Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

New member with questions on bringing cars to Israel

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרצוח פה זה בערך חוקי? וארה"ב זה אידאל לתרבות איפוק הנשק?

בשביל לשדרג מכונית לא שווה לעשות עלייה אבל יש מספיק סיבות טובות למה כן. אגב, גם שם המהירות בכבישים המהירים מוגבלת, וגם שם יש פקקים מהגהינום באיזורי מטרופולין ונכון שהדלק שם זול בחצי אבל מצד שני נוסעים מרחקים גדולים הרבה יותר (לאלה שנוסעים, הרוב תקועים בבתים שלהם ורואים את המשפחות שלהם פעם בשנה בחג ההודיה)

DBFIU, don't mind the cynics, Israel is a great place to live in and probably the only place in the world where Jews can really feel at home. Once you get used to the red tape and learn not to take the self haters too seriously you will find a warm and welcoming place to live in.

Perhaps you will have to settle on lesser engines than you are used to, but I am sure you will find your way to keep your cars passion up.

Good luck!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בארה"ב רוצח לא מקבל 8 שנים בעסקת טיעון. אני משער שמאחר ויש יותר יהודים בגולה מאשר בארץ, הקביעה שלך שזה המקום היחידי בעולם שיהודים יכולים להרגיש בבית היא מעט מופרכת. בכל מקרה, אני שמח שמצאת את מקומך בחיים ושטוב לך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

Don't mind the haters, they will always see the bad side on almost everything.

Israel is a great place to live in, if you've got a decent job that pays well, which can cover all your expenses.

There is no other country in the world where Jews can feel at home except Israel.

הדלק עולה 8 שקל לליטר, אבל זה לא משנה כי אין לאן לסוע - הכל פקק.

רק בהצלחה.

יש חיים גם מעבר למדינת תל אביב.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

There is no other country in the world where Jews can feel at home except Israel.

אתה יודע, המשפט הזה ממש גורם לי לתהות. אולי זה לא המקום או הזמן להכנס לדיון הזה, אבל מה השורשים של המשפט הזה? האם רוב היהודים בניו יורק מרגישים זרים? האם היהודים בעמק הסיליקון מרגישים זרים או נרדפים, לאור גיוון האוכלוסיה המטורף שיש שם? בין הודים, סינים, מקסיקנים, אמריקאים וערב רב של זרים, עם אוכלוסיה משכילה, פתוחה, ליברלית ויצרנית, למישהו יש בכלל זמן או סיבה לשים לב ליהדות שלהם? ובכלל, אולי הקביעה הזו שהעלית מתייחסת לאנשים שמגדירים עצמם כיהודים קודם, ואז כל היתר? אני למשל, לא מגדיר את עצמי קודם כל כיהודי, למעשה העובדה שאני יהודי די אקראית במארג הקיום שלי ואני לא רואה איפה אפשר לייחס ליהודיות שלי איזשהו משקל באיפה או מי שאני. ישראלי, בוודאי, אבל יהודי? האם אתה באמת חושב שסרגיי ברין (ממייסדי גוגל ויהודי למהדרין) מרגיש לא בבית? מה עם יהדות ארה"ב בשלמותה, האם כולם שם חיים על מזוודות בציפיה להגיע להגשמה עצמית מלאה בפלסטינה?

אני באמת חושב שזה איזשהו קש אחרון לא רציונלי שאנשים נאחזים בו בשביל לקבל הצדקה לכל מה שרע. לא שאין מקומות גרועים יותר - כמובן שיש - אבל לומר ליהודי שגר בארה"ב ומנהל שם חיים שלמים ומאושרים שרק בישראל הוא ירגיש בבית זה מבחינתי גובל במשיחיות, או סתם בורות מבחירה.

ושוב, אולי זה לא הזמן, ולא המקום, רק רציתי לשתף. תודה על ההקשבה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

והעובדה שהבחור עושה עליה לישראל כמו שמכאן עושים עליה לארה"ב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גרתי כמה שנים בלוס אנג'לס וביליתי הרבה גם בניו יורק. נכון שיש הרבה יהודים בארה"ב (על שטח אדיר) אבל עדיין יש תחושה של מקום קר ומנוכר. זה למרות כל הנסיונות של הקהילה היהודית להיאחז בכח בסממנים הדתיים או בחיי חברה עם יהודים מהקהילה.

זה לא רק רושם שלי בתור אחד שגדל בישראל וגר שם תקופה, אלא גם הרושם שקיבלתי מיהודים שדיברתי איתם שעשו עליה (גם מאירופה) וגם כאלה שסתם ביקרו בישראל מדי פעם. אני לא חושב שזה קשור רק לעניין הדתי או היהודי אלא גם לכך שישראל באמת מקום מיוחד שהרבה יותר נעים לחיות בו במובן החברתי והמשפחתי. אין עוד מקום כזה בעולם ורק בגלל זה אנחנו סובלים את כל החרא שיש פה, היתרונות עולות על החסרונות.

מה עם יהדות ארה"ב בשלמותה, האם כולם שם חיים על מזוודות בציפיה להגיע להגשמה עצמית מלאה בפלסטינה?.

אם תוריד את השיקול הכלכלי מהעניין אז אני חושב שהתשובה לכך עבור רוב היהודים היא - כן.

פורסם

DBFIU : אם תצטרך עזרה כלשהי בעתיד הקשורה בבירוקרטיה מול משרד הרישוי תשלח לי הודעה פרטית ,

אשמח לעזור לך. זה סל הקליטה ממני אלייך 8).

בהצלחה וברוך הבא!

Gn'f'R

פורסם

if the car looks stock ,you can bring it ,no one will know what modified ,hide all the visible change

and you can bring it on .

you will get your own weapon in the age of 18 with very live ammunition but it's not allowed to change a tire to a wider one cause cars are made for murder

Israeli logic

פורסם

יש תמונה של המוסטנג שלו. עם הגלגלים האחוריים הענקיים והמכסה המנוע ההזוי, הדבר האחרון שהרכב הזה ניראה זה כמו סטוק.

ו-ROEE, אתה בהחלט יכול לעשות דמורליזציה אפילו לציוני הגדול ביותר :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם התשוקה של הבחור היא לשפר מכוניות (כמו שהוא כותב), אני לא חושב שהוא יאהב לחיות פה.

זה כמו להעביר ארגנטינאי למדינה שאסור לאכול בה בשר.:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Israel in not a very welcoming place when it gets to cars and cars' related hobbies.

However cars are not the most important thing in life and Israel is a good place to live overall in many other aspects.

Good luck with your Aliyah process.

פורסם

לכל המגיבים כנגד העליה לארץ - אתם מדברים ככאלה שגרו עשרות שנים בארצות הברית, עשו עליה והתאכזבו??

אני מאמין שלא!

ולמי שממליץ לא לעשות עליה אני ממליץ שקודם כל יגור כמה שנים בחול ואז יבוא ויכתוב על דפי הפורום למה שווה ולא שווה לעלות לארץ.

בסופו של דבר מי שעושה עליה מארצות הברית לא עושה את זה משיקולי עלות, אלא משיקולי ציונות (כן, יש חיה כזאת). אם זה נכון או לא רק הזמן יגיד. ואפשר להקביל את זה למתנחלים. הם הולכים לגור במקומות לא הכי בטוחים, קצת נידחים אבל בראשם יש אידיאולוגיה..

אני יכול להעיד על עצמי כמי שגר כבר מעל שנתיים בחו"ל לרגל עבודה, התנאים בחו"ל טובים (משכורת טובה, נהג ורכב, טבחים ומנקים ועוד) ובכל חופשה בארץ אני אומר בפירוש - אין כמו בארץ!!

ולמי שהולך לשאול: אז מה אתה עושה שם?? עובד, חוסך וחוזר. לא מתכוון להשתקע פה

ובהמלצה לבחור. תעשה עליה אם זה מה שאתה מרגיש לנכון. בארץ יותר קשה להחזיק רכבים, ובפרט רכבים ישנים ונדירים. ובכל מקרה הייתי ממליץ לך להתייעץ בפורום אספנות. אין ספק שיש לך רכב יפה. ובנוסף הרבה אנשים בארץ ישמחו לראות רכבים מיוחדים:lol:

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תוכן חדש...