Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט שיפוץ HONDA XL500R שנת 82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד הBSA שלי משתפץ לאיטו, קיבלתי מתנה הונדה XL500R וכמו שלמדתי בילדות במושב-"נותנים תקח-מרביצים תברח",

לקחתי וברחתי.. ואז לאחר בדיקה ומתנה נוספת של דגם קצת יותר ישן XL500S שנת 80 התקבלה ההחלטה- אני בונה את

האופנוע שיראה כמו XR500 משנת 83, החלקים נאספים,ספר עבודה כבר יש,מעט חלקים עדיין חסרים,אבל בינתיים תמונות

Picture%20060.jpg

xl500R.jpg

תמונה 005.jpg

תמונה 012.jpg

תמונה 014.jpg

תמונה 007.jpg

Honda%20XR500r%20%201.jpg

xr350r%20xr500r%201.jpg

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהצלחה

יופי של פרוייקט.

אני מכיר עוד אחד כזה בארץ.

תעדכן ותיסע בזהירות.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מחזיר אותי שלושה ו עשורים אחורה. היו לי כמה כאלה חדשים מהארגז. יש לי עדיין XL500S שמחכה ליומו.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם
יש לי הונדה דגם כביש עם אותו מנוע,וחסרים לי מספר חלקים.

.

ראיתי באיביי סטרטר בשבילך. שווה לך לעקוב שם.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

האופנוע פורק לגורמים, משני האופנועים אני מייצר מנוע אחד תקין והשני ישאר לדגם ה-S שאולי גם יומו יבוא פעם,

הבסיס של ה-R הוא טוב, האופנוע אחרי אובר-סייז שני עם רינגים חדשים,שסתומים נראים טוב, הזמנתי קפיצי שסתומים חדשים,כל

האטמים ,מחזירי שמן,מייסבים,ברגים חדשים מהחברה הזו - boltmotorcyclehardware.com

קפיצי קלאטץ' מחוזקים,חלקי המנוע נצבעו בשחור מבריק ( מתוך אילוץ, היה גם מט שלא אהבתי)

דגמי קירור האויר של הונדה סובלים בדרך כלל מבעיות שקשורות לקאמ-שאפט, שרשרת טיימינג והמותחן שלה, פה סה"כ נראה טוב.

גם מסכה קידמית חדשה כבר נמצאת במלאי. עופר לגבי השאלה שלך כרגע אין לי חלקים שלא בשימוש,אם יהיו כאלה אשמח לעזור.

תודה על האיחולים ,אמשיך לעדכן.

תמונה 051.jpg

תמונה 062.jpg

תמונה 066.jpg

תמונה 038.jpg

תמונה 069.jpg

תמונה 060.jpg

תמונה 036.jpg

תמונה 067.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ה-XL ממשיך בדרכו חזרה לשטח, הגיעו שפיצים חדשים,הישנים היו חלודים ותקועים ונחתכו בדיסק לאחר שוידאתי שקיבלתי

מידות נכונות,לאחר בחינת החישוקים וה"נאבות" החלטתי רק לנקות אותם,האופנוע הזה הולך להיות רק בשטח ולכן אין טעם להתיפייף:-D והופ הגלגלים מוכנים ( הוחלפו גם המייסבים בהזדמנות.

IMG_0929.JPG

IMG_0930.JPG

IMG_0920.JPG

IMG_0931.JPG

פורסם

השלדה עברה ניקוי חול וצבע יסוד, אני עושה הרכבה "יבשה" לוודא התאמה של חלקים, מכסי הצד לדוגמא הוזמנו כמוצר אפטרמרקט-מצריך קידוח הפלסטיק והתאמה,כמו כן מדובר בפלסטיקים של דגם ה-XR והם לא מתאימים בדיוק,מצריך ריתוך תושבות לשלדה, הכסא שקיבלתי עם האופנוע התברר כשייך לדגם SUZUKI SP 250 שנת 82 ,מהצד נראה שיוכל להתאים,אבל אשמח לשמוע ממישהו שיש לו כסא ל XR/XL 500 , הכנף האחורית שייכת לדגם אבל חייבת להתחבר עם גשר אחורי אותו אני פחות אוהב,אמצא דרך לחבר אותה בלעדיו, וכמובן אי אפשר בלי צרות,במיכל הדלק לאחר ניקוי החול התגלו חורים, יתוקן ,תמונות בהמשך.

IMG_0980.JPG

IMG_0984.JPG

IMG_0985.JPG

IMG_0991.JPG

IMG_0982.JPG

IMG_0981.JPG

• תוכן חדש...