרגע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

איל, מזה משנה בכמה זמן עשיתי את הקילומטרז? 70 אלף זה 70 אלף, לא אמור ללכת מנוע במספר כזה של קילומטרים, גם לא בכפול ובמשולש!

התכוונתי יותר בקטע המסחרי... אני חושב שגם בשוק הפרטי היית מקבל דו ספרתי מתחת למחירון והיה לוקח לך לא מעט זמן למכור. גם ככה השוק חלש וגם ככה הרכב עם קילומטרז' גבוה. מקרה קלאסי של לבצע טרייד אין.

בקשר למנוע - ברור שלא אמור ללכת בקילומטרז' כזה. כנראה שאתה רואה תופעות שאצל אנשים עם נסועה נורמלית יתגלו רק בעוד 3-4 שנים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ובקיצור, אם אתה רוצה להמשיך לחיות בסרט שהמנוע החדש שלך הולך לנפוח את נשמתו הרי שאתה מוזמן, אבל לטובת בריאותך אולי כדאי שתרגע.

דווקא אני עם בן בקטע הזה,

ברגע שהרכב עבר החלפת מנוע ,כלומר פירוק מאסיבי , יש סיכוי לא מבוטל שזה יגרור תקופה של ריקושטים ודברים לא יחזרו להיות כפי שהיו מבחינת איכות ההרכבה של תא המנוע ובאופן כללי כמעט בוודאות יהיו פספוסים. זה כבר לא רכב בתול.

אני אישית הייתי מת להפטר מהרכב אחרי כזה דבר ואם היה בידי הממון הייתי מעדיף לזרוק אותו לטרייד אין מאשר להתעסק במכירה עתידית ובצרות נוספות שעלולות להגיע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא נתקלתי במנוע 150 כ"ס.

גם בדור הקודם וגם בדור הנוכחי, מנועי ה-122 כ"ס הם בעלי טורבו בלבד. מנועי ה-140 כ"ס בדור הקודם הם עם טווין.

אותו המנוע בדיוק - 1.4tsi עם סופר צ'ארג'ר וטורבו שאפשר למצוא באיביזה קופרה/פולו ג'י טי אי (180)

אז באיביזה FR הוא מגיע מוחלש מעט עם 150 סוסים...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
כפי שאמרתי בשרשור אחר שעוסק בVW- המנועים האלה נמכרים בכל העולם, בארצות עם מגוון סוגי אקלים ודלק, ובעיה כוללת של מוות מוקדם של המנועים הללו אינה מדווחת,

ויש לי ספק רב ש"עשרות" מנועים כאלו מתו בארץ כי בינתיים אף אחד לא הציג הוכחה אמפירית לכך. מנועים מתים כי סטטיסטית כשמוכרים המון מנועים אחד מהם ימות. בשל סיבות אלו אם תכנס לגוגל תוכל למצוא מקרים של אנשים שהמנוע שלהם התפגר, ומצד שני אם תחפש בגוגל toyota corolla engine failure תוכל לקבל יותר מ800000 תוצאות מהשנה האחרונה.

זה לא מדוייק וגם בדיון הקודם - העלתי במיוחד בשביל ההיתממות שלך , דיונים מספרד של אנשים אשר מנועי TSI התפגרו להם .

וגם ראיון עם מכונאים וטכנאים של VAG - אשר טוענים לבעיה ברצועת תזמון של המנועים הללו - בעיית תאימות מרווח (טולונסים לא מתאימים )

- ולטענתם במנועים החדשים הבעיה תוקנה .. אבל המסר שלהם (VAG) כי זה לא הגיוני להחליף מראש אלפי מנועים שנמכרו בשנים עברו - ולכן .

רק מנועים שנפגעים ( בד"כ בוכנה מס' 3 - הם מחליפים ) והם מעבירים את האחריות על התקלות ליבואן/סוכן .

וחברת VAG לא לוקחת אחריות כאילו בכלל - הבעיה לכאורה בין הסוכן לקונה ..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=431181&page=2

מתורגם מספרדית

ובכן, גליל 3, פחות מ 100.000Km בלוק שבור באותו מקום, זה מריח כמו כישלון של סדרת מנועי ואני גם היה לי את הבעיה הזו ...

me cago en los fabricantes que no reconocen problemas de produccion

VAG informa sobre problemas en el 1.4 TSi

בראיון שנערך על ידי טכנאים של VAG כדי Autobild הכירו את הבעיות שהיו הגורמים מנוע 1.4 TSI להשפיע על 2 מיליון מכוניות בקבוצה.

Este problema ya no afecta a los coches más recientes con este motor pues ya han tomado las medidas para corregir este problema que achacan a un proveedor.

בעיה זו כבר לא משפיע על מכוניות חדשות יותר עם המנוע הזה כפי שהם כבר עברו את השלבים הבאים כדי לתקן בעיה זו להטיל את האשמה על הספק.

מקורו של רעש זה היה מוקדם מדי ללבוש חגורת התזמון עם טולרנסים נמוכים יותר אשר נועדו במקור .

http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&sl=es&tl=iw&u=http%3A%2F%2Fwww.seatfansclub.com%2F2012%2F04%2Fvag-informa-sobre-problemas-en-el-14.html&anno=2

כך שיש בעיה ולקוחות נפגעים .

ו בן - נסה לבדוק אולי ב טרייד אין של אוטו - דיל , יש רכב טוב אשר אפשר לקנות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
עופר, בכל הארבעה הוחלפו המנועים לאחר עידכוני התוכנה?

חושב שכן ,תבקש שנה אחריות נוספת על המנוע שהוחלף,בהחלט מבין אותך גם בעלי הרכבים האחרים מרגישים כמוך לפחות בעל הרכב האחרון לא מתכוון לוותר עליו רק איני יודע מה טווח ביקוריו יהיו במוסך לאחר מכן מקווה שרק לטיפולים שוטפים.

עופר בן צבי

פורסם
הרי רק הפכו את שעון החול ויקח עוד זמן עד שהוא ילך שוב.

לא יודע למה הגעת למסקנה הזו.

דווקא לפי ליין מן, VAG עלו על הבעיה ותיקנו אותה:

וענים לבעיה ברצועת תזמון של המנועים הללו - בעיית תאימות מרווח (טולונסים לא מתאימים )

- ולטענתם במנועים החדשים הבעיה תוקנה.

בן, תמכור את הרכב בשוק הפרטי ותקנה משומשת בת שנה , כבר אכלת ירידת ערך של רכב אחד למה לסבול עם עוד אחד ?

אז הכי כלכלי זה פשוט להשאר עם הרכב שיש לו לו, לא?!

ולגביי טרייד אין בשאר העולם, אתן דוגמא מארה"ב

בנצי, אי אפשר לגזור גזירה שווה מהשוק בארה"ב לארץ. למרות שמדובר באותו מוצר, זהו שוק עם מבנה, בסיס עלויות וסדרי גודל (של מכירות וגיאוגרפים) שונים לחלוטין.

הנה פיתרון בשבילך,תיצור קשר עם השירות לקוחות של היבואן ,תעביר מכתבי תלונה ואיום בתביעה,אני אומר לך בוודאות לשירות לקוחות יש כוח לתת לך הנחה או מחירון איך שלא תסתכל על זה,אתה מרים ידיים מוקדם מדי.

על מה יש לו לתבוע?!

התקלקל לו המנוע, החליפו לו מנוע.

זה שהוא לא מרוצה, אז הוא לא מרוצה, אבל מבחינת החוק אין כאן מה לתבוע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על זה שמכרו לו רכב בידיעה שיכולה להיווצר תקלה במנועים האלה ובמידה ואתה צודק ואין עילה לתביעה,לאיים בפירסום בבמדורי רכב וכו'.

הדרך היחידה של בן להוציא פה עיסקה טובה זה דרך שירות לקוחות.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
על זה שמכרו לו רכב בידיעה שיכולה להיווצר תקלה במנועים האלה ובמידה ואתה צודק ואין עילה לתביעה,לאיים בפירסום בבמדורי רכב וכו'.

אנשים שולפים פה את המילה "תביעה" כאילו "תביעה" זה כמו לשלוח אימייל.

תביעה, קודם כל, עולה הרבה כסף. יותר מ-20 אלף ש"ח, שפותח השרשור יפסיד על מחירון, ואף אחד לא מבטיח ניצחון.

אתה אומר שמכרו לו רכב בידיעה "שיכולה להיווצר תקלה". מהי ידיעה? מה ההסתברות? איך אתה בכלל מוכיח את זה?

לפרסם במדורי רכב?

מה אתה חושב שהוא עשה כאן, קודם כל.

דבר שני, מה יפרסמו?!

שהלך מנוע והחליפו לו בחדש?

זה לא חדשות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...