Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע הוא 4.6, הספק 385 כ״ס, אני לא יודע איך להעביר את המומנט לקג״מ, יש שם 333 פאונד לפיט.

הכל מעוצב בקפידה בתא הנוסעים, החומרים איכותיים מאוד ונעימים למגע, סמל של יונדאי יש על המנוע, על הגלגלים ועל המפתח החכם.

הדבר היחיד שיכול לקשר את הג׳נסיס לאלנטרה זה ידית האיתות וידית המגבים שלא ממש מתאימות לשאר האווירה, לא מכוערות או משהו סתם עשויות מפלסטיק קשיח מדי בהשוואה להרגשה הכללית.

הנה סרטון שיתן קצת רקע טוב יותר, יש גם התייחסות למערכת הסטריאו.

http://www.youtube.com/watch?v=ochX-BOQrfY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

לגביי הליסינג בשוק המקומי, אם לא הייתי נוסע כ"כ הרבה אז ללא ספק שהייתי עושה ליס על רכב חדש כי יש לזה יתרונות רבים.

בוא ניקח כדוגמא את ההונדה סיוויק, המכונית תעלה לי באיזור ה18K על הכביש, אסע בה שנתיים וארצה להחליף, המחירון בשוק הפרטי יהיה באיזור ה13K, ז"א 5K פחות בהנחה שלא נסעתי יותר מ24K בשנתיים.

ליס יעלה לי 200 דולרים בחודש בממוצע, אפשר למצוא גם דילים ב149 לחודש, נגיד 2400 דולר בשנה, 4800 בשנתיים, נוסיף לזה 500 דולר מקדמה (דיל אמיתי ששקלתי לסיוויק די מאובזרת) יצא לנו 5300 דולרים.

יש הגבלה ל12K מייל בשנה, יותר נוח לשלם את התשלום הקבוע ולהפטר מהרכב אחרי שנתיים.

ניקח מול זה אפשרויות רכישה עם מימון של 7 אחוז ריבית שנתית ו36 תשלומים, נגיד והמימון הוא על 15K, הוא משלם 3K במזומן ואז יש לו 36 תשלומים של 460 דולר בחודש, מה שאומר שאחרי שנתיים הוא שילם 14280 דולרים כולל המקדמה והוא עדיין חייב 5640 דולר על הרכב, יש לו קונה ב13K, הוא צריך לסגור את ההלוואה אז נשאר לו ביד 7360 דולרים, אבל עד עכשיו הוא הוציא 14280, חשבון פשוט אומר שהוא הוציא מהכיס 6920 דולרים עבור שנתיים עם הרכב, בהשוואה לליסניג שיעלה לו 5300 דולר לשנתיים וגם חוסך לו את כאבי הראש של המכירה. הדילר מחזיק את הלקוח אצלו כי בתום הליס יש תמיד אופציות מעולות לליס חדש אצל אותו הדילר.

יש היגיון מאחורי כל דבר, במימון המחויבות הכספית מדי חודש תהיה גבוהה יותר, בליס אין את כאב הראש הזה, ב2 המקרים אתה מחוייב לעשות ביטוח מקיף, בליס יש הגבלה על כמות הנסועה אבל לאדם נורמטיבי ה12K בשנה זה מספיק ואפילו יותר מדי.

haters will hate

פורסם

קודם כל תתחדש!

לי אישית היא נראית כמו עוד יפנית/קוריאנית גדולה.

אולי היא משתלמת כלכלית אבל הייתי מעדיף למשל E CLASS בלי למצמץ...

למה לעזאזל הם ניסו לחקות גריל של מרצדס :?

העלת תמונה של פנים הרכב של רכב אחר (תמונה רביעית, סט ראשון).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אכן, סתם העליתי תמונת פנים של האקווס :)

אם אתה מודד רכב לפי הסמל שלו אז שיבושם לך, הג'נסיס נותנת את התמורה הכי טובה לכסף, וכסף לא גודל על העצים אם אני זוכר נכון, מה גם שיש אחריות ארוכה ושירות מצויין, מחירי טיפולים סבירים מאוד ביחס לתוצרת הגרמנית, היא נותנת את כל החבילה בלי ההילה של הסמל העגול מקדימה וביננו, אני מעדיף אותה על סדרה 5, נכון בצד הדינאמי היא לא חזקה כמו הבאוורית, אבל מה? היא שותה פחות, תעלה הרבה פחות לטווח הרחוק או הקצר, ותעשה את העבודה אותה היא אמורה לעשות, לשנע בביטחון ובנוחות 3-4 מבוגרים.

הנה כמה מתחרות :

http://losangeles.craigslist.org/lac/cto/2893297508.html

http://losangeles.craigslist.org/sfv/ctd/2914117325.html

http://losangeles.craigslist.org/wst/ctd/2877438841.html

http://orangecounty.craigslist.org/cto/2911242504.html

ועדיין, אם הרעיון היה לקנות רכב ספורטיבי אז השרשור הזה היה עוסק בלוטוס או באיזו מכונה אחרת.

אני מאוכזב מאוד מהגרמניות היוקרתיות, כסף זה לא הבעיה, התמורה והשקט הנפשי זה העיקר, למה הרכב הראשון ברשימה היה SL55, משם זה עבר ליותר מ2 מושבים והרעיון היה CLK55 פתוחה, ואז סגורה, ואז שוב זכרונות רעים, אני בודק רכבים ובודק ספרי טיפולים ואני מופתע מאוד מהדברים שתוקנו ברכבים עם 40-50K מייל על השעון, אני מסתכל על מחירי החלקים ועל בלאי בסביבת הנהג, ועושה 1+1, הייתה ב.מ.וו 650 שקסמה לנו מאוד, אבל התמורה לכסף ומבט שנתיים קדימה פשוט הורידו את החשק, ואם כבר חושבים על מושב אחורי וגג אז יאללה נלך על כיוון של נוחות, וככה ירדו מתמודדות רבות מהרשימה ועלו חדשות, הג'נסיס היא מכונית שאני אוהב ושמתי עליה עין עוד ב2008, אבל היא עדיין לא הייתה אופציה כשלקחנו לנסיעת מבחן את הCTS החדשה, אפילו הושכרה מרצדס C חדשה ל3 ימים, סדרה 5 עלתה על הפרק, אבל לא הייתה שום התלהבות, וכן גם עם ה5 הקודמת יש לי הכרות מעמיקה, 550, 528, 535 וגם הM5, וזה לא מתאים לקריטריונים, זכרון מר עם מחירי החלקים בכרסאות הבכירות וממשיכים הלאה, הרכב ישמש כרכב משפחתי, נסיעות לווגאס ובחזרה בנוחות מקסימלית, צריכת הדלק חשובה מאוד, חשבתי לקחת את הE500 של השותף שלי, הרכב יד ראשונה, שמור מאוד אבל ראבק, הבלאי בפנים ומחירי החלקים שוב גורמים לי לחשוב, גם כששהוא הציע לי את הרכב ב60% מהמחירון אמרתי לא, הגימור בפנים מבאס לי את התחת, הדש בורד מתקלף כמו בגולף, העור על משענת היד התנפח מהשמש ומערכת הניווט מחורבנת, מבחינת מערכת שמע מקורית היא לא חזקה מספיק, אבל יש מסאז' במושבים :)

אז הג'נסיס נותנת את הכל מהכל בלי הפרסטיג' של השחקניות הוותיקות, וכמו אנדרדוג טיפוסי היא מפצה על כך בדרכים שקוסמות יופי לרוכש כמוני, מערכת סטריאו משובחת, אחריות מצויינת, צריכת דלק טובה, התנהגות מצויינת, היא ידידותית למשתמש ולא יקרה לתחזוקה, היא הוכיחה את עצמה בשוק מ2008 בתור רכב אמין מאוד עם איכות חומרים מצויינת, אז למה לקנות S550? כי זה מרצדס?

haters will hate

פורסם

הסמל זה הדבר האחרון שמעניין אותי.

איך אתה יכול להכניס S Class ואת היונדאי הזו במשפט אחד? עכשיו גם שמתי לב שהם ניסו להעתיק את הקונסולה המרכזית.

אולי נפלת על אקזמפלרים לא הכי שמורות אבל המתחרות שהעלת, כרכב, לא רואות ממטר את היונדאי, איפה הקשר?

אני לא רוצה לבאס אותך חלילה כן... כל אחד עושה את הבחירות שלו, אתה הלכת על הוצאות אחזקה זולות יותר, זה מקובל..

הכל עניין של סדר עדיפויות בחיים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא סתם דוד שלי ז"ל (אחד שעשה שלושה רילוקיישנים בחיים: איטליה-אוסטרליה-ארה"ב) תמיד היה אומר לאמא שלי שהוא היה חוזר לארץ: את לא מבינה כמה נכון המשפט "אמריקה בצבעים" !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אפשר להיות חטטן קצת?

המחיר על המדבקה שמה הוא קצת מעל 25K$.... בכמה נסחרת אחת כזאת על אמת?

הם נמכרות סביב ה26-27 לפני מיסים וקשקושים.

לגביי ההשוואה לS-CLASS, הייתה לי S-CLASS מהצורה הקודמת, S500 למען הדיוק, גם הייתה 740 ו745 היו מספיק מכוניות.

למה אין מקום להשוואה? אני למדתי דבר או שניים מכל ההתעסקות הזאת עם הרכבים, תמורה מרכב נמדדת בכמה פרמטרים, אם הרכב נוח מאוד, מרווח באותה המידה, המנוע חזק וצריכת הדלק מצויינת, הוא נמכר באותו המחיר כמו C350 שמורה אבל נותן הרבה יותר, אז כן, יש מקום להשוואה, אני יודע שאפשר למצוא אקזמפלר שמור של הS אבל הS לא עושה לי את זה בשיט, אתה קונה רכב לא לחודש חודשיים, אני לא מחליף מכוניות על בסיס חודשי כמו שהייתי עושה בעבר, אז לא עניינה אותי תחזוקה או בלאי ומה למדתי, למדתי שיעור חשוב בחיים, רכב זה חבילה כוללת של פשרות, כשמדובר במובילת נוסעים מפוארת הדגש ניתן לכמה סעיפים ותאמין לי זה לא שהיונדאי אנמית, היא אמנם לא חדה כמו ה5 אבל כוס אומו כל הכתבי רכב, בג'נסיס בקרת האחיזה תישאר מופעלת כל הזמן.

היא מספקת את הסחורה יופי, תאמין לי שאתה לא מאכזב אותי בכלל, זאת בחירה של היגיון עם רגש, הרכב מעולה כרכב, לא אכפת לי אם רשום לאדה מקדימה, הוא בטיחותי, מפנק ונוח מאוד, וכן העלתי כמה אופציות מענינות באותו טווח מחירים, ואם נבחרה היונדאי זה בגלל שעשיתי שיעורי בית והחלטתי לעשות צעד בוגר, הילד שבי צעק SL55AMG, אבל עדיף לי כבר לתרום את ההפרש בכסף ולפחות לקבל הטבת מס מאשר לזרוק את הכסף על תיקונים.

וסתם לידע כללי, המערכת ביונדאי טובה יותר מההרמן קרדן שמגיעה במרצדס :)

haters will hate

פורסם

רכב מרשים מאוד!

לא רואה טעם להשוות לסדרה 5 או סדרה E כי מי שקונה את שתי האחרונות מחפש תדמית והתדמית זה הסמל בחזית...אפילו אם התמורה לכסף נמוכה יותר מבג'נסיס (ככה זה במוצרי פרימיום)

אחת השורות האחרונות בכתבת הוידאו שהעלו כאן אומרת הכל, במקום לרכוש קרייזלר 300C אפשר לקנות את הג'נסיס היותר מאובזרת וגדולה. אם כל הכבוד ל-300C שעיצובה מרשים לכל הדעות, היא עדיין לא מכונית פרימיום שהיונדאי לא יכולה להתמודד מולה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בנצי, קודם כל תתחדש.

אין ספק שרכב כזה הוא תמורה טובה לכסף, אבל בנושא של מכוניות יוקרה/פאר, זה פחות משחק תפקיד.

הרי למה לך לקנות BMW 550 אם אתה יכול לקנות במחיר זול משמעותית 530?

או למה צריך כל מיני פיצ'רים שסביר להניח שתשמש בהם פעם או פעמיים בזמן שהיא תהיה אצלך,

ועדיין אנשים מתעקשים להזמין אותם?

ויש לי שאלה אחת, למה אמריקאים כ"כ אוהבים סלון עור שחור ברכב? ממה שראיתי, רוב הרכבים מאובזרים

בסלון עם עור שחור. למה? בגלל שזה מתלכלך פחות?

פורסם

אני דווקא מצאתי המון עם ריפודים בהירים, במקרה הזה אנחנו עזתים והריפוי הבהיר באינפיניטי סובל מאוד, לא משנה איזה אוטו זה, עם ריפוד שחור אתה תמיד יכול ללכת לבלות צהריים בג׳אנק יארד בלי לחשוש כשאתה חוזר לאוטו :)

לגביי הבחירה במנועים, חיפשתי גרסאות חזקות של מכוניות, א בגלל שהן מאובזרות יותר, ב בגלל שאני אוהב את הכוח.

יש לג׳נסיס גרסאות שש צילינדר מצויינת אבל כחבילה כוללת השמונה פשוט סיפור אחר.

פה אין לנו 735 ו728 יש משנות ה80 המאוחרות.

אני יודע שמבחינת השוואה הקרייזלר לא בדיוק הגיונית אבל הם בחרו בגרסת ההמי ומבחינת מחיר ואבזור היא קולעת לא רע, אל נשכח שהיא מבוססת על הE הקודמת.

haters will hate

• תוכן חדש...