Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר סוזוקי, הייתי הולך במחיר הזה על ה -SX4 מהדגם HB שנראה כמו ג'יפ.

הרכב במידות חיצוניות של סופרמיני גדולה, הישיבה גבוהה, נראה מצוין לטעמי, אמין, חסכוני ועוד.

בצבע לבן וכתום הוא נראה מצוין :)

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
אם לא משנה לך כלום, למה להוציא 110 אלף? קנה מכונית קטנה אוטומטית ב-75-80 אלף שקלים (נניח קיה פיקנטו, יונדאי i10 וכדומה) וסע לשלום. אמינות היא דרישה מצחיקה כשמדובר ברכב חדש - אין סיבה שבשלוש השנים הראשונות הוא יעשה בעיות רציניות, ואם כן יש אחריות. רכב קטן הוא גם זול יותר לאחזקה, וגם זה חשוב. אם חשוב שיהיה קל למכור אותו אח"כ אז בקניית מכונית קטנה אתה מרוויח פעמיים - השוק שלהן חם מאוד כי הן חסכוניות, ובגלל שהן זולות מלכתחילה אז ירידת הערך שלהן בשקלים היא נמוכה.

שוב.. הדרישה היא סופר מיני ולא מיני וזה כי האוטו ישמש לפעמים לנסיעות משפחתיות עם 4-5 נוסעים.

לגבי כל מי שהציע מכוניות יד שנייה זה פחות בא בחשבון, שוב, בגלל האמינות.

אל תדאגו לי מבחינת הכסף, התקציב הוא קבוע ומחושב, לקחתי בחשבון שרכב חדש מחברה יעשה הרבה פחות בעיות מרכב יד שנייה.

אני אעשה נסיעת מבחן על היאריס ועל הסוויפט, אשמח להצעות נוספות!

• תוכן חדש...