Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברצוני ליקנות רכב , זהו רכב ראשון שלי הרכב בעיקר יהיה מיועד לנסיעות בעיר ללימודים ולעבודה ..

התקציב שלי לא בשמיים , הציעו לי הונדה סיויק שנת 92 במצב מכני טוב+ עכשיו השאלה האם כדאי להתעסק אם רכב בן 20 שנה ? האם הפח המיושן שלו יכול לצוץ פתאום אם חלודות וכאלה ? (בכל זאת רכב יפני פח בעובי קרטון.. ) או שפשוט כדאי לחפש רכב קצת יותר חדש ואם כן אז היתי רוצה לדעת מה אפשר להיסתכל בתקציב של עד 10K . מה שאני צריך זה רכב אמין , ידני , יש עדיפות לקופה אבל זה לא משמעותי..

תודה לעוזרים !

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על סובארו אמפרזה ידני בשנתונים 96-98...אוטו אמין מאוד וכייפי לנסיעה. גם תחזוקה שלו זולה. היה לי מודל 96 ידני במשך חמש שנים עד לפני חודש ונהניתי ממנו מאוד. שלי היה שמור מאוד ומכרתי אותו ב- 9000 ש"ח עם טסט לשנה שלמה.

פורסם

מבחינת אמינות בייחס לשנתון הישן, רכב יפני מועדף. אבל זה תלוי כמובן בבעלים שהחזיקו אותו, אם עשו טיפולים בזמן, אם טיפלו במוסך המתאים, וכו.

ולפי דעתי שהקטע של הפח המדולל ברכבים יפניים היא סתם שמועה, או שזה רק אני.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

בתקציב של 10K+ אתה יכול לקנות רכב בסביבות שנות 97~00.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה יכול למשל לרכוש פליסיה סביב שנת 2000. כמו כן יש מגוון רכב של פיאט פונטו ועוד.

אני חושב שעדיף לך כמה שיותר להתקדם בשנתון (כמה שתקציב מאפשר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציב של 10 אש״ח תוכל למצוא פיאט פונטו משנתון אלפיים שעדיפה מבחינת חסכון בדלק, עלות חלפים ואבזור בטיחותי על מה שהוצע לך כאן. אפילו בקניית רכב ישן אין סיבה להתפשר על פחות מ2 כריות אוויר וabs כשמדובר ב10k

אם תדע להתמקח ברוב המקרים תצא גם עם עודף

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

רכבים ישנים זה רק לאנשים שיודעים ואוהבים להתעסק עם מכונאות. אם אתה לא כזה, לא הייתי ממליץ על רכב ישן כזה, ולא משנה אם רשום עליו פיאט או הונדה.

אם זה התקציב שלך, הייתי ממליץ כבר ללכת על רכב במחיר של 3-4 אלף עם נתוני פתיחה טובים ולהשקיע בו עוד 3 אלף לישור קו עצבני במוסך שאתה סומך עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון. אל תקנה רכב בכל הסכום, תשאיר לך בערך חצי בצד לטיפולים ותקלות מזדמנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

10K זה מה שהציעו לך בו את ההונדה? כי אם כן, אז לא שווה.

אם המחיר הוא סביבות 4-5K והרכב במצב מכני טוב והטסט הוא ל-2013 (אפילו ינואר), אז כן - שווה לקנות.

במקרה הכי גרוע - תחילת 2013 לך למגרש גריטה, קבל 3K על הרכב ושלום על ישראל.

לגבי חלודה וכו' לא הייתי מתעניין בכלל כי אתה קונה גרוטאה בשביל מינימום צרכים, לא משהו לשנים רבות.

פורסם

התקציב מספיק גם לרכבים אמינים כמו 206 ידניות מסוף שנות התשעים.

חפש פה בפורום מכירת רכב ותמצא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...