Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat EXEO - למה לא תופס בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאר משפחת סיאט?

כרגע הלאון מוצעת במחירי סוף עונה כי מדובר בדגם שעומד להחלף, אני לא רואה בתמחור של האיביזה 1.4 הידנית משהו יוצא דופן ביחס למתחרות.

התמחור של הג'טה באמת קצת יותר גבוה מהמתחרות אבל אני חושב שהיא עדיפה על הרכב הזה בגלל הסיבות שציינתי קודם.

אם הוא היה מוצב מול משפחתיות גדולות, גם בפער מחיר קטן אז הן עדיפות. או לחלופין גירסאות הקצה של המשפחתיות הרגילות עמוסות באבזור וחמושות במנועים חזקים באותה סביבת המחיר.

פורסם

הלאון זולה משמעותית מהמתחרות - בין אם זה במבצע או לא.

תסכים איתי שצ'מפיון יכולה לתמחר את הרכב הזה במחיר נמוך מהמתחרות?

הלאון היא הוכחה לזה.

Bimmer

פורסם

אבל שוב השאלה היא איזה מתחרות?

אתה חושב שיתמחרו אותה יותר זול מהמשפחתיות הרגילות? אני לא.

אם יתמחרו אותה יותר זול מהמשפחתיות הגדולות/מנהלים אז לדעתי עדיין דגמי הקצה של המשפחתיות הרגילות עדיפות.

פורסם

בדיוק בגלל שהאף של צ'מפיון בעננים - הרכב לא מגיע לארץ, הם לא מוכנים לתמחר אותו כמו שצריך.

איזה דגמי קצה עדיפים? פלואנס?

Bimmer

פורסם

אתה לא חושב שהפוקוס 2 ליטר טיטניום עדיפה? שברולט קרוז טורבו?

מבחינתי גם מאזדה 3 2 ליטר נכנסת לרשימה הזאת.

פורסם

אתה צודק, אבל יש בעיה אחת: הן לא גרמניות. בעבור מכונית, שאמורה להיות מתומחרת במחירים נמוכים ביחס לשוק, אתה תקבל מכונית שבנויה על הA4 הישנה יותר (שהיא מצויינת), עם איבזור עשיר (רק תראה בסרטון שפירסמו בעמוד הראשון את האבזור לגרסא הבסיסית ביותר), עם מנועים של הקונצרן שכולנו אוהבים. יש אנשים שלא אוהבים בעיניים את השליטה של היפונומטיות (או סתם מכונית יפנית שנמכרת תחת שם אמריקאי), וסומכים אך ורק על VW. בעבור איכות הרכבה ומוניטין כאלו, מנועים מוכרים, טובים ואמינים של פולקסווגן בתמחור נמוך יחסית, זאת יכולה להיות משפחתית מעולה.

ואל תשכח שאתה מקבל בעצם אאודי לכל דבר בחצי המחיר.

פורסם

מה מצויין ב-A4 הישנה לעומת הג'טה החדשה?

אבזור בסרטון לא בהכרח קשור למה שהיה מגיע ארצה.

אנשים שסומכים רק על VW בלי לבדוק (או על כל דבר אחר) הם צרכנים אל נבונים.

אתה מקבל אאודי ישנה ואני לא בטוח שבחצי המחיר.

בקיצור לדעתי מדובר במשהו כמו הפיג'ו 206 פלוס, יש דגמים עדיפים וחדישים יותר באותו המחיר ואני לא רואה סיבה להסתפק במוצר מיושן.

פורסם

אתה מקבל סיאט עם איכות הרכבה של סיאט שיושבת על פלטפורמה ישנה של אודי. לפי אותה הגישה אפשר לומר שעדיף לקנות סנגיונג ולא מרצדס בגלל שהרקסטון חולק פלטפורמה עם M קלאס.

ובלי קשר, אם אינני טועה באגירה נסע על הרכב המדובר ואמר שהוא מחורבן

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אתה צודק, אבל יש בעיה אחת: הן לא גרמניות. בעבור מכונית, שאמורה להיות מתומחרת במחירים נמוכים ביחס לשוק, אתה תקבל מכונית שבנויה על הA4 הישנה יותר (שהיא מצויינת), עם איבזור עשיר (רק תראה בסרטון שפירסמו בעמוד הראשון את האבזור לגרסא הבסיסית ביותר), עם מנועים של הקונצרן שכולנו אוהבים. יש אנשים שלא אוהבים בעיניים את השליטה של היפונומטיות (או סתם מכונית יפנית שנמכרת תחת שם אמריקאי), וסומכים אך ורק על VW. בעבור איכות הרכבה ומוניטין כאלו, מנועים מוכרים, טובים ואמינים של פולקסווגן בתמחור נמוך יחסית, זאת יכולה להיות משפחתית מעולה.

יש כבר דבר כזה, הוא נקרא סקודה סופרב.

• תוכן חדש...