Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זרקתי בשרשור אחר את העובדה שאני מחפש איזו מרצדס, זה התחיל מSL והתגלגל, כלכך הרבה מכוניות עלו על הפרק אבל אחת מהן באמת לקחה בנוק אאוט.

יונדאי ג׳נסיס, השילוב של מערכת שמע מצויינת, מנוע חזק, אבזור נדיב ואיכות חומרים מעולה עם אחריות מקיפה ושקט נפשי, מה גם שצריכת הדלק מפתיעה מאוד לטובה ולמעשה היא יותר חסכונית מהקיימן ומהאינפיניטי.

התקשרתי בבוקר למספר דילרים והודעתי שאני מעוניין לקנות ג׳נסיס עם v8 ועם כל התוספות עם דגש גדול על מערכת הסטריאו, הודעתי שאני רוצה לרכוש את הרכב עוד היום ובמזומן. וככה הודעתי לסוכנים, מי שמביא לי את ההצעה הכי טובה עד שעה 2 מקבל כסף.

וואו.

החברה ממש עבדו והמשכתי להגיד להם שהמתחרה הציע לי איקס....

בסופו של יום נרכשה ג׳נסיס שחורה עם ריפודים שחורים 41k מייל ועם אחריות עד ל100k. המחיר היה ממש מפתיע, מסתבר שהטקטיקה שלי עבדה יופי והרכב נרכש בדיל מדהים.

בזמן ההמתנה הספקתי לנהוג על הג׳נסיס קופה החדשה, אהבתי כ״כ ונראה לי שאני ארכוש אחת שכזאת בעתיד הקרוב.

אני מבטיח לעדכן, בינתיים ההתרשמות היא ממש לטובה, המערכת פשוט מפחידה, העץ אמיתי ואיכותי מאוד, החדש בורד מצופה עור שנראה כאילו הוא נתפר ידנית, הכל איכותי ומרשים מאוד, עברו להם שלוש שנים מאז שיחקתי עם הרכב הזה והיום אחרי השוואה לכמה צעצועים גרמנים אני באמת מבסוט.

2012-03-20_13-36-30_HDR.jpg

2012-03-20_18-01-55_HDR.jpg

2012-03-20_18-02-23_HDR.jpg

2012-03-20_14-38-15_HDR.jpg

haters will hate

פורסם

תתחדש, נראת מעולה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הרכב באמת מרשים וחשבתי עליו, הדבר היחיד שהרתיע אותי זה הנעה אחורית בגרסאות שראיתי, ואצלי בקנדה עם כל השלגים זה לא כל כך מתאים.

הרבה נראה ומרגיש לא פחות מהגרמניות ואפילו יותר.

תתחדש הצבע מתאים לה, אהבתי גם לבן, שתראה רק דרכים טובות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תודה חברים :)

בדיוק חזרתי מנסיעה קלילה בכביש המהיר, הופתעתי שהממוצע היה 33.9 מייל לגולן, נתון ממש ממש מרשים כשהקרוז קונטרול נעול על 70 מייל לשעה. את הדרך חזרה העברתי בתנועה עירונית, שם כבר ראיתי 19.5 בתור ממוצע, וואו. פשוט וואו. בפרשה זה 18-19 בכביש המהיר, 11-13 בעיר, אותו הדבר עם האינפיניטי.

והמערכת, אני פשוט נפעם מהאיכות, שמתי דיסק הופעה חיה של גאנז אנד רוזס ורעדו לי הביצים.

זאת הייתה הנקודה הכי חשובה, הייתה אחת לבנה עם קצת פחות מייל על השעון אבל בלי המערכת של לקסיקון, יש 17 רמקולים שעובדים בהרמוניה מצויינת.

עכשיו צריך למצוא עוד אחת בלבן שתחליף את האינפיניטי :) סתם סתם, אותה כבר תחליף ג׳נסיס קופה.

2012-03-20_18-36-11_HDR.jpg

haters will hate

פורסם

תתחדש!

אני פחות מתחבר לעיצוב הפנים, אבל שאלתי היא - שילמת הכל במזומן? חשבתי שנפוץ שם עניין הליסינג. (או שזה רק לחדשות?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב ממש יפה ומעניין. נראה מאוד יוקרתי ומרשים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תתחדש. למרות שאני לא חובב יונדאי וכו' אבל הרכב נראה מפנק!

איך ההרגשה הכוללת ברכב ביחס לפורשה/איפיניטי?(שמים לב שאתה ביונדאי או שהרכב גורם לך לשכוח את זה?)

ואגב, היא מיוצרת בארה"ב?

פורסם

הליסינג הוא עניין מאוד נפוץ באמריקה הצפונית אבל אף פעם לא הבנתי אותו...... משלמים שנים על רכב ובסוף הוא לא שלכם, הייתרון היחיד שאני רואה זה שאתם נוסעים ברכבים חדשים כל הזמן.

פיננסינג- מימון לכמות חודשים שרוצים + אינטרס (ריבית)

הקניה הכי טובה לדעתי זה מזומן (גם אם מצריך הלוואה), קניית רכב מלאה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...