Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 5 טורבו

guy975
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר בבקשה לראות תמונה של הרנו האדומה?

מסקרן שמכונית כה מיוחדת עדיין לא ניתפסה בעדשת צילום של חובב רכב.

תודה מראש

אלעד

אני זוכר מפגש ב2001 שהאדומה הגיע אליו עם שלט למכירה רצו עליה 120 אלף שקל, היץה של איזה ילד מרמת השרון (כן בנוסף ללבנה שהיתה עומדת שם) זאת הפעם הראשונה והאחרונה שראיתי אותה נוסעת. מאז רק שמעתי אין ספור שמועות על שיפוץ שהיא עברה ואף פעם לא הסתיים...

ובקשה לשחורה שאומרים שהיתה בארץ גם עליה יש 101 סיפורים כולם מתחילים בסיפור על תאונה אבל אצל כל אחד הסוף אחר. שחלק מהסיפורים אומרים שהשחורה היא בעצם האדומה...

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוטו מוגזם לגמרי

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תודה על התמונות.

סוף סוף אפשר לראות את אחת מהטורבו 2 שקיימות בארץ.

מעניין מה עם האדומה\שחורה.

פורסם

האדומה משנת 2002 אצל חבר, או מסוף 2001. לא באמת קריטי.

הוא די קנאי למכוניתו ולכן לא יהיו כאן תמונות שלה. לא דרכי לפחות.

אני יכול לספר את סיפורה המלא, אבל זה לא יהיה חכם מבחינתי, יותר נכון מבחינת החבר. אי לכך, אני מתנצל על זאת ומקווה שתבינו.

סך הכול יש סיבה למה ההודעות שלי לא היו מפורטות.

מי ייתן ותגדשו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מה שעצוב עם קנאים כאלו במכונית כזו והתנאים בארץ זה שמרוב חשש על שלמות האוטו,

הם לא ינצלו בד"כ אפילו חצי מיכולות האוטו, הם יעדיפו להשאיר אותו עומד נוצץ בחניה סגורה לעיניהם הפרטיות, ככה הכי בטוח.

פורסם

אשמח להוכחה ברורה לשלישית שהגיעה לארצנו...

כל מי שבזמנו היה הולך למירוצים באשקלון היה רואה את שלושת הטורבו 2 בד"כ חונות אחת ליד השניה.

אין ספק בכלל, היו בארץ שלוש כאלה, ראיתי במו עיני.

מה שקצת מוזר הוא שאני דוקא יודע שהשחורה נרכשה ויוצאה לקפריסין ע"י אחד מנהגי המירוצים שהיה מגיע לכאן להתחרות.

זה גם קצת נשמע לי יותר הגיוני מאחר והשחורה נעלמה הרבה, הרבה לפני שנתיבי איילון בכלל נפתחו.

יש גם בשרשור הזה כ"כ הרבה בלבול בין ה GT לבין ה טורבו 2, כך שלא אתפלא שגם אם סיפור השריפה נכון, עדיין מדובר ב GT.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל מי שבזמנו היה הולך למירוצים באשקלון היה רואה את שלושת הטורבו 2 בד"כ חונות אחת ליד השניה.

מה שקצת מוזר הוא שאני דוקא יודע שהשחורה נרכשה ויוצאה לקפריסין ע"י אחד מנהגי המירוצים שהיה מגיע לכאן להתחרות.

זה גם קצת נשמע לי יותר הגיוני מאחר והשחורה נעלמה הרבה, הרבה לפני שנתיבי איילון בכלל נפתחו.

יש גם בשרשור הזה כ"כ הרבה בלבול בין ה GT לבין ה טורבו 2, כך שלא אתפלא שגם אם סיפור השריפה נכון, עדיין מדובר ב GT.

נתיבי איילון ניפתחו בשנת 1982, להלן ציטוט:

"אפריל 1982 נפתח הקטע הראשון של הכביש בין מחלף השלום להלכה"

הרכבים יובאו בשנת 1984.

יכול להיות שיש הרבה בילבול בנוגע למיספר המכוניות והצבעים. תמונות מאד יעזרו לקבל תמונה מדוייקת.

אלעד

פורסם

את השחורה ראיתי בעצמי במוסך כלשהו בנתניה באמצע שנות ה 90.

את הלבנה ראיתי כמובן גם.

את האדומה לא ראיתי, אבל היא כן קיימת.

פורסם

הייתי בכל המרוצים, לא זוכר בכלל שהיו שם טורבו2 אבל יש סיכוי סביר מאד שאני פשוט...לא זוכר...8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בחניון, לא על המסלול.

פורסם

חניון ? :lol: :lol: :lol: אתה בטוח שהיית באשקלון ?

הלבנה חנתה בשוליים הימניים החוליים בכביש מעל המסלול, אולי אתה מתכוון שאח"כ הכניסו אותה לפיטס שהיה כבר עשוי מכורכר

איכותי, גם לי לא זכור לי שראיתי אותה שם, וגם באדומה לא הבחנתי.

האדומה עמדה במגרש מכוניות בבית-ליד ככל הידוע לי עד שנרכשה סופית.

פורסם

אני זוכר שבתחילת שנות ה90 היתה רנו כזאת צהובה מנופחת יפייפיה במגרש מכוניות ברח' העצמאות בחיפה.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם

1. הצהובה הזאת היא בוודאות GT.

2. מה נדבקתם לי לחניון, מגרש כורכר שבו כל המבקרים החנו מחוץ למסלול זה יותר ברור?

• תוכן חדש...