Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

New member with questions on bringing cars to Israel

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Hello, I am going to be making aliyah soon and I would like to bring my mustang to Israel. Does anyone know how much it will cost to ship my car? Also, where can I buy Ford spare parts in Israel? What if I need to ship ford parts into Israel, will there be a problem with customs regarding this?

hood5.jpg

rockerson1mod1.jpg

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Shalom, I will be considered OLEH CHADASH.

I want to ship my 5.0 mustang to Israel. I have a lot of experience building cars and I want to know where I can go to get parts for my mustang. Here are some pictures of other cars I own. I hope you like them and I want to meet you all some time in the near future

I currently drive a BMW 135i with JB4 and methanol injection, it runs 12.2 @ 114 mph in the 1/4 mile and does 0-60 mph in about 4.0 seconds. I wont bring that car, just the mustang! Please help me, can you explain what I need to do to bring the mustang? and where can I get parts for it

CIMG0428.jpg

civicsi1.jpg

DSCN0338.jpg

פורסם

Mustangs were never regularly imported to Israel, so don't count on a local supply of parts. Most likely you'll need to purchase overseas. This is made difficult by the customs agency/ministry of transportation which discourages importing car parts by individuals - these agencies can confiscate the parts or require you to present permits signed by the official Ford importer for importing these parts.

Obviously that makes importing parts very difficult and nearly impossible if you do everything legally. You can attempt and evade customs by falsifying invoices, but then you are acting illegally.

Note that if you've made it through customs, you will be ordered to pay 45% of the part cost in import duty, and if you send by courier (FedEx/UPS/DHL) there are additional fees on top of that, amounting to hundreds of NIS regardless of the part you imported.

My advice to you is to forgo your plans for aliyah and instead cherish the individual freedom and bureaucratic sanity you now enjoy; your positive feelings towards Israel would be better manifested through coming here as a tourist and contributing to the local economy. Either that, or make aliyah and find different hobbies.

All the best.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
My advice to you is to forgo your plans for aliyah and instead cherish the individual freedom and bureaucratic sanity you now enjoy; your positive feelings towards Israel would be better manifested through coming here as a tourist and contributing to the local economy. Either that, or make aliyah and find different hobbies.

All the best.

Shame on you!

Please -- do not take Roee's evil advise!

לא טוב לך כאן - אתה יכול להתחפף! אבל מכאן ו'להמליץ' ליהודי לא לעלות לארץ ישראל?! מזכיר את חטא המרגלים.

ולפותח השרשור, הרשה לי לצטט את תורת ישראל: טובה הארץ מאוד מאוד! (במדבר, פרק יד')

פורסם
Shame on you!

Please -- do not take Roee's evil advise!

לא טוב לך כאן - אתה יכול להתחפף! אבל מכאן ו'להמליץ' ליהודי לא לעלות לארץ ישראל?! מזכיר את חטא המרגלים.

ולפותח השרשור, הרשה לי לצטט את תורת ישראל: טובה הארץ מאוד מאוד! (במדבר, פרק יד')

למה, כי ליהודי מגיע שהרשויות יתייחסו אליו כמו זבל?

וזה advice, לא advise. ואל תשכח ידידי, "כל המקיים נפש אחת, מעלים עליו כאילו קיים עולם ומלואו". אני רק ממלא את חלקי.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

barend.

אני רק מסכים עם רועי, הבחור שיעלה לישראל כל כך רגיל לרמת מחייה גבוהה שם בארה''ב ושהכל פשוט, עד כדי כך שזה גורם לי לחשוב שהוא יצטער ויקלל את הרגע שבא לישראל שהוא יבין את רמת החיים שהוא צריך להתרגל אליה כאן מבחינת כל המובנים ולא רק יוקר המחייה, אלא הליכות ונימוסים מצד הסביבה, התנהלות של הרשויות בשונה מבארה''ב ועוד 101 דברים שאני לא אפרט כאן.

לפותח השרשור..

STAY IN AMERICA FOR YOUR OWN GOOD!.

אומר את המילים האלה בצער רב ובתור חייל ולוחם במדינת ישראל, מצטער חברים, המציאות כואבת.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מסכים עם רועי וJapanese Engine.

עדיף להשאר בארה״ב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה אוהב מכוניות,או בכלל יש לך תחביבים מעניינים,בישראל יהיה לך מאוד קשה לנהות מהם,

לצערי,תחביבים הם אחד הדברים שגומרים לנו אושר אמיתי,נטול התניות,לצערי מדינת ישראל,אינה מעודדת פיתוח תחביבים\ספורט\אומנות.

Porsche 944 turbo

פורסם

1. יש המון מוסטאנג בארץ. מאיפה הם משיגים חלקים? איך הם מתחזקים אותן?

2. הבחור שאל שאלה שקשורה לרכב. הוא לא שאל את דעתכם בנוגע לעליה שלו ארצה.

פורסם

וזה advice, לא advise. ואל תשכח ידידי, "כל המקיים נפש אחת, מעלים עליו כאילו קיים עולם ומלואו". אני רק ממלא את חלקי.

כשכתבתי Advise, התכוונתי ל-Advise, ולא -advice! אל תתקן אחרים אם אינך בקיא ברזי הדקדוק בעצמך.

ולעצם העניין (אני קצת סוטה אמנם ממטרת הפורום), גם אני עליתי לארץ ישראל. בחרת להראות את הדוגמאות השליליות (ביורוקרטיות 'חופש פעולה' ומסים), במקום את כל הצדדים החיוביים בארץ ישראל! יש בחיים דברים נוספים, מעבר למכוניות וכסף! וכמובן שאין ליהודי מקום טוב יותר לחיות בו, מבארץ ישראל!!

מאחל הצלחה לעולה החדש.

פורסם
1. יש המון מוסטאנג בארץ. מאיפה הם משיגים חלקים? איך הם מתחזקים אותן?

2. הבחור שאל שאלה שקשורה לרכב. הוא לא שאל את דעתכם בנוגע לעליה שלו ארצה.

1. קומבינות. למעט רכבי אספנות ששם המצב מעט טוב יותר. יתכבד נא ידידי בעל האודי וינסה לייבא חלק רכב בעצמו, ונראה לאן תגיע (אני כבר אומר לך, רחוב המלאכה 8, תל אביב).

2. זו גישה מאוד צרת אופקים. אני משתדל להסביר פנים לעולה ולתייר, ממש לא למשוך אותו להונאת הפונזי שנעשית כאן (כל עוד מגיעים יותר אנשים משעוזבים הכל מתקתק, נראה מה יקרה כשזה יתהפך).

פורסם
כשכתבתי Advise, התכוונתי ל-Advise, ולא -advice! אל תתקן אחרים אם אינך בקיא ברזי הדקדוק בעצמך.

עכשיו הGrammar Monster מאוד כועסת עליך. Advise זה פועל, אי אפשר להשתמש בו בצורה הזו. אם כבר, היית צריך לכתוב Advisory, אבל הצורה הנכונה היא Advice, שזה שם עצם.

ולעצם העניין (אני קצת סוטה אמנם ממטרת הפורום), גם אני עליתי לארץ ישראל. בחרת להראות את הדוגמאות השליליות (ביורוקרטיות 'חופש פעולה' ומסים), במקום את כל הצדדים החיוביים בארץ ישראל! יש בחיים דברים נוספים, מעבר למכוניות וכסף! וכמובן שאין ליהודי מקום טוב יותר לחיות בו, מבארץ ישראל!!

מאחל הצלחה לעולה החדש.

אשריך. אני מאוד שמח שמצאת את מקומך בעולם. יש טיפוסים מסויימים שמדינת ישראל מתאימה להם ככפפה: אלו שמתרגשים מהכותל, מאמינים בחזון א"י השלמה, מצויים בארצם תחת רדיפה אנטישמית וכו'. ליהודי חובב הרכב זה לא מקום אידיאלי. כמובן שאם הוא מתרגש מהכותל יותר משהוא מתרגש מהמוסטנג שלו, אז זו תהיה החלפה ראויה ואני מאחל לו רק בהצלחה. אני אזמין אותו לחומוס.

פורסם

hi,

first of all i am not sure that you can bring your mustang here.

From the pictures it looks like a 3rd generation.

and only if it was manufactured before 1982 you can bring it.

(the car must be 30 years old or more when it enter israel )

for parts you will have to buy using the internet or phone

the delivery is very expensive and there is the taxes.

my advise is to bring some spare parts with you.

when you bring all your belonging

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לידע כללי, עולה חדש שנכנס לארץ יכול לייבא באופן חד פעמי רכב ללא קשר לשנת ייצור, ולקבל עליו פטור ממסים.

• תוכן חדש...