Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה כל הנפצים האלה?! לא מספיק עפו כמה אצבעות לילדים במהלך השנים, הם רוצים עוד?! מה נסגר?! אני מרגיש במלחמה! אני במיוחדת, הבאתי איתי את הווסט והשכפ"צ, עוד שניה אני חותם על נשק, שם קסדה ויאללה לקרב! מה זה?! פרט חוליה נגד הנפצים והילדים הקטנים?!

וואו. אני נטרף כבר! הקצין יחידה אומר לי "אני לא הולך לרדוף אחרי ילדים קטנים שזורקים עליך נפצים"! אני הולך לירות עליהם עוד מעט!

איך אפשר לילדים האלה להפסיק עם הקקה הזה?

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תעשה מה שאני עושה

עוד מעט שבועות

אני קונה רובה מים ועושה להם Drive-by-shooting וכמובן לא שוכח לצרוח "זה עבור הנפצים של פורים"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני גר ממש על הבית כנסת,

לפני כמה שנים הם היו שולחים לכיוון הבניין שלי שרקנים כאלה שעפים עד לגובה קומה 9 בערך ומתפוצצים.

הם היו מכוונים גם לכיוון החלונות! כל שנה היינו מתבצרים כמה שכנים על הגג וזורקים עליהם סופר טייגרים, תפו"א, בצלים וכל הבא ליד.

זה היה ממש משעשע, ממש מלחמה! אחח היו ימים....

היום הגיעו 4 ניידות ולא הצליחו להשתלט עליהם, השוטרים פחדו לצאת מהרכב :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רציתי לפתוח שרשור דומה. הנפצים של היום יותר מזכירים לי את הגראדים בבאר שבע, זה לא ייאמן.

מה שאני באמת לא מבין זה איך המכס יודע לפתוח כל אריזה שמכילה קוביות למראה ומבקש על זה אישור משרד התחבורה בעוד קונטיינרים שלמים המגיעים עם חומרי חבלה מסין עוברים באין מפריע. איפה המשטרה בכל העסק הזה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכל נעוץ בחוק. אם הממשלה היתה מסווגת את כל הקקה הזה כציוד לחימה (חומר נפץ) ומאפשרת רק לצבא/משטרה/גורמי בטחון שונים וקבלני הריסות להשתמש בזה ברישיון, וכל מי שמחזיק את זה דינו כדין מחזיק נשק ללא רישיון או כלי תקיפה, היה אפשר לעשות עם זה משהו.

אבל ברגע שלמשטרה אין שיניים, ולא יכולה לעשות עם החצופים הקטנים כלום, אז אכלנו אותה. אם כשוטר אני מגיע ומחרים, ומיד אחר כך הם קונים שוב כאילו לא הייתי שם, זה דפוק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בדיוק רציתי לפתוח ת'רד על זה.

השנה זה יותר גרוע מכל שנה קודמת שאני זוכר והנפצים האלו מטורפים לגמרי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאני באמת לא מבין זה איך המכס יודע לפתוח כל אריזה שמכילה קוביות למראה ומבקש על זה אישור משרד התחבורה בעוד קונטיינרים שלמים המגיעים עם חומרי חבלה מסין עוברים באין מפריע. איפה המשטרה בכל העסק הזה?

איתמר.

לך תדע, אולי בפורום מקביל של פירומנים מתלוננים שתפסו להם את החבילות במכס כמו אצלנו על חלקי החילוף :lol:

כשהייתי ילד הייתי מת על השטויות האלה, היינו שמים טייגרים בתוך מכוניות צעצוע ישנות ובקבוקי זכוכית ומפוצצים את זה מאחורי בית הספר. כילד כח ההרס של הדברים האלה מהפנט אותך.

כמבוגר אני חושב שלא צריך להכניס את זה לארץ, במיוחד שהילדים היום יותר טיפשים מבעבר ומכוונים את זה לבתי מגורים ועל אנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל ברגע שלמשטרה אין שיניים.

יש למשטרה שיניים, הן פשוט מחפשות תמיד לנגוס מישהו בכבישי דמים דוגמת נתיבי איילון, כביש החוף וכביש 6....יתר השיניים עסוקות בחקירת חברי כנסת מושחתים בעבר ובהווה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

החזיזים של היום זה לא מה שהיה פעם... היית מאבד אצבע, גבות אבל פאק... תראו מה זה עשה לו לשיער!

1_wh.jpg

פורסם
בדיוק רציתי לפתוח ת'רד על זה.

השנה זה יותר גרוע מכל שנה קודמת שאני זוכר והנפצים האלו מטורפים לגמרי.

ליביו

מצטרף. זה פשוט מטורף מה שהולך היום. בומים שהבניינים רועדים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יצא לי להיות השבוע בנתניה ושם הפיצוצים לא הפסיקו להתקיים במשך 4-5 שעות (זה הזמן שהייתי שם).

כנראה שפיקות כבר ממזמן לא באופנה (איפה השרשור "מתי אתה יודע שאתה זקן"?)

פורסם

כולם פתטום נהיו זקנים באופי.

אתם לא זוכרים את התקופה שהייתם משחקים בנפצים?

תנו לילדים יום בשנה לשחק בחומרי נפץ.

פורסם

אם רק זה היה יום בשנה ולא חודשיים לפני פורים :evil:

404

פורסם

מזכיר לי את התקופה בצבא ששלוש שנים "שיחקתי בחומר נפץ".. (הנדסה קרבית) :-)

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
יצא לי להיות השבוע בנתניה ושם הפיצוצים לא הפסיקו להתקיים במשך 4-5 שעות (זה הזמן שהייתי שם).

הם מתקיימים כל שנה, כל השנה..:wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...