Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאין כנראה מנוס מלסבול בשקט.

אני עוד עם שתי בנות יחסית קטנות שמתעוררות די בקלות.אני פשוט אוטם את הבית.

נ.ב

זה עדיין עדיף על חודשיים של חופש גדול:evil:

פורסם

לקחתי את הטנדר של אבא, ועשיתי טיול. כל פעם שראיתי חבורה של ילידים אמרתי להם חד וחלק, שאם משהו מתפוצץ ליד הבית שלי (שצמוד לשדות, איה שהם משחקים בנפצים), אני אמצא איפה הם גרים, ואעשה להם את הצוות. אחרי שההורים באו אלי, (חלק, לפחות), הודעתי להם שכמו שהילד שלהם מפוצץ נפצים, לי בא לעשות את בארבע לפנות בוקר, ליד הבית שלו. משום היה שקט. כולל השנה ליד הבית שלי.

כנראה שטנדר, גופייה והרבה קעקועים עושים את שלהם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הכי גרוע זה שכבר שבוע הכלב שלי מסתובב בבית כמו מטורף ונוהם בכל פעם שיש רעש של פיצוץ של נפץ - הוא ממש בחרדות מזה.

אתמול בערב הייתי בקריאת מגילה בביה"כ שלנו - הנפצים שעפו שם היו בעלי עוצמה של רימון הלם :shock:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני בזמנו(סביבות 15 נראה לי) הייתי בונה מכוניות מלגו, שם להן שרקן\פטריוט\ווטאבר וכך מייצר בעצם מכונית סילון!:lol:

אה, ופעם כמעט העליתי את הדונם וחצי מאחורי הבית באש בגלל איזה זיקוקון כזה.. רבע דונם עלה באש..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בואו נגדיר את זה ככה:

קפצונים, לא מטרידים אותי.

נפצים, לא מטרידים אותי.

היריות כל יום בשכונה, לא מטרידות אותי.

הטילים שנפלו במלחמה, לא הטרידו אותי.

ולמה?

כי התרגלתי לדברים האלה, בסדר הזה... לפחות הטילים הפסיקו.

מה שכן, האזעקה של הטילים, כן הטרידה אותי. אני גר מאד קרוב לצופר הארור הזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתמול בלילה יצא לי להגיע לאור יהודה! פחד אלוהים מה שהולך שם!

קבוצות של פושטקים קטנים בהשראת התספורת של קותי מהאח, זורקים טילים על כל רכב שעובר!

השיא היה שאיזה דביל החליט שהוא זורק רימון עשן לתוך כיכר!!!במזל לא היה אף ילד בכיכר באותו רגע..

פורסם

אחח היו ימים יפים. גם היום יש מטוס עם נפצים, או טנק, שרקנים וכו'? :lol: :lol: :lol:

עד היום במגירה יש לי זיקוק + 4 טייגרים. לא יודע לשם מה אני שומר אותם, אבל זה נחמד להזכר בזה מידי פעם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וואי הימים של הסופר טייגרים הרגשנו כמו אל קעידה חחח..

לא יודע אם יש את זה היום אבל פעם מכרו משהו שנקרא בטרייה, היה עושה רעש של קסאם..

פורסם
לקחתי את הטנדר של אבא, ועשיתי טיול. כל פעם שראיתי חבורה של ילידים אמרתי להם חד וחלק, שאם משהו מתפוצץ ליד הבית שלי (שצמוד לשדות, איה שהם משחקים בנפצים), אני אמצא איפה הם גרים, ואעשה להם את הצוות. אחרי שההורים באו אלי, (חלק, לפחות), הודעתי להם שכמו שהילד שלהם מפוצץ נפצים, לי בא לעשות את בארבע לפנות בוקר, ליד הבית שלו. משום היה שקט. כולל השנה ליד הבית שלי.

כנראה שטנדר, גופייה והרבה קעקועים עושים את שלהם.

קיבלתי ממך וייב כזה:

1774d1312434182-redneck-jokes-pictures-redneck.jpg

לנושא, אין לי בעיה עם נפצים גם תפסו אותי משטרה עם מלא נפצים שהייתי בן 12 והם החרימו אותם הם עושים ככה כל שנה יאמר לזכותם.. זה נחמד, אבל הם מגזימים. מימים ששרקן היה הדבר הכי חם התחילו כל העוגות נפצים והעוגות שרקנים וכל השטויות האלה, חזיזים בנוסף אני מרגיש כמו בעזה !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
תנו לילדים יום בשנה לשחק בחומרי נפץ.

אני יכול גם יום בשנה לחתום על נשק ולשחק זומבי אפוקליפסה? כי ממש בא לי... :puppydoge

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...