Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח כמה ה"כתבה" הזו מקושרת למציאות אך נראה בטר-פליס V2  

ציטוט

מלבד יצור ומכירה של מכוניות חשמליות, במחירים שנועדו למצב אותה מול מותגי היוקרה בגרמניה, מפעילה ניו גם רשת ענפה של תחנות להחלפת סוללה - ובכך היא מבדלת את עצמה משלל היצרניות הסיניות שצצות חדשות לבקרים.

בתאריך 23.1.2024 בשעה 08:25, baer כתב:

חבר בסין קנה את ה NIO ES6. מחיר רכישה 350000 יואן (כ-185K ש"ח), ללא סוללה.

ובארץ? אני מניח שקרוב ל 450 אש"ח עם הסוללה.

מהכתבה נראה כי מדובר על מכוניות יוקרה ורוב מכוניות היוקרה יכולות להיטען בטעינה מהירה/סופר מהירה. בהשוואה לטסלה סופרצ׳ארג׳ר יכול לספק טווח של עד 320 ק״מ ב-15 דקות בלבד, הווה אומר 100 ק"מ ב 5 דקות.

כיום, רכב כזה משמעו להתחייב ליצרן. אם רוצים לההנות מהערך המוסף של החלפת סוללה זה אך ורק דרכו.

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 19 שעות, taranta כתב:

אם אני מבין נכון - אפשר גם לטעון אותן כרגיל. זה מספק אופציה שלא היתה קיימת בבטר פלייס.

בוודאי שהיתה קיימת. כמובן בטכנולוגיה שלפני 12 שנה.

להשוות רנן פלואנס ze לטסלה זה להשוות נוקיה 2120 לאייפון 19 אקסטרא מגה פלוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זכור לי שהיה לפלואנס שקע טעינה, אבל האם הוא עבד עם עמדות טעינה ביתיות או רק ציבוריות בבעלות החברה? אחת הסיבות המרכזיות לכשלון הייתה השאיפה האימפריאליסטית של אגסי ושות' להפוך למונופול בתחום אספקת החשמל ולא רק המכונית - הסוללות היו חלק מזה אך אני לא בטוח לגבי המטענים.

סה"כ, יצרן סיני עלום שם שיוצא להפרתקה כזאת נראה כמו מסגרת הרבה יותר מתאימה לסיפור מאשר סטארט-אפ ישראלי עם מוצר מגוחך שחי בסרט.

פורסם

אגסי רצה להשתלט על טעינה מנוהלת, זה לא הצליח לו.

ואנשים המשיכו לנהוג בפלואנסיםנגם שבטר פלייס קרסה ועדיין לא היו מספיק עמדות ציבוריות. אז נראה שטענו בבית.

אגב, אני מאמין שאם אגסי היה קצת יותר צנוע ויוצא לשוק 3 שנים יותר מאוחר (עם סוללות של 300+ ק״מ) הוא היה מצליח, במיוחד בסגמנטים שצריכים את הרכב 24 שעות ביום על הכביש.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הם טוענים את הפלואנס בבית עם כבל ועדיין יש מספר פלואנס חשמליות שנוסעות על כבישי מדינת ישראל. 

עריכה אחרונה על ידי Cranky_CPA
  • אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

יש אחת כזאת שאני ראיתי נוסעת כבר כמה פעמים במתחם של בית חולים בברגמו (איטליה), נראית מצב מצויין מרחוק, אולי נתפוס צילום איתה מתישהו :) 

(אני גר ממש ליד, לא מסתובב בבתי חולים סתם)

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • אהבתי 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

יצוא מישראל?

לדעתי צריך לתת למכוניות האלה סטטוס אספנות בגיל 10. בגיל 30 כבר לא יהיה אפשר אפילו לשפץ את הסוללות.

• אהבתי 1

פורסם

נדמה לי שבעיקר בדנמרק. כמה מאות מכוניות, פחות מה-1,000 שבישראל.

לפני איזה 8 שנים ראיתי כזו בוילנה.

• מעניין 1

פורסם

היה גם בעבר מבחן דרכים רוסי שהשווה בין הפלואנס לניסאן ליף, והפלואנס היתה העם לוחיות ישראליות.

הנה המבחן:

• מעניין 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אולי אגסי טעה רק בסוג הרכב שהוא בחר?

אבל הספור נשמע כמו אותה גברת בשינוי אדרת. מצריך השקעה ראשונית גבוהה, צריך לרכוש כמות גדולה של סוללות, אין בהכרח היתכנות כלכלית וכו'

לחובבי הרכב הכבד בנינו, מומלץ לראות סרטונים של הבחור. הוא נוהג במשאית חשמלית וכל שבוע מעלה סרטון שמספר על החיים עם המשאית וחוויות מהדרך.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לפני כשעה, Mr.Hybrid כתב:

ידעתם שהייתה גם רנו לאגונה?

ודאי. היא לא סתם 'הייתה' אלא כיכבה בכל חומרי היח"צ המוקדמים ולמיטב זכרוני גם במרכז ההדגמה בגלילות. 

עד היום יש תמונות של אותם 2-3 אקזמפלרים בוויקיפדיה ובכתבות הפרופיל/תחקיר על החברה ברשת: 
https://www.theverge.com/2014/4/7/5592194/better-place-startup-electric-car-collapse-in-israel
https://www.smithsonianmag.com/science-nature/charging-ahead-with-a-new-electric-car-710956/

Shai-Agassi-Tel-Aviv-631.jpg

betterplaceevscharging.0.1411163171.jpg?

Better-Place-Agassi-e1370459178627-2160x

מה שרוב האנשים לא ידעו זה שהייתה באיזשהו שלב גם מגאן 2, אם כי אינני בטוח שזה בכלל היה דגם נוסע: 

Shai-Agassi-Better-Place-CEO-TED-Talks-F

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...