Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב .

קיבלתי הצעת עבודה להיות מאבטח מלווה לנהג שמחלק סחורות.

רציתי לדעת האם מישהו עבד בעבודה כזו פעם יכול לתת לי טיפים והמלצות.

תודה מראש :-)

פורסם

לא נראה לי שזה מסובך כל כך. פשוט בשל התרבות מעשי השוד של משאיות חלוקה עם סחורה יקרה, אתה אמור להיות עם הנהג. קודם כל להרתעה ומניעה ואח"כ גם לתגובה במידה ויתרחש ניסיון לשוד. תבדוק אם אתה מקבל נשק של חברת שמירה או לא.

בגדול זה נשמע כמו עבודה בתור "עציץ".

פורסם

זה עבור אורנג ?

אם כן, אחלה עבודה ביחס לשכר, אתה לע עושה כלום חוץ מלנסוע במזגן, לעמוד ליד המשאית בפריקות ולהראות מפחיד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

* אני מקבל נשק מהחברה כמובן

* אני לא עוזר לנהג לפרוק ! אבל אני מאמין שעם הזמן תיווצר האי נעימות הזו של... יאללה בוא נעזור לך

*זה לא עבור אורנג'

הכוונה שלי היא האם כעבודת אבטחה ממוצעת זה כדאי.

שאלתי לגבי עבודה מועדפת (אני חייל משוחרר:lol:) והקב"ט אמר לי שהם בתהליכים לקבלת הכרה כעבודה מועדפת.:evil:

פורסם

זה נשמע לי עדיף בהרבה מאשר לבקש מזקנה בכניסה לסופר לפתוח את התיק שלה... אם הכיוון הוא אבטחה אז העבודה נשמעת די נחמדה.

פורסם

+1, אם כי כדאי לך לחפש עבודה שמוכרת כמועדפת. המענק הנוסף לא רע בעליל. אולי ישנה עבודת אבטחה זהה (לא של קניונים) שתהיה מועדפת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קודם כל , אני לא יודע איזה פריקת סחורה זו , למאבטחי ברינקס \ UPS תפקידם לאבטח ולא הם עוסקים בפריקה , מה שכן , כמלווה תפקידך הוא לעמוד ליד הדלת של הרכב עם נשק שלוף ולחכות שהנהג יגיע עם הפדיון היומי של העסק (זה רוב העבודה) ואז אתה חוזר וממשיכים , אל תטעה , אתה לא יושב עם הנהג , לא ראיתי את הרכב מבפנים אבל זו מסחרית גדולה ככה שנוח הוא לא נראה לי , אתה יושב בקבינה החסינת ירי.

זה נשמע לי עדיף בהרבה מאשר לבקש מזקנה בכניסה לסופר לפתוח את התיק שלה... אם הכיוון הוא אבטחה אז העבודה נשמעת די נחמדה.

אתה יודע שזו לא האבטחה היחידה שיש? ויש אבטחה שאפשר לשבת וללמוד גם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני יכול לספר לך לגבי אורנג', שהמערך הלוגיסטי שלהם (הפצת מכשירים מהייבוא, אל ומהמעבדה המרכזית לסניפים וכו') מתבצע ע"י חברת לוגיסטיקה מתמחה שיש לי עמה קשר מסויים.

הנהגים גם הם קבלנים של חברת הלוגיסטיקה שמחייבת אותם לביטוחים מאוד יקרים כי המשאית מלאה סחורה שיכולה להיות שווה מאות אלפי שקלים (למשל 1000 יח' של טלפון חדיש) וקרו מקרים שבזמן סבב החלוקה המשאית נפרצה ונגנבה הסחורה, ואז אורנג' קונסת את חב' הלוגיסטיקה בסכומי עתק.

עשו חשבון וראו ששכר של מאבטח חייל משוחרר עולה פחות מאשר הביטוח, אז הנה הצעת העבודה...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בתור מאבטח אסור לך לעזור בפריקה והעמסה מהסיבה הפשוטה- אם הידיים שלך לא פנויות אתה לא יכול לאבטח, כך שמהבחינה הזאת העבודה עושה רושם כקלה עד משעממת...

אם השכר טוב ובא לך להעביר את הזמן- לך על זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...