Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנדה הישנה מול חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש למישהו מושג מה ההבדל בין הפנדה הישנה לבין החדשה?

מוזכר הבדל במידות וקוסמטי בלבד, האם כך הדבר?

תודה.

פורסם

החדשה יותר נוחה, הפנים שלה יותר איכותי, יותר גדולה קצת, יותר בטיחותית (קיבלה 4 כוכבים רק כי באירופה אפשר לקנות אותה בלי ESP, בארץ חובה ESP אז זה כאילו 5 כוכבים) לפנדה הקודמת יש רק 3 כוכבים.

הישנה יותר יפה במבחוץ, יותר זולה קצת (במיוחד אם קונים יד שניה), ויש אותה בדגם רובוטי שלחדשה אין

אני גם מתאר לעצמי שבחדשה לא יתקלקל ההגה כוח כבר :lol:

המנוע הוא אותו דבר, זה הדבר היחיד שזהה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
(קיבלה 4 כוכבים רק כי באירופה אפשר לקנות אותה בלי ESP, בארץ חובה ESP אז זה כאילו 5

לפי מה שידוע לי דירוג הכוכבים של NCAP נקבע רק ע"פ ההגנה הפאסבית של הרכב, מערכות אקטיביות כמו ESP לא משפיעות על הציון. היא בכל מקרה תקבל 4 כוכבים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

shayBB, החבר'ה מNCAP מחשיבים אפילו דברים כאלה התראה של חגורות בטיחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפיקנטו גם קיבלה 4 כוכבים כי אין לה בקרת יציבות סטנדרטית.

אם היה לה היא היתה מקבלת 5.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפי מה שידוע לי דירוג הכוכבים של NCAP נקבע רק ע"פ ההגנה הפאסבית של הרכב, מערכות אקטיביות כמו ESP לא משפיעות על הציון. היא בכל מקרה תקבל 4 כוכבים.

כבר לא. שיטת החישוב עודכנה. פיקנטו, ספארק ופנדה לא קיבלו 5 כוכבים בגלל שהן לא מגיעות עם ESP סטנדרט.

פורסם

כמו שציינו, רק המנוע זהה מה שמשפיע על הביצועים - היא טיפה עצלה יותר מהקודמת, כנראה בגלל המשקל.

מעבר לכך, מדובר ברכב חדש לגמרי והשינוי המהותי הוא עיצוב תא הנוסעים שכבר לא אפור ומשעמם.

הנה כתבה מכלכליסט מאתמול:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3572318,00.html

בקרוב אמורה להגיע הפנדה עם מנוע טווין אייר שלדעתי תהיה הרבה יותר מעניינת, אבל גם יקרה מדי בשביל רכב מיני. מבחינת האבזור, אז נכון שיש רדיו דיסק מקורי בדגם היקר יותר אבל גם הוא ללא שליטה מההגה. בחו"ל הפנדה משווקת גם ברמת גימור LOUNGE שכוללת הרבה יותר אבזור (כמו ב 500).

פורסם

החדשה הרבה יותר מרשימה מבפנים, איכות חומרים די דומה. הישנה יותר מוצלחת חיצונית לטעמי. החדשה מרגישה בוגרת ושקולה יותר, מצאה חן בעיני סה"כ - אבל הישנה פשוט כבשה אותי.

החדשה איבדה הרבה חדווה שהייתה בקודמתה, גם מבחינת התנהגות (תת היגוי מופרך בחדשה מוציא כל חשק לנהיגה נמרצת).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יכול להיות באמת שבקרת היציבות הייתה מעניקה לה את הכוכב החמישי אבל שימו לב ש"מבחן העמוד" לא היה מוצלח והיא סיפקה הגנה נמוכה לכתף/חזה

פורסם
פנדה ישנה:

800px-1997_Fiat_Panda.JPG

לפנדה הישנה 3 דלתות, 4 הילוכים ו45 סוסים איטלקיים, שחלקם כבר ברחו. יש עוד הרבה הבדלים!

בתמונה המתוחת פנים, אגב.

פנדות כאלו רואים באיטליה לא מעט. ואפילו היתה סיאט זהה בשם מרבלה.

• תוכן חדש...