Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חברת הליסינג/הסוכן/איש קשר אמור לספק את עניין הנסיעה ולא להשליך את הלקוחות לנציג מכירות באולם

אף אחד לא השליך אף אחד לאף מקום.

אני עובד במקום שבו מרוכזים 99 אחוזים מאולמי המכירות של היבואנים בירושלים וכל הסוכנויות במרחק הליכה ממני.

הרבה יותר קל ופשוט לי לקפוץ בהליכה של 3 דקות לסוכנות X ולהתרשם מהרכב מאשר לדבר עם חברת הליסינג שתתאם לי נסיעה השד יודע מתי, עם מי ולכמה זמן.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי ישמע "לא מבזבזים זמן על לקוחות ליסינג"! תן ת'מפתחות לנסיעת מבחן קצרה וזהו. מכתב ל-UMI בצירוף שמו של איש המכירות, זה must.

פורסם

כולם אומרים לCEYAL שיכתוב מכתב וכל זה, גם אני אישית אמרתי לו למי לפנות.

השאלה מה זה יעזור לו? או איזה פיצוי הוא יקבל? מחזיק מפתחות של שברולט?

בגדול אם הוא באמת מזמין רכב מליסינג אין לו קשר לUMI, ככה שהכל שטויות, ואם הוא רוצה להזמין את הרכב למרות השירות שלהם שיהיה לו אז זה בסדר וגם ההפך.

Polo 2012

פורסם

את אופל היבואן "הנפלא" הזה כבר איבד. תראו כמה אופל יש בארץ מאז שהם עברו לשלמה.

זוועה היחס שלקוחות מקבלים. אני הייתי פועל כמוך. לא רוצים אותי כלקוח? אני אלך למקום אחר. אני לא מתכוון לעשות שום רעש ובלאגן בשביל לקנות משהו. היה לי מקרה מגעיל עם צ'מפיון ועכשיו מבחינתי הם לא קיימים.

emotion of motion

פורסם

gozal אני לא מחפש פיצוי.

אני דורש יחס נאות.

יבואני הרכב השמינו והסתאבו והפכו את עצמם למלכים.

כאילו שהם עושים לאזרח הקטן טובה שהם בכלל משתינים לכוון שלו.

אני משתדל להפריד בין המוצר לזה שמוכר אותו אבל לפעמים זה עובר כל גבול.

האורלנדו מתסמן כרכב מוצלח מאד וכמתחרה מצויין למזדה/סיטרואן/רנו ואולי עוד ששכחתי.

אבל אני לא מקבל התנהגות מכוערת.

פורסם

שוב בפעם ה-100 אין לי ספק שזו לא הדרך ובטח לא ההתבטאות,אני מבין את ההרגשה ....

יש לך מושג כמה פעמים ערכתי ללקוחות "פוטנציאליים " נסיעת מבחן "ושרפתי שעות " על לקוח.

ולבסוף זה האחרון אומר כי כנראה יבצע את ההעסקה מול חברת הליסינג שלו/איש קשר/הפנייה מהחברה שבה הוא עובד למקור מסויים.

מה נראה לך שאני שמח...

או אולי אני אמור להתאמץ יותר...

איך אתה ההיית מרגיש במקומי- מרוצה/שבע רצון/מאופק

:cry:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

כמו שכתבת, איש המכירות אכן בונה על העמלה שלו ובאמת לא מצופה ממנו שיעשה מעל ומעבר עבור לקוח שממילא הצהיר שהוא מתכוון לקנות רכב בליסינג ולא ממנו.

ובדיוק בגלל זה מי שאשם הוא היבואן. לאיש מכירות אכפת כמה הוא מוכר, לא כל כך אכפת לו כמה מכוניות של שברולט הוא רואה על הכביש. ולכן, החברה צריכה להעמיד לנגד עיניה את תפיסת המותג אצל הלקוחות, זה א' ב' של שיווק ולא ברור איך הם לא מבינים את זה. במיוחד בתחום כמו רכב.

פורסם

מגאן, אתה רואה את זה בצורה צרה וקצרה.

אתה לא שרפת זמן ולא בזבזת אותו.

אותו לקוח החליט לקחת את הרכב הזה בליסינג, ועשה את הרבה בזכות היחס שלך.

אז הוא לא קנה ישירות מולך אבל ישלח את השכן או החברים המשפחה שלו אליך.

יחס טוב משתלם לאורך זמן.

זה חלק עיקרי מבניית מותג (כשהמותג בנקודה הזאת הוא אתה)

אגב זאת הסיבה שאמרתי מראש שאני לקוח ליסינג ואני לא צריך כלום למעט נסיעת מבחן.

פורסם
מגאן, אתה רואה את זה בצורה צרה וקצרה.

אתה לא שרפת זמן ולא בזבזת אותו.

אותו לקוח החליט לקחת את הרכב הזה בליסינג, ועשה את הרבה בזכות היחס שלך.

אז הוא לא קנה ישירות מולך אבל ישלח את השכן או החברים המשפחה שלו אליך.

יחס טוב משתלם לאורך זמן.

זה חלק עיקרי מבניית מותג (כשהמותג בנקודה הזאת הוא אתה)

אגב זאת הסיבה שאמרתי מראש שאני לקוח ליסינג ואני לא צריך כלום למעט נסיעת מבחן.

בסדר אין בעייה,אני רק מנסה לראות את צד הסוכן בעניין ,ולהבין ממה נבעה התנהגותו הבוטה כלפיך.

אין לי ספק כי עניין בניית המותג ותרגומו ללקוחות נכון ואמיתי ואני תומך בכך.

סוכן נמדד במכירות וכנראה(שוב לצערי ) ברגע שהוא הבין כי קנייה לא תתבצע דרכו הנ"ל התנהג בזלזול כלפיך.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

האם ידוע לך שהסוכנים עובדים על סכר בסיס + עמלות מכירה?

אתה בעצם פונה אל נציג המכירות ומבקש ממנו לעבוד חינם (טוב לא בדיוק חינם אבל שעות נוספות ללא תמורה, נניח).

למה אתה חושב שהוא יסכים לזה?

תחשוב שבאותו הזמן שהוא נוסע איתך לנסיעת מבחן, באותו הזמן בדיוק נכנס לקוח פרטי אשר מעוניין לרכוש רכב מהסוכנות הנ"ל ואותו סוכן הפסיד את המכירה.

האם אתה, מקום עבודתך או אפילו חברת הליסינג תפצו אותו על כך?!

אני מניח שלא.

אתה רוכש רכב בעסקת ליסינג.

חברות הליסינג רוכשות את הרכבים מהיבואן בהנחות מופלגות אשר מכלילות בתוכן גם את הוצאות השיווק למיניהן (סוכן מכירות/ אולמות תצוגה/ רכבי מבחן ועוד).

אם אתה מעוניין ברכב, חברת הליסינג צריכה להקצות לך איש מכירות מטעמה כולל רכב מבחן (אני בספק אם יש להם מסוג זה) ולא יבואן הרכב ובטח ובטח שלא סוכן המכירות הפשוט אשר סה"כ רוצה למקסם את משכורתו ולא ממש מעניין אותו הרווח הכולל של UMI לשנת 2012.

פנה לחברת הליסינג ובקש מהם נסיעת מבחן.

אפשרות נוספת היא לפנות למשרדי היבואן בכדי לתאם לך נסיעת מבחן.

לגבי היחס של נציג המכירות, זו כמובן גרסתך ואין לנו איך לאמת אותה.

אם אכן זה היה היחס אז זה באמת לא תקין.

אני אישית מאמין שלכל מטבע יש שני צדדים.

עוד אני מאמין שחברי הפורום אוהבים להתלהם.. :nono:

אגב, בהתחלה טענת שבזבזת שעות עבודה, נסיעות ותשלום על חניה, אח"כ טענת שהסוכנות נמצאת מספר דקות הליכה מהמשרד שלך.

אני קצת מבולבל..

פורסם

מה שאותו סוכן שוכח, הוא שברגע שהוא התנהל למול הלקוח בזלזול הלקוח לא יקנה רכב של המותג, בליסינג, בפרטי או אף יד שניה, כדי למזער כל סיכוי של פגישה עם אותו יבואן. בכך הוא אומנם יצא גבר בעיני עצמו על כך שנמנעה ממנו עמלה, אבל ז**ן יופי את המעסיק שלו שמשלם לו משכורת ואת הסיכוי לעסקאות עתידיות.

צודק ביותר carless driver שאמר לפני שהפאשלה היא גם ובעיקר של היבואן עצמו שלא מחדיר בעובדים שלו ערכי בניית מותג. עם זאת, לקוח לא אמור להבין את צורכי איש המכירות, היחס הוא הפוך. עם כל הכבוד להבנה לרצונו של העובד לזכות בעמלה, זה לא מעניינו של הלקוח כלל ולא צריך להיות במערך השיקולים שלו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

alonjp

אני מאוד מקווה שאתה לא מחזיק עסק כלשהו כי עם גישה כזאת, חבל עליו.

קודם כל, כשUMI העסיקו את אותו נציג, אני די בטוח זה היה כדי שימכור את המותג, ולא ידאג לתחת שלו, ככה זה אמור להיות בעסק תקין.

דבר שני, נציג שיבצע מכירה של 8 רכבים, יקבל עמלה מאוד מאוד מכובדת, במקום זאת יש לו כרגע לקוח פוטנציאלי זועם ובצדק.

הנציג שהיה פונה אליי בזלזול כזה ובדיבור כזה כנראה היה זוכה להשפלה ומצידי שיעיפו אותו לכל הרוחות ממקום עבודותו.

ישנן אפילו חברות ולאו דווקא ליסינג, שייתנו את המוצר שלהן חינם, העיקר למשוך לקוח, לדאוג שיהיה מרוצה, אני מבטיח לך שלקוח כזה יביא לך עוד הרבה לקוחות אחרים.

ועם כל הכבוד לשכר הנציג - ממש ממש ממש לא מעניין, מצחיק אותי שאנשים מציגים אותם כאנשים מסכנים ורעבים ללחם.

אני בטוח שהרבה אנשים היו שמחים להרוויח כמו הנציג האומלל, אבל זה לא העניין פה.

בקצרה- עם יחס כזה, עדיף לא לבצע איתם עסקה, לא חסרים יבואנים אחרים שישמחו למכור את המוצר שלהם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אנשים לא מבינים שלקוח לא בא אל סוכן המכירות. לקוח בא אל היבואן כדי לרכוש ממוצריו, בין אם בעצמו ובין אם באמצעות צד שלישי - זה לא מעניין כלל. בדיוק כמו שלקוח לא בא למסעדה בשביל המלצר והטיפ שלו אלא בשביל האוכל, כך רוכש רכב בא ליבואן בשביל הרכב ולא בשביל העמלה של המוכר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...