Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני מעוניינת לקנות רכב חסכוני וקטן בתקציב של עד 17,000 ש"ח ואני מתלבטת בין שברולט אבאו 2004 לבין רנו קליאו B..

ממש אהבתי את השברולט אבל הבנתי שהיא לא כ"כ בטיחותית ודי אוהבת את המוסך.

אשמח לשמוע את דעתכם! תודה :)

פורסם

זו נבלה וזו טריפה :)

בתקציב הזה וכשמדובר ברכב יחסית ישן, לא ממליץ להתקרב לרנו..ושברולט אוואו בשנתונים האלה הוא בערך מועד הרכישה של דייהו על ידי שברולט, כך שאין כל כך השפעה למותג וזה פשוט רכב רחוק שנות אור מרכבים אחרים באותו סגמנט. לדעתי כדאי לך לחפש רכב אמין יותר, אולי פונטו (שטופל טוב, חובה) או רכב יפני כלשהו כמו דייהטסו שרייד או משהו בסגנון.

פורסם

תודה רבה על ההתיחסות המהירה :)

אני מחפשת רכב אוטומט ובעייתי למצוא פונטו שהוא לא ידני..

חוץ מזה שאני לא מתכננת לנסוע הרבה ברכב ונראה לי שבתמורה לתקציב הנמוך זה הטוב ביותר שאוכל לקבל? (האבאו)

אבל אני לגמרי לא מבינה בזה אם יש לך הצעה נוספת אשמח לשמוע! :)

פורסם

אבאו אחלה רכב פשוט צריך למצוא אחת במצב סביר עדיפות ליד פרטית,כמובן לא לצפות למרצדס סה"כ רכב שנותן תמורה מעולה למחיר שאפשר להשיגו היום.

מבחינת בטיחות את צודקת,נראה לי משהו כמו שני כוכבי ריסוק מקסימום שלוש,צריכת דלק סבירה ואמינות לא רעה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

איך "אחלה רכב" יכול להיות כזה עם כוכב וחצי במבחני ריסוק?

הרכב מהווה תחליף רק לרכבים משנות ה-90, ככה שאם ההתלבטות היא למשל בין מאזדה 323 משנת 95 או אביאו משנת 2004, אז כדאי ללכת על האביאו.

פורסם

אני לגמרי אובדת עצות בנוגע לשברולט.

הדעה שלי בעניין היא באמת שהיא בטח בטיחותית יותר מאשר הרכבים הישנים של שנתון 90,

השאלה אם זאת תהיה החלטה גרועה ועדיף לחפש משהו אחר..ואם כן, מה?

ולגבי החלקי חילוף שלה, האם הם יקרים?

פורסם

[

אם הפן הבטיחותי הוא זה שקובע,אז אולי רכבים אחרים בקטגוריה יותר בטיחותיים,חוץ מזה אני לא רואה שום מתחרה במחיר לרכב הזה,החלפים בכלל לא יקרים כל עוד לא נכנסים למורשה.

דרך אגב קטע מצחיק שלקורסה יש בדיוק את אותו מנוע כמו לאוואו,רק שחלפים של אופל עולים פי 2 ואת זה אני אומר מניסיון.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לאוואו מהשמתון הזה יש ותחזיקי חזק (תרתי משמע) כוכב וחצי בלבד!

לא הייתי נוגע בו עם מקל שמחובר למקל אחר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חומר למחשבה על רכב שלא תמיד חושבים עליו..:

יונדאי אטוס,אמינה מאד,אוטומטית,2 חלונות חשמל,הגה כח,מזגן יעיל,נעילה מרכזית,5 דלתות,כושר תמרון עירוני יוצא מן הכלל,שטח שמשות גדול שמאפשר ראות מצויינת לכל הכיוונים,נוח ומרווח באופן מפתיע לגודלו של הרכב ולמוצאו הקוריאני,ביטוח זול,חלפים וטיפולים במחיר סביר מאד ו-3 כוכבי בטיחות.

אם עיקר הנסיעה היא עירונית ואם עיצובה המוזר מעט איננו מפריע אז היא אופציה ראויה להישקל.

לנו יש כזו והיא משרתת אותנו בנאמנות רבה.

בכל מקרה,בטווח המחירים ובשנתונים הרלבנטיים תמיד חשוב (אולי הכי חשוב) זה לנסות ולאתר רכב (ולא משנה איזה דגם) במצב תקין,שמור הטוב ביותר האפשרי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האטוס אכן רכב נחמד אבל בגרסא האוטומטית היא חתיכת עגלה שלא מהעולם הזה, והיא בהחלט יכולה לעצבן אפילו אנשים שרגועים מאוד על ההגה.

בכסף הזה הייתי ממליץ על פולקסווגן פולו, סיאט איביזה, סקודה פאבייה, יונדאי גטס(לא גרסת ה-GLF!)

מרנו קליאו אוטומטית ושברולט אוואו- תתרחקי!

פורסם

206 לא אמינה יותר מרנו קליאו, הגיר האוטומטי הוא אותו גיר בדיוק.

היא נראית יותר טוב, והמשיכה להימכר יותר שנים, וגם המחיר שלה גבוה יותר ביחס לקליאו מאותה שנת ייצור.

• תוכן חדש...