Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המבצע משתלם למי שגר בראשון, שאפילו מרוויח שטיפה.

כמעט התפתיתי, אבל בסקר שוק של דקה מצאתי שבאוטו 365 למשל, מוכרים ב50 ש"ח 3 פחיות כולל משלוח, מה שאומר שהקופון לא משתלם למי שזקוק למשלוח.

ככה זה הקופונים - על פניו תמיד נראים מפתים, אבל לכל הנחה יש סיבה ותמיד כדאי לבדוק.

הבהרה- אין לי קשר כלשהו אם מי מהחנויות/האתרים הנ"ל או בכלל עם עסק לאבזרי כלי רכב כלשהוא. (אבל יש לי קשר ישיר עם הארנק שלי...)

פורסם

אריק, יש מיקום מדויק בכפר קאסם?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
המבצע משתלם למי שגר בראשון, שאפילו מרוויח שטיפה.

צודק, זה מה שהתכוונתי, אם זה לא היה ברור בהודעה הראשונה.

וגם לי, למען הסר ספק, אין שום קשר לחברה הזו ולא לחברת הקופונים,

חוץ מזה שאני מקבל פרסומים ממנה, כמו חצי מדינה...

פורסם

בירקונים הסתיים להם המלאי כבר לפני כמה שבועות טובים ומשום מה, הם לא מחדשים אותו.

15 ש"ח? הכי נמוך שראיתי באוטו דיפו, היה 20 ש"ח.

3 ב-50 ש"ח, נשמעת לי כעסקה מאוד הוגנת, כפי שציינתי בעבר.

פורסם
בשוק הכרמל,השוק בטירה,וגם בכפר קאסם,מוכרים פחית ב15 שקל.

אני קונה רק משם.

יאללה תעשה קופון תשבור את השוק

Polo 2012

פורסם

בחדרה ליד הקניון יש חנות ממתקים :shock:

כן כן ממתקים,שמוכרת אחד ב15 שתיים ב25 :)

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...