Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר מכל הבחינות אבל לא מצאתי את התשובות לשאלות שלי..

רציתי לדעת אם אתם \ או חבברים שלכם הוסיפו נהג צעיר שזה עתה עשה רישיון לביטוח רכב קיים.

לדוגמא:

אבא שלי - יש לו ביטוח מקיף לרכב

אני - רוצה להוסיף את עצמי לביטוח ושמעתי שזה אמור לעלות בסביבות ה500 שח או בסביבות ה60-40 % מהביטוח המקיף עצמו.

\

אז אם אתם יודעים משהו על הוספת נהג צעיר לפוליסה קיימת או משהו כזה אשמח לדעת גם.

אם זה משנה אז יש לאבא שלי ביטוח בהראל וגם בביטוח ישיר 2 רכבים שונים...

פורסם

מדובר ביותר מהכפלת מחיר ביטוח החובה ותוספת של אלפי ש"ח למקיף - בחישוב שנתי. כמובן שאם מדובר בביטוח שכבר תקף תקופה מסויימת העלות תהיה יחסית לחלק השנה עד סיום הביטוח (וחידושו).

גידול ילדים הוא תענוג יקר, וטיפוח נהג חדש הוא חלק מעלות זו. בכל זאת כדאי שאבא שלך ישקיע בביטח על מנת שיוכל ללוות אותך ולטפח מנהגי נהיגה נכונים (בהנחה שהוא לא נגוע יותר מדי במנהגים פסולים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקום לבזבז את הזמן בפורומים ושאלות כמו "כמה יעלה לי בערך" אני ממליץ לך לעשות כמוני לפני שנה, להתקשר לביטוח ולקבל הצעת מחיר מדויקת בלי יותר מדי דיבורים.

פורסם

השאלה היא לא אם כמה זה יעלה בערך השאלה אם זה באמת קיים , ושווה להתקשר ולבדוק בכלל..

אם יש אנשים שעשו את זה \ מכירים את זה...

פורסם

אתה חייב להבין שאי אפשר לדעת וזה תלוי במספר גורמים.

כל מי ששואל על כך פשוט לא מבין את העניין זה תלוי ב:

אביך- שנות הוותק בחברה וכמה הוא שווה להם.

הרכב- לפי המחיר האם יקר האם זול האם גניב

ובחברת הביטוח כמובן, שכן חברות שונות מציעות מחירים שונים.

לכן אתה חייב להתקשר ופה לא תקבל תשובה.

לא נראה לי שזה יהיה סכום נמוך תהיה בטוח, אבל אי אפשר לדעת , לכן תתקשר ותבדוק .

Miata ND2

פורסם

אם יש במשפחה הקרובה שלך עובדי מדינה (גם חלק מהמורים נחשבים), אתה יכול לעשות ביטוח של עובדי מדינה עם "הראל" בלי תוספת לנהג חדש/צעיר עד כמה שאני יודע, או תוספת ממש קטנה. זה כולל גם את המקיף+צד ג' ורדיו+שמשות.

• תוכן חדש...