Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים יקרים, הייתי אומר שאתם צודקים וגם לא :mm_smile:.

השרשור הזה נכתב כאן לאחר שהבנתי מאיש המכירות, שUMI פועלים כך כמדיניות הרשת וכבחירה שלהם.

אותי זה הרתיח ולכן החלטתי שרשת שמתנהגת כך, לא תראה אותי כלקוחותיה.

עם זאת, כשהובהר לי שלא כך הדבר, וכשקיבלתי התנצלות אישית גם למייל הפרטי וגם לטלפון ע"י מנהל הסניף (שלא התנער מאחריותו, הצדיק אותי בכל המהלך שנקטתי וגם יטרח ללוות אותי אישית בנהיגת המבחן) - אני רואה את העניין כפתור.

אם העניין היה מתנהל אחרת, אם היה נסיון של טיוח ושקרים או הודאה במדיניות, הרי שהעניין היה נסגר אחרת.

אני לא רואה עניין בהתמשכות הסיפור והתעקשות אם הצד השני הודה בטעותו ועשה הכל כדי להוציא אותי מרוצה.

נהג מתחיל, היית צודק במה שאתה אומר אם הייתי מקבל התעלמות או התחמקות או נסיון להוציא אותי שקרן וכו'. בצורה שהעניין התגלגל, אני דווקא רואה הודאה בטעות וטיפול מהיר ונקודתי של המערכת בלקוח פגוע נקודה של אור בשירותיות במדינה שלנו.

טעויות תמיד קורות ותמיד יקרו. החוכמה היא לא רק להמנע מטעות אלא לדעת לצאת ממנה בצורה מכובדת.

ואת זה לדעתי UMI עשו.

בל נשכח ש UMI לא הרוויחו בינתיים כלום. המתחרים עדיין קיימים וההתלבטות קיימת. מאד יתכן שאבחר ברכב שלהם. מאד יתכן שגם לא.

אני רק בשלב נסיעת המבחן.

לדעתי

-מקריאת הפוסט והבנתו, ברור שמדובר בכשל נקודתי , ובטח לא במדיניות חברת UMI .

-אני סמוך ובטוח שאיש המכירות שהכתים את שם החברה קיבל על הראש בצורה זו או אחרת.

-אגב, טוב שזה קרה , מאחר ויכול להיות מצב שזה אולי קרה בעבר , ואף אחד לא התלונן או העלה את העניין

על הכתובים, כפי שזה נעשה כעת, ובטוחני , שהחברה הפיקה לקחים , וערכה שיחת הבהרה לאנשי המכירות בנושא.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

כמה פה רשמו ש"אפשר להבין את המוכר/סוכן כי אין לו רווח"

ואני אומר - זה לא קשור.

גם כאשר אני מתקשר לכל חברה לקבל הצעת מחיר/לשאול שאלות או הולך לקנות מוצר (לא בהכרח קשור לרכב), לא אצפה לשמוע "אין לי זמן בשבילך".

אם ככה הם מנסים למכור, אז עדיף לא לקנות מהם כלום, כי אולי כשתרצה שירות גם יגידו לך "אין לנו זמן.."

פורסם
קצת קשה לי להאמין שהנציג "קיבל על הראש". נו מילא. אני בכל אופן לא הייתי חוזר לשם - דרכו עלי פעם, אני לא אחזור לאותו מקום עם סימני סוליה על הפנים. יש מספיק אנשים שישמחו לעבוד ויעשו זאת מצויין. אם אני הייתי המנהל, והייתי יודע שאחד הסוכנים שלי כרגע חיסל עסקה עסיסית בגלל האגו שלו, הוא כבר מזמן היה הולך הביתה.

אני לא מסכי אתך. אייל צריך לחשוב גם על העסק שלו, ופגיעה נקודתית לא צריכה למנוע ממנו לבחור ברכב (או כל אמצעי אחר) המתאים ביותר לצרכיו. מנהל צריך להסתכל בראיה רחבה וארוכת טווח ולא ברמת העלבון האישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני לא מסכי אתך. אייל צריך לחשוב גם על העסק שלו, ופגיעה נקודתית לא צריכה למנוע ממנו לבחור ברכב (או כל אמצעי אחר) המתאים ביותר לצרכיו. מנהל צריך להסתכל בראיה רחבה וארוכת טווח ולא ברמת העלבון האישי.

LIKE

ושוב לא בהכרח הוא חייב לבחור UMI אלא רק אם הרכב הוא המתאים ביותר לצרכיו.

מקווה רק שאנשי השירות במוסך יהיו טובים יותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה גם צודק. בשבילי רכישת רכב זה משהו שמתחיל בתהליך הרכישה וממשיך בשירות. אם תהליך הרכישה היה מגעיל, אני לא הייתי רוצה לחכות ולבדוק גם איך יהיה טיב השירות. לאייל יש עוד אופציות, כאלה שגם יהיו לטובת העסק שלו. ברור שבסופו של דבר הוא יעשה את השיקולים שלו - שיהיה לו בהצלחה.

פורסם

-מקריאת הפוסט והבנתו, ברור שמדובר בכשל נקודתי , ובטח לא במדיניות חברת UMI .

זה לא כשל, זה איש מכירות שהוא בנאדם חרא.

מעבר לכל שיקול עסקי, קבעת עם לקוח, שהוא גם אדם, הוא כבר טרח והגיע - תן לו לנהוג ואל תשלח אותו לדרכו בבושת פנים.

זה לא קשור לעמלה ועסקים, זה נימוס בסיסי בין בני אדם.

אם מישהו בארה"ב היה מתייחס כך ללקוח, הוא היה הולך הביתה באותו היום - ובצדק, כי מי שהוא חרא בנאדם הוא גם חרא עובד. מי שמזלזל כך בבני אדם לא צריך להיות בעבודה בה נותנים שירות.

רק דבר אחד אני הייתי עושה אחרת, אני לא הייתי יוצא מהמסוכנות בלי נסיעת המבחן שלי ועד שהייתי מקבל אותה, כל באי אולם התצוגה היו שומעים את הקונצרט, וכל אלו שיושבים במשרדים היו יוצאים לראות במה מדובר.

ככה, כי לבעוט בחרא זה גם תחביב מספק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני מספר שנים הייתי בפני בחירת רכב הליסינג הבא שלי, התלבטתי בין מזדה 6 לפורד מונדאו החדשה, ניגשתי לסוכנות משנה שהתבררה כסוכנות פרטית שמוכרת את רכבי היבואן. איש המכירות באולם אמר לי שהוא מעדיף שאת נסיעת המבחן אתאם דרך חברת הליסינג מכיוון שהוא אישית לא ירוויח דבר מרכב הליסינג שאקבל בעתיד, הוא הבהיר שהוא סוכן משנה ולא החברה עצמה.

הוא היה מאוד כן ואני קיבלתי את זה בהבנה, למה באמת לבזבז את זמנו או למה לבזבז את זמן נסיעת המבחן כשהוא יכול היה לתת ללקוח פוטנציאלי עבורו את אותה נסיעה?

אין לי מושג אם איש המכירות בירושלים שכיר של UMI או שכיר של סוכנות משנה, בטוח שהוא לא היה צריך לדבר כמו שדיבר.

אגב, חברת הליסינג אכן דאגה לספק נסיעות מבחן על הרכבים המדוברים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ברור שהסוכן מכירות לא עובד לשם שמיים וחשוב לו לנפח את המשכורת בבונוסים, אבל כמו שנאמר כאן זה כבר לא עניין של עמלה, זה עניין של נימוס בסיסי, אם כבר הוא תיאם בטלפון וטרח להגיע תנו לו את הנסיעה מבחן המסכנה, אם היו מודיעים לו בטלפון מראש שיתאם מול חברת הליסינג אני בטוח שהוא היה מבין את זה, אפשר לחשוב נסיעה על איבו 10, סה"כ מיניוואן סיבוב קצר באיזור התעשייה וחוזרים.

גם אני עובד במכירות ואני גם סטודנט שרוב המשכורת שלי מבונוסים ולא משעות, גם אם מישהו יבוא אליי לקנות מוצר ללא עמלה אני עדיין אתן לו שירות, זה המינימום.

מי שאין לו יחסי אנוש שיחפש מקצוע שאין בו מתן שירות מול אנשים, מחסן כלשהו או מול מחשב בקוביה.

פורסם

שרשור מוזר משהו,

אני בטוח שאזמין עלי התקפות, מפני שכמות הצדקנים שהגיבו בשרשור גדולה מאד.

בלי לפגוע בכבודו של פותח השרשור, שמעתם צד אחד. ואולי נכנס האדון הנכבד בתחושה שכיוון שהוא סמנכ"ל הכל מגיע לו וכך גם התנהג? כאיש שירות ותיק מאד, נתקלתי, איך לאמר בעדינות, לא אחת באנשים בעלי עמדה מסויימת שטרחו להבהיר לי הן מילולית והן בהתנהגותם כי הם מורמים מעם, והתיחסו אלי כמו לעבד נחות. במקרים כאלו, תשובתי היתה תמיד " אלו הנהלים..." רוצה לאמר, לא מתאים לך? שלום.

לא רומז שום דבר , אבל רק העליתי נקודה. מקווה שלא פגעתי בכבוד פותח השרשור.

משום מה לי אישית קשה להאמין כי אדם מסויים הוזמן מראש ותואמה איתו נסיעת מבחן, מה גם שלדבריו הדגיש כי לא ירכוש את הרכב במקום (ותבדילו מנסיעת מבחן לל' פרטי, כי שם יש פוטנציאל מכירה, ופה כלום, נאדה, גורנישט), וכל זאת במטרה להשפילו במכוון באולם השירות? מאיזה נקמנות הנציג היה מונע? הוא מכיר את האדון הנכבד? לא יודע....

תרשו לי להניח כי הנציג לא קיבל על הראש ולא כלום. אם הוא איש מכירות מצטיין, אפילו לא העירו לו על זה. השורה התחתונה קובעת. לא כמה אתה נחמד ללקוח, אלא אם נסגרה עסקה או לא. אני משער שהמכתב התקבל, ומנהל הסניף שלא רצה שיתגלגל ויתנפח, הרים טלפון ללקוח ונתן לו תחושה טובה יותר. זה בסדר גמור.

אני בהחלט לא חושב שישנה מדיניות שלא לאפשר ללקוחות ליסינג לנהוג בנהיגת מבחן.

ובכל מקרה, כסמנכ"ל (והאמינו לי שני הורי סמנ"כלים) אבוי אם החלטות גדולות מתקבלות על סמך אגו. אם יש איזה פיון שחושב שהוא

hotshot, פשוט מדלגים בלי הרבה דרמה מעליו. ולכן פותח השרשור עושה את ההחלטה הנכונה מבחינתו. הוא עושה החלטה עסקית נטו. אם המוצר מתאים לו, אין לפסול אותו בגלל איזה טמבל (בהנחה שכל מה שנאמר על היחס היה נכון בדיוק כפי שסופר).

אם המוצר אינו עומד בדרישותיו, גם אם יתנו לו שניים במחיר אחד זה לא רלוונטי.

שוב, אין פה משום ביקורת מרומזת על פותח הת'רד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ערן, זה הכל "על ריק". בתרשים הזרימה המדומה שנמצא אצלי בראש ועוסק ביחסי לקוח\נציג-שירות אין שום הסתעפות שנגמרת בזה:

"אז זהו שלא" הוא אומר בטון מזלזל. "על לקוחות ליסינג אנחנו לא מבזבזים את הזמן. הזמן שלנו יקר. אם אתה רוצה נסיעת מבחן, תשלם עליה."

זה לא משנה כן סמנכ"ל, לא סמנכ"ל, נציג מכירות מצטיין, ליסינג, פרטי, UMI, סוכן משנה, יבואן. כל זה לא מעניין אותי בכלל. התגובה הזו לא צריכה להיות קיימת, והנסיבות לא רלוונטיות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי אני מסכים. רק בהנחה שהתגובה הזאת באמת התקיימה.

אתה שמעת פעם על בקשה לתשלום עבור נסיעת מבחן? אז אני שואל מדוע פה זה קרה, אם קרה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
רועי אני מסכים. רק בהנחה שהתגובה הזאת באמת התקיימה.

אתה טוען שפותח השרשור שקרן?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה לא כשל, זה איש מכירות שהוא בנאדם חרא.

ולמה הוא כזה? כי הוא ירושלמי.

כשאני קונה מוצר X מרשת Y תמיד אעדיף באופן גורף לקנות אותו מחוץ לירושלים.

תודעת השירות בבירה היא איומה באופן גורף. כל פעם שאני מצליח לסחוב

את ההורים שלי מחוץ לשם, הם מתפלאים לראות שיש אנשים מנומסים

וחביבים בארץ, החל מהשומר בכניסה וכלה במוכר בחנות. :-(

הגישה הבסיסית של סוחרים ירושלמיים היא עוינות ואי-אמון,

עם כמה יוצאי דופן פה ושם.

אני לא אתחיל בדוגמאות, כי (א) זה לא כ"כ קשור לשרשור, ו(ב) לא אצליח לסיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...